Sezatoarea canadiana (194)
Raspunsuri - Pagina 6
Simonna spune:
Revin, ca am citit din urma si am vazut Tiffany. Alors:
VINERI, 8 OCTOMBRIE, TIFFANY'S PE DECARIE, ORA 18.
Miine numar doamnele de pe lista zilei de 8 si fac rezervarea.
Anca, poate ca la virsta asa mica n-ar strica un cadouas... Noi duceam la educatoarea lui R. carduri de Tim Hortons. Altfel, o data ca e ajuns la scoala, am ramas cu Craciunul.
Radu e cobza, are puroi in git, ma termina, dom'le, fix inainte de examen trebuia sa se imbolnaveasca... parca are vata in loc de creier azi, se uita la mine ca Angela Similea...
Nelia, da, da si la Internationala, o sa ma straduiesc sa scot de la el cit mai mult, dar examenele difera, simbata a fost ex. la Internationala din Blainville si n-au avut nici compunere, nici dictare... la Laval nu-i gramatica.
Pe mine m-au calcat pe sistem aia de la Internationala, au porti deschise in mai, cind nici nu te-astepti, daca nu citesti ziarul de caetier le ratezi, au o prezentare in septembrie, care a fost ultra plictisitoare si in care nu s-a vorbit DELOC despre examen. Mint, au zis ca, citez, e examen de ndepartajare, daca nu e bun copilul mai bine va ginditi inainte sa-l trimiteti. La sfirsitul prezentrarii a venit o fosta eleva care-a zis ca pe ea tat-su o intreba la fiecare inceput de an: "Chiar vrei sa mergi si anul asta ACOLO?" Ca asa-i de greu, ca e mult de lucru, ca si daca copilul are rezultate bune la scoala da' nu-i place sa lucreze acasa mai bine alegi alta scoala, asa-i de mult de lucru.
In fine, mie mi se pare ca fac f. multe fite, mai ales la noi in oras unde sint singura scoala cu program international si au jdemii de candidati.
Examenul, numai din ce-am intrebat eu - ca nu m-am lasat la prezentarea aia si m-am dus pe urma pe capul directoarei de programe, ca n-au avut perioada de intrebari las sfirsit - si e muuuult mai greu decit la scolile private, fie si prin faptul ca nu au choix de reponse si stau o ora in plus in examen.
Cit despre convind copilul... mita si santaj :) Si promisiunea ferma ca daca intra nu mai facem lectii peste cele date de scoala toata clasa a sasea! Tragi a cincea, liber a sasea!, asta ii e deviza. :)
Pupam,
S.
pitilache spune:
Va dau de baut cand ne vedem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A intrat Seba la Ste Anne de Lachine!!!!!!!!!!! Yuppy!!!!!!
Revin mai pe seara sa va povestesc, acum sunt inca in al noulea cer!
Dragaica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pitilache Va dau de baut cand ne vedem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A intrat Seba la Ste Anne de Lachine!!!!!!!!!!! Yuppy!!!!!! Revin mai pe seara sa va povestesc, acum sunt inca in al noulea cer! Bijoux by Mitziad |
Felicitari
OanaGabriela multumesc pentru raspuns , am sa merg direct la magazinul Bucuresti dupa leustean, asa-mi trebuie daca am fost putoare .
Dana P am vazut filmarea, felicitari pentru una bucata sot curajos
Simonna m-am prapadit de ras......aveam deja bagajul cu hainutele de gravida pregatit pentru tine, zic numai bine le foloseste, apoi am citit din urma
vezi daca n-am timp sa citesc cap coada
Deci, ramane pentru vineri la ora 8???
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010
iselin spune:
Bravo Roxana, sigur pentru Seba.
Acum poti sa vii si tu vineri seara nu?
E scoala cu concentratie internationala si muzica, nu?
Fac spaniola si engleza enrichi.
In clasementul scolilor private parca era pe locul 1 in ultimul palmares.
Stai asa pe ace si nu zici nimic? Iti mai spuneam si noi o vorba de duh cumva
Sa fie in ceas bun si ramai la fel de fericita tot parcursul scolii!
simi spune:
Bravo pentru Seba!
Si cum plecati de la Beaubois?
Pai taman acum?
Dragaica cum sa facem sa-ti dau leustean? Ca am foarte mult in gradina, e ca buruiana, iar eu cu ciorba, mai usor, asa!
Eu vineri seara pe Decarie, je m'excuse, mais... impossible mesdames!
Alta data ne vedem!
Va pup!
Simona
Dragaica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simi Bravo pentru Seba! Si cum plecati de la Beaubois? Pai taman acum? Dragaica cum sa facem sa-ti dau leustean? Ca am foarte mult in gradina, e ca buruiana, iar eu cu ciorba, mai usor, asa! Eu vineri seara pe Decarie, je m'excuse, mais... impossible mesdames! Alta data ne vedem! Va pup! Simona I embarrass my teenagers , they drive me nuts. We are even! |
Ce pomana iti faci cu sufletul meu da mai ai inca, nu s-a uscat???
Vin unde vrei tu pentru el, eu folosesc mult leustean, am folosit saptamana trecuta ultima pungulita de la congelator. La mine borsurile de fasole, cartofi parca n-au gust fara leustean .
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010
simi spune:
Dragaica am destul, nu s-a uscat, e destul de rezistent sa stii. Pai la week-end poate ne auzim si trage sotul tau o fuga, ceva!
Daca vrei iti scot si cu radacina si-ti pun intr-un ghiveci. Ce zici?
Iti trimit pm cu numarul meu de tel.
Va pup pe toti!
S.
columbiana spune:
Help! problema de clasa a cincea
3 centaines, 11 dizaines, 345 unites? care-i numarul!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
columbiana spune:
sar'na! suna logic; unora le lipseste la ora asta
ce pacat ca nu ajungi la intilneala
Roxana, Felicitariiiiiiiiiiii lui Seba, si voua
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759