Aspirante optimiste!Felicitari Ramona,Lia!!!(587)
Raspunsuri - Pagina 7
Lia73 spune:
gaby multumesc 
pic de somn 
pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
Ma
la Bunul sa-mi daruiasca un
sanatos
+4
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
roxy_s spune:
neata fetele![]()
![]()
lia ma bucur tare, tare mult ca este un bebe mic la tine in burtica, abia am asteptat sa intru sa vad vestea.
iti doresc o sarcina usoara si frumoasa, un bebe sanatos si la termnen si sa va bucurati de el

S-a intamplat minunea mult asteptata
19+
didi32 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ancadragoman
dar tu cu cat dai la FIV pune ea 2 centrale...jap jap anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! |
Nu-mi adu aminte ca ma ia cu ameteala. Chiar atata costa indiferent de protocol si medicamente si alte alea?
in devenire
bebelu86 spune:
Didi ce zi mai esti??
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
27+ cu
Natalia Maria
deeva73 spune:
didi hai cu liniutele. Te sustinem, facem plecaciuni la barza.
Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.
PaulaFrida spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui RaluCris Buna fetele, numele meu este Raluca, sunt din Brasov, sunt o aspiranta optimista si mi-as dori sa ma primiti si pe mine in grupul vostru de un an tot asteptam sa vina si la noi barza dar.......se pare ca se cam lasa asteptata, ce sfaturi imi puteti da? |
Salut Raluca bine-ai venit la noi,sedere placuta si sa vina bebe cat de repede
povesteste-ne cate ceva despre situatia cu barza sa stim ce sfaturi sa-ti dam

In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie
didi32 spune:
Ma, nu stiu dac-am numarat bine, da' cred ca-s Z19
, deci mai am de asteptat.
Deeva, esti tare draguta, da' hai sa nu ne agitam de-acum ca iar o iau razna ca luna trecuta
. Sper ca se mai testeaza si alte fete pan-atunci
in devenire
camcris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui RaluCris Buna fetele, numele meu este Raluca, sunt din Brasov, sunt o aspiranta optimista si mi-as dori sa ma primiti si pe mine in grupul vostru de un an tot asteptam sa vina si la noi barza dar.......se pare ca se cam lasa asteptata, ce sfaturi imi puteti da? |
bine ai venit la noi, scrie repede 10 mes sa scapi de moderare si sa te putem vedea in timp real
sfaturi, multa rabdare, fara stres, si incearac sa gasesti un dr. bun, toate analizele ambi partenri cat mai amanuntite
tu pana acum ce analize ai facut?

de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)