Aspirante optimiste!Felicitari Ramona,Lia!!!(587)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Didi lasa mai bine sa nu sti in ce zi esti. asa nu mai stai cu un stres in plus.

Raluca bine ai venit tiza mea sedere scurta pe aici.
te asteptam cu mai multe despre tine, sa ne cunoastem mai bine si sa scapi si de moderare.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 27+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluCris spune:

Citat:
citat din mesajul lui camcris

Citat:
citat din mesajul lui RaluCris

Buna fetele,
numele meu este Raluca, sunt din Brasov, sunt o si mi-as dori sa ma primiti si pe mine in grupul vostru
de un an tot asteptam sa vina si la noi barza dar.......se pare ca se cam lasa asteptata, ce sfaturi imi puteti da?

bine ai venit la noi, scrie repede 10 mes sa scapi de moderare si sa te putem vedea in timp real
sfaturi, multa rabdare, fara stres, si incearac sa gasesti un dr. bun, toate analizele ambi partenri cat mai amanuntite
tu pana acum ce analize ai facut?

Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu

multumesc din suflet pentru primire
eu zic ca am un doctor bun acum, si am facut amandoi analize, care au iesit foarte bine dar........
doctorul zice ca la noi stresul e de vina si ca el imi garanteaza ca daca fac in fiecare luna testele de ovulatie, iau acidul folic....in jumatate de an maxim ar trebui sa raman insarcinata
astept totusi sfaturi si de la voi
ce am putea face in plus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeva73 spune:

RaluCris Bine ai venit! Pai ce poti sa faci... sa asculti de dr. Adica NU TE MAI STRESA.

Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

nu da nima o cafeluta mica??
ca imi pica ochii in gura acilisha

pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+4

ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluCris spune:

Citat:
citat din mesajul lui deeva73

RaluCris Bine ai venit! Pai ce poti sa faci... sa asculti de dr. Adica NU TE MAI STRESA.

deeva, eu incerc, fac tot posibilul, dar stii cum e.......usor de zis dar mai greu de facut
in fiecare luna cand se apropie ziua ovulatiei....
voi de cat timp incercati?
si cum stati cu stresul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Bine-ai venit Ralu! Totusi, daca incercati de atata timp fara rezultate, e momentul sa faceti niste analize. Nu-i musai sa aveti ceva, dar decat sa fie ceva in neregula si sa nu stii, mai bine afli si tratezi daca e cazul. Sunt nenumarate motive pt care sarcina intarzie, stresul fiind unul dintre cele mai afurisite. Dar sunt si motive medicale si oricat ati fi de relaxati, sarcina sa nu apara pana nu tratezi.
Te-asteptam cu vesti si multa, multa bafta!

in devenire

Mergi la inceput

lia, draga mea, surpriza noastra 2 in 1... iti dau eu o cafea. De care vrei cu lapte/fara lapte/decofeinizata....

Mergi la inceput

Lia, iti dau io, da' daca ai mai baut azi iti dau fara cofeina. Vezi sa nu se prinda colegii

in devenire

Mergi la inceput

Raluca, cea noua, am vazut c-ai zis c-ati facut niste analize. Sunt destul de multe, eu cel putin am facut o gramada, crezi ca le-ati facut pe toate?
A, si scrie mai multe mesaje sa te vedem in timp real!

in devenire

Mergi la inceput

RaluCris poti sa ne spui ce investigatii ai facut. Asa ne-ar fi mai usor sa iti raspundem la intrebare.

Mergi la inceput