Sezatoarea canadiana (194)
Raspunsuri - Pagina 5
pitilache spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mimitete pitilache, nu aduci si tu din bijuterii la intilnire ca faci vinzare pe loc, please...ca eu tot nu le-am vazut ca nu mai gasesc linkul. |
O sa aduc Mihaela dar vinerea asta eu nu pot sa vin. Cand ne vedem data viitoare. O sa-ti trimit link cu pozele pe mail.
pitilache spune:
citat din mesajul lui simi Pitilache pai intr-o zi cind treci sa-l iei pe baiat de la scoala intra si pe la mine (miercurea sint acasa, in general) |
Ne vedem intr-o miercuri cu soare sa stam de vorba pe terasa, ok?
cge spune:
Am uitat sa zic ca am vazut pozele tale Iselin, f. frumoase.
Se vede ca ati savurat vacanta, mi-au placut si comentariile la poze.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
alina023 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui iselin
Simonna mai astapta un bebe? Alina,mie mi-a scapat! Eu port d-aia! |
Scrie in capitolul trecut, numai ca nu stiu sa dau quote de acolo.
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei
Siluan, randunel de pe DC, are nevoie de ajutorul nostru pentru a trai! Nu-l refuzati!!
Podeanu spune:
Neata si de la mine si de la S. Nu-si mai incapea in piele cind i-am zis ca nu l-am pus numai pe FB dar si pe sezatoare.(i-am inchis acum gura-nu se mai vaita cind stau pe forum)
Simi,nici eu nu sunt f activa pe FB dar o am la prieteni pe Camelia (ange) Eu i-am spus ca ne e dor de ea-si ei de noi si asa s-a oferit sa vina la intilnire. Am anuntat-o eu ieri dar din pacate pleaca pe long weekend.Poate next time...
Alina ce-am mai ris ai incurcat borcanele dar e ok. Simonna nu e gravida dar ii spusese din expereinta ei cu animal in casa lui Nelia. Addison fetita ei- la care vazuse liniutele alea- a serbat deja un anisor.
Simonna, pai atunci faci economie mare in buget daca nu iti mai place shopping-ul. (asta ca nu ai vazut inca ce papuci noi mi-am luat)Eu am redus shopping-ul din alte motive, scoala copiilor, etc.Dar ma mai rasfat citeodata cu o raita la Winners.
Pucku, nu e interventie mare-ptr alunitza, o sa fie ok.
Casandra iti tin pumnii sa fii tare, sa nu suferi prea mult nici tu nici copiii si sa se termine cu bine.Si eu credeam ca deja e passee.
Suzana95, te steptam aici
Dei pina las urma la ce rest mergem vineri? Simo, mai fa un update la lista aia. Doloress vii si tu, vreau sa te vad cu burtica.
Doloress spune:
Dana pai eu vin dar nu stiu unde si cand. Ca s-a scris mult in ultima vreme si nu prea am avut timp sa citesc cu atentie. Astept ultima strigare.
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
mikiion spune:
Imi puteti recomanda un hotel in Ottawa. Ma gadeam sa mergem sa stam o noapte pe acolo si sa vizitam in wk lung.... A doua optiune ar fi Kingston....
inacanada2005 spune:
Fetelor, voi trimiteti ceva "atentii/cadouri" la teacher, la scoala de Thanksgiving? Se obisnuieste? Ca ma simt asa de nestiutoare in "ale scolilor" de pe aici...
Ca o paranteza, sa va spun in ce situatie funny m-am pus singura. La vreo saptamana dupa ce a inceput Thea JK a avut, intr-o seara "Meet the teacher night". Doar atata scria pe calendar. Si eu, m-am gandit ca e un fel de sedinta cu parintii. Si m-am imbracat frumos si m-am prezentat singura, ca o floricica la scoala unde...era plin de parinti cu copiii de mana. Practic era vorba de o prezentare a clasei si a activitatilor de catre...copii la fiecare parinte in parte. Noroc, ca, stau aproape de scoala si m-am dus repede si-am luat copilul ca sa-mi... prezinte clasa...
khristin spune:
Ina, iti raspund eu rapid ca tot sint pe aici. Nu, nu se obisnuieste asta cu cadourile, in niciun caz cu ocazia asta, poate daca tii neaparat de Christmas, la sfarsit de an ca un semn de recunostinta ...Meet the teacher night aici nu e sedinta cu parintii pe care o stim noi, e un fel de cunoastere a profesorului, a clasei, colegilor, familiarizarea cu materialele folosite si eventuale alte intrebari dar nu referitoare la progresul copilului la clasa. Daca vrei sa discuti despre copil, poti face un appointment cu profesorul sau sa astepti "parent-teacher interview". Si daca vrei poti sa te imbraci frumos , eu chiar am avut o discutie cu o colega vis-a-vis de diferentele dintre outfit-uri Europe vs. North America. A fost chiar interesanta
Cristina
Yasmine et Chris Anthony
The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.
Simonna spune:
citat din mesajul lui Podeanu Alina ce-am mai ris ai incurcat borcanele dar e ok. Simonna nu e gravida dar ii spusese din expereinta ei cu animal in casa lui Nelia. Addison fetita ei- la care vazuse liniutele alea- a serbat deja un anisor. |
Aaaa-men! Si eu m-am distrat grozav, ma si vedeam folosinbd emoticonul ala care da din miini cu disperare, in semn de "Nu, nu, nu" si iar "No, way!", una bucata bb pe capul meu e su-fi-ci-ent, de-aia mi-a si luat 6 ani sa decid ca pot sa mai cresc un copil, unul sa-l conving pe Colegu' si restul sa-l produc pe asta pe care-l detin :)
Dana, ce-i drept, numa' Winners mai suport, si-ala tre sa fiu in toane f. bune! Da' pantofii tre sa ti-i vad, zau! Vii cu ei?
NE INTILNIM VINERI, 8 OCTOMBRIE, ORA 18:00. LA.....
...idei va rog, eu vin oriunde, pina nu tre sa trec prin tot Montrealul.
Si propun sa refacem lista pt. ultimul wk. din oct. si primul din noiembrie, sa vedem daca fetele care pleaca in long weekend pot sa vina atunci. Ca pe urma incep petreceri de Craciun si altele si se aglomereaza peste tot.
Pupici,
S.