Aspirante optimiste!Felicitari Ramona,Lia!!!(587)
Raspunsuri - Pagina 11
gabyv spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bellasamoyed acum e bine? nu prea ma pricep cum sa pu link-ul in semnatura. adica linck-ul de la grafic direct :(( aspiranta la bebik http://www.fertilityfriend.com/ttc/calendar_module.php?d=2010-10-05 |
nu Bella, nu asa se face, trebuie sa selectezi de acolo de pe margine "My home page" si te va pune mai intai sa o configurezi si apoi o sa ti-o arate si de acolo copii linkul si il pui aici.
apoi ca sa iti apara ca la fete in loc de link cuvantul "grafic" de ex si daca dai click pe el sa ne duca pe FF, trebuie sa cauti in Regulament pt ca acolo scrie o formula.
Daca nu o gasesti o caut eu pt tine
doar sa-mi zici.si da, didi, greu cu berzele astea... o fi cerere mare
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?
didi32 spune:
Pai numa' aici Gaby ce bataie e pe biata barza
. Saraca face si ea ce poate, pe rand asa...
Slaba activitate pe-aici
in devenire
gabyv spune:
Da vad si eu ca e slaba activitate, dar cred ca nici nu prea e mult de vb ... ca ne deprimam ...![]()
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?
cos_minutza spune:
Buna seara!!!
Azi si -a facut sotzul spermograma si slava Domnului e buna
Bun venit noilor aspirante
Imi pare rau pt cele cu z1
Va pupacesc pe toate fara exceptii!!!
Cosmi,aspiranta optimista viitoare 
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
laurici0101 spune:
buna seara!

cand vad ca in fiecare saptamana, inca o fata vine cu vestea cea mare, imi dau seama ca fiecare dintre noi are o sansa, fie ea cat de mica!
si atunci am forta sa continui, sa nu disper si sa am credinta ca intr-o buna zi am sa vin si eu cu vestea cea mare.
Felicitari Lia!
Felicitari Ramona!
va doresc o sarcina cat mai usoara si sa va bucurati de fiecare moment, pt. ca e o perioada unica.

eu am luat-o de la capat ...am un talent de a-mi autoinduce simptome de sarcina de nu-i adevarat

...ceea ce ma nelinisteste este faptul ca eu aveam un cm f. regulat, iar ultimul mi-a venit cu 4 zile mai devreme si a tinut 2 zile si jumatate
...saptamana asta ma duc iar la un control.
andr@ spune:
buna seara fetelor, imi pare rau ca nu v-am fost alaturi azi, mai ales sa impartasesc si eu cu lia bucuria de a fi MAMICA! lia draguta, sa-ti ajute dumnezeu sa fie bine pana la capat, sa-ti tii minunea in brate si sa fii mandra de el/ea. 
si da-mi voie sa-ti fur si eu un pupic, ca poate poate..... 
....nimic nu m-ar bucura mai mult decat niste ochisori mici de
....
curand
www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC
andr@ spune:
.....si cum era de asteptat z1 
nu mai inteleg nimic, simt ca o iau razna, o luna 32 de zile, una 28, ce-o fi cu org meu? 
cryys-cryys din cate am citit (desi de bucurie ptr noua mamica, nu mai retin prea multe
) si tu tot ca mine, z1......offf ca urate sunt 
....
curand
andr@ spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabyv Da vad si eu ca e slaba activitate, dar cred ca nici nu prea e mult de vb ... ca ne deprimam ... www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May? |
din pacate asa e gaby

....
curandwww.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC
andr@ spune:
va pup pe toate, merg sa pap, fac un dus rapid si naniiiii; pe maine, noapte buna 

....
curand
ramo_b spune:
buna fetelor! ce mai faceti? eu am un program super nasol la scoala, adica am ore si dimineata si seara de aceea apar cam rar pe la voi.
Lia felicitari si un bebe frumos si sanatos! 
Va
-acesc pe toate!