Sezatoarea canadiana (194)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pucku

casandra tzin pumni

nu stiu cum e aici, dureaza mult...sper sa se termine cu bine si fara prea mari dureri de cap

eu mi-am petrecut frumoasa dupa amiaza de azi la clinica, ca Yann s-a umplut de bube, am crezut ca-i alergie initial, dar dupa evaluare..rosacea ...asta explica si febra ultra din wk....am stat 3 ore+ deja capiasem acolo, colegu era la ore asa ca am fost cu amandoi.....

maine ma duc sa-mi scot o alunita....sper sa nu doara prea tare

pup toata gasca...as ce-as veni si eu vineri

Dana felicitari lui Sorin...eu as fii amutit in masina personala, nici sa ies n-as fii avut curaj

Corina , Stephanie si Yann Edward + Totoku

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""

Corina, eu mi-am scos o alunita anul trecut, m-a trimis Nelia la un medic meserias! nu doare deloc, de atunci am scapat de chinurile cu breteaua la sutien la spate care o tot agata.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ana Stroe

Help! problema de clasa a cincea

3 centaines, 11 dizaines, 345 unites? care-i numarul!

Dear Lord, please give me the strength to not slap an idiot today

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Salut

Numarul cautat este: 345 unit + 11 zecimi = 1 unit si o zecime + 3 sutimi. Deci 345+1.1+0.03= 346.13

Asa cred eu ca se rezolva problema.

http://community.webshots.com/user/Dragaica

Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Roxana, Ce veste buna ! Felicitari pentru Seba Chiar asa, nu vii vineri la intilnire ca sa bem ? In plus este singura data cind pot sa vin. Am si eu un colier care mi-a placut mult

Alina, bafta la interviu

Dana, ce mindra trebuie sa fii sa ai un sot asa curajos si cu suflet mare

Pucku, sanatate micutului...Nu este o boala grava, dar tot iti da de furca...

Maru Saptamina asta ne-am rasfatat din nou, a luat sotul tot felul de prajituri de la cofetaria romaneasca, inclusiv placinte cu brinza sarata si dulce Doar copilul nu este deloc interesat...Nu stiu cu cine seamana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Roxana, felicitari lui Sebastian !!
Ai vazut ce baiat destept ai !! Te cred ca esti bucuroasa.

Ana, raspunsul e 755

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Vreau si eu sa stiu cum se rezolva , sa nu mor proasta.....am terminat filo, intelegeti voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Simi de ce nu poti veni pe Decarie? Ma ofer sa te iau de undeva...eu termin la 17 undeva la Atwater...hai vin-o

Dragaica, ma uit si eu in curte si daca mai am leustean iti aduc vineri. Eu l-am taiat pe tot si pus la congelator, prin septembrie, si cu vremea aia frumoasa am constatat c-a crescut la loc.

Rox, felicitari ptr Seba, se arunca in neam asa destept

3 centaines =3*100=300
11 dizaines=11*10=110
345=345
Total 755.

Raspuns dat de fiimiu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Podeanu

Dragaica, ma uit si eu in curte si daca mai am leustean iti aduc vineri. Eu l-am taiat pe tot si pus la congelator, prin septembrie, si cu vremea aia frumoasa am constatat c-a crescut la loc.

3 centaines =3*100=300
11 dizaines=11*10=110
345=345
Total 755.

Raspuns dat de fiimiu

Born to shop, forced to work.

Aha am inteles, eu am confundat cu centimile ok, nu ma bagati in seama.
Multumesc anticipat pentru leustean

Fetelor m-ati salvat, raman datoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Va multumesc din suflet pentru felicitari!

Nu am vrut sa zic nimic pana acum pentru ca asa sunt eu...

Am avut semne bune inca de sambata de la examen pentru ca au fost impartiti in doua grupe copii. Unii aveau etichete albe si altii galbene. Seba a avut alba. Cand ne-am dus sa-i asteptam la iesire, cei cu albe au terminat mai repede, cam o ora si jumatate de examen, ceilalti cu etichete galbene au avut examen mai lung. Am intrebat pe cineva de acolo care-i diferenta intre cei cu etichete galbene si cei cu cele albe si mi s-a raspuns ca-i diferenta de buletine si ca mai mult nu stie. Logica mea a zis ca-i de bine, inseamna ca are note bune si nu are nevoie sa dea examen mai lung dar... nu aveam nici o confirmare. In fine...

Examenul in sine a constat in 100 de intrebari de cultura generala si 25 de evaluare a personalitatii. Este al doilea an de cand dau asa. Pe langa asta au analizat buletinele dintr-a 4-a si a 5-a.
Seba mi-a zis ca intrebarile de personalitate au fost mai grele decat cele de cultura generala. Spre exemplu, care-i idolul tau si de ce, care-i filmul tau preferat si de ce, cel loc din lume ti-a placut cel mai mult, etc... Sau sa enumeri trei motive pentru care vrei sa inveti la scoala asta. Cele de cultura gen au fost multiple choice, Seba mi-a zis doar cateva, de genul cine-i dirijorul orchestrei simfonice din Montreal, ce compozitor este originar din Austria.

Cam asta! Bine ca am scapat de greu.

O seara frumoasa tuturor si bafta in continuare pentru cine mai are de dat examene!

Bijoux by Mitziad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ione81 spune:

Dana P
La multi ani copiilor si jos palaria pt sot! Masina lui are culoare alba? :)

Iselin,
Merci de recomandare cu manastirea aceea, am salvat adresa.
Eu am permis de vreo 8 ani, dar la facultate si la munca in Romania nu am condus niciodata, ca mergeam 10 min cu tramvaiul si 10 minute pe jos; iti lua mult mai mult cu masina!!! apoi la Calgary, nu am apucat sa dau de permis decat inainte sa venim la Montreal.. etc, now, my time has come! :)

Pucku,
Sanatate lui Yann!

Maru,
Si noi avem Matrix si ne miroase tot in masina... de obicei miroase a paine proapata, ca sotu-miu e in R&D si face diverse formule... miam miam

Simi,
Condoleante pt bunica. Sa-i fie tarana usoara!

Cassandra,
O sa ma rog pt tine sa decurga totul cat mai repede si mai lin!

Pitilache,
Felicitariii!

Si bafta si celorlalti prunci care se pregatesc de examene!

Dragaica: 3 de o suta (300), 11 de zece (110), 345 de unitati e 345 (intr-o suta sunt 100 unitati): 300 + 110 + 345 = 755

Din pacate eu nu pot la intalnire, dar va vad la teatru pe cele care veniti MIERCUREA viitoare. Chiar, CINE VINE?
Nelia, multumiri pt strigarea cu teatru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

As veni cu mare placere la intalnire ca stiti doar ca nu prea le ratez dar nu am cum de data asta.

Oana spune-mi care-i favoritul colier si-l pun deoparte.

Bijoux by Mitziad

Mergi la inceput