Aspirante optimiste!Felicitari Ramona,Lia!!!(587)
Raspunsuri - Pagina 9
RaluCris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lia73 nu da nima o cafeluta mica?? ca imi pica ochii in gura acilisha ![]() pozulici ![]() Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine, Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt. Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus. Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos +4ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR |
Felicitari Lia, am inteles ca azi ai primit o veste minunata
o sarcina usoara, la termen si un bebe sanatos si frumos sa aveti va doresc

RaluCris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui deeva73 RaluCris poti sa ne spui ce investigatii ai facut. Asa ne-ar fi mai usor sa iti raspundem la intrebare. Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui. |
va spun sigur,
prima analiza facuta a fost spermograma sotului care a iesit bine, dupa aceea am continuat cu toate analizele date de doctorul de familie si dupa aceea eu, cu analizele de la medicul ginecolog, respectiv testul papanicolau, clamydia, cultura de col, ecografii pentru trompe si ovare, sunt ok
ce sa va mai zic?
bellasamoyed spune:
ai luat ceva anticonceptionale inainte sa te hot sa faci bebe? de ex unele femeii raman insarcinate abia la 1 an dupa ce termina cu pastilele.
aspiranta la bebik
http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php
bellasamoyed spune:
ai luat ceva anticonceptionale inainte sa te hot sa faci bebe? de ex unele femeii raman insarcinate abia la 1 an dupa ce termina cu pastilele.
aspiranta la bebik
neliaCris spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Lia73
voma la pasta de dinti si ma deranjeaza sanii dar nu tot timpul ma deranjeaza si atat pozulici ![]() Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine, Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt. Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus. Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos +4ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR |
Doamne ajuta sa ramai doarc cu simtomele aste.
Iti doresc o sarcina luuunga de 37 de sapt,usoara ca un fulg,si sa te bucuri de fiecare zi din sarcina,cu bune cu rele

Ce prere are baietelul tau de 17 ani?sau 14?cat ziceai ca are?se vede la impins carutul?
Si hai ca mai pun o intrebare si plec:gandind pozitiv ca sarcina asta merge pana la capat,si vazand dorinta ta de a avea copilasi,te opresti aici sau mai risti?
Te pup
Restul fetelor,nu mai conta,asta e ziua Liei,sa sarbatorim.
Azi declar ziua 1 de spooting....unii pleaca ,altii vin

V a pup pe toatele,Felicitari Cami pentru fetita,Lore pentru analize,fetele pentru fiv,etc..

Mami Cornelia,Tati DanielPuiutz mic Cristian Ionut 14.03.08
neliaCris spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Lia73
voma la pasta de dinti si ma deranjeaza sanii dar nu tot timpul ma deranjeaza si atat pozulici ![]() Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine, Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt. Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus. Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos +4ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR |
Doamne ajuta sa ramai doarc cu simtomele aste.
Iti doresc o sarcina luuunga de 37 de sapt,usoara ca un fulg,si sa te bucuri de fiecare zi din sarcina,cu bune cu rele

Ce prere are baietelul tau de 17 ani?sau 14?cat ziceai ca are?se vede la impins carutul?
Si hai ca mai pun o intrebare si plec:gandind pozitiv ca sarcina asta merge pana la capat,si vazand dorinta ta de a avea copilasi,te opresti aici sau mai risti?
Te pup

V a pup pe toatele,Felicitari Cami pentru fetita,Lore pentru analize,fetele pentru fiv,etc..

Mami Cornelia,Tati DanielPuiutz mic Cristian Ionut 14.03.08
bellasamoyed spune:
nu inteleg de ce sa postat mesajul de 2 ori
.
fetelor urat e sa fii racita
, stau in pat,am urechile infundate,m-am plicti de moarte ce sa zic distractie
aspiranta la bebik
neliaCris spune:
Doamne ajuta sa ramai doarc cu simtomele astea.

Ce prere are baietelul tau de 17 ani?sau 14?cat ziceai ca are?se vede la impins carutul?![]()
Te pup
Mami Cornelia,Tati Daniel
Puiutz mic Cristian Ionut 14.03.08
neliaCris spune:
Doamne ajuta sa ramai doarc cu simtomele astea.

Ce prere are baietelul tau de 17 ani?sau 14?cat ziceai ca are?se vede la impins carutul?![]()
Te pup
Mami Cornelia,Tati Daniel
Puiutz mic Cristian Ionut 14.03.08
bellasamoyed spune:
deci nu doar mie mi sa intamplat sa postez de 2 ori ![]()
aspiranta la bebik

la Bunul sa-mi daruiasca un
sanatos
+4