Aspirante optimiste!Felicitari Ramona,Lia!!!(587)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RaluCris spune:

Citat:
citat din mesajul lui bellasamoyed

ai luat ceva anticonceptionale inainte sa te hot sa faci bebe? de ex unele femeii raman insarcinate abia la 1 an dupa ce termina cu pastilele.

aspiranta la bebik

http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php

am luat anticonceptionale dar am renuntat la ele acum 2 ani, exact cu un an inainte sa incepem sa lucram la proiectul " bebe ".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Mda, vad ca al Neliei a aparut chiar de 4 ori. Si mie mi s-a parut ca a luat-o razna calculatorul, da' am crezut ca de vina e tastatura mea. Cred ca forumul are ceva, din moment ce se intampla la mai multa lume.
Nelia , imi pare rau pt Z1. Asta e, tb sa mergi mai departe. Stiu ca esti suparata, sper sa nu mai fie si altceva, din mesajele tale am ramas cu impresia ca ceva nu e in regula. ici sa treaca supararea repede!
Bella, te doftoricesti?

in devenire

Mergi la inceput

Aha, stati asa ca m-am prins eu: iti da eroare la postare, dar mesajul de fapt s-a trimis. Asa ca inainte sa retrimiteti salvati si verificati daca nu cumva s-a trimis totusi. Deci am avut dreptate, forumul are ceva

in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluCris spune:

Eu ma retrag, ma duc acasa la caldurica
La munca am inghetat de nu mai pot
va pup, multumesc inca o data de primire
pe maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

da, e de la ei, da o eroare si ai tendinta de a posta inca o data.

da ma fetele mai prost nu putea sa vina raceala asta, exact in perioada cand trb sa prestam. sa vad maine cum ma simt
a zis al meu sot ca imi face diseara un vin fiert ca sa imi scoata raceala.

aspiranta la bebik

http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

fetele ,
asa e, didi? vii cu liniute in curand?
Bella, pai ia repede ceva pt raceala si verifica si linkul de la FF, pt ca nu ne duce la graficul tau, ci direct la index.

Ralu, bine ai venit si spor la treaba

am o idee, nu ar fi mai bine sa ne luam cate un far de ala care e in varful la turnul Eiffel si sa il punem in fata apartamentului? Eu vad ca sunt multe pasari in jurul turnul si anul trecut era si o barza. Daca gasesc poza o sa o pun sa vedeti. Cred ca asta ne lipseste si nu ne depisteaza barza repede.

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryss_cryss spune:

Buna fetele!

Si eu declar z1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabyv

fetele ,
asa e, didi? vii cu liniute in curand?
Bella, pai ia repede ceva pt raceala si verifica si linkul de la FF, pt ca nu ne duce la graficul tau, ci direct la index.

Ralu, bine ai venit si spor la treaba

am o idee, nu ar fi mai bine sa ne luam cate un far de ala care e in varful la turnul Eiffel si sa il punem in fata apartamentului? Eu vad ca sunt multe pasari in jurul turnul si anul trecut era si o barza. Daca gasesc poza o sa o pun sa vedeti. Cred ca asta ne lipseste si nu ne depisteaza barza repede.

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

acum e bine?
nu prea ma pricep cum sa pu link-ul in semnatura. adica linck-ul de la grafic direct :((

aspiranta la bebik

http://www.fertilityfriend.com/ttc/calendar_module.php?d=2010-10-05

Mergi la inceput

Nici ca se putea mai dragut, mi-a disparut mesajul in timp ce scriam. Ziceam asa: Bella, fa-ti treaba acolo ca trece ea si raceala, o sa vezi! Nu rata perioada
Gaby, barza aia e mai mult decat chioara, de cand o astept..... Nu stiu cu ce ar tb s-o luminam sa se prinda si ea unde sa se opreasca
Cryss , gandeste-te ca incepe o noua luna

in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april_25 spune:

LIA, FELICITARI!!!!!!!!!
Sarcina usoara si bebe sanatos la termen!
Ma bucur enorm pentru tine!

Bunul Dumnezeu si Sfintii Parinti Ioachim si Ana m-au ajutat, sunt 6+

Mergi la inceput