Aspirante optimiste!Felicitari Ramona,Lia!!!(587)
Raspunsuri - Pagina 6
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui didi32 Uau Anca, multa, multa bafta si din partea mea! ![]() ![]() ![]() Eu astept sa vad daca reusesc ceva luna asta si daca nu, asta e, ma infiintez la Albu la usa in devenire |
poate iese
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
anna_i spune:
eu sunt convinsa ca didi va reusi luna asta, numai asa... sa-i faca BB-le in ciuda, ca atunci cand se hotaraste la o noua procedura, nu mai e nevoie de ea.![]()
didi,
de molipsire, te asteptam cu liniutele inainte de dl Albu 
bebelu86 spune:
MErsi mult Anca 

oricum sunt o groaza de bani, iar acu...nici nu stiu cum arata atatia bani 
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
27+ cu
Natalia Maria
didi32 spune:
Anna, Anca 
, sunteti niste dragute, si eu ma tot gandesc cum ar fi sa-mi iasa figura exact in ultima luna de incercari!
Ralu tu cu centrala, eu cu FIV-ul, cand aud de banii aia mi se zbarleste paru' 

in devenire
bellasamoyed spune:
| citat din mesajul lui Katy82 Fetele la noi in Rahova nici apa calda nu e ![]() ![]() , stau tot timpul cu oala pe aragaz. Si bineinteles cu 2 bluze pe mine. Lia am notat reteta http://lt2m.lilypie.com/rhiBp3.png sa devin ! |
si bunicamea sta in rahova la petre ispirescu
aspiranta la bebik
http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php
gabyv spune:
LIA felicitari, un bebe cumintel si frumusel si la termen iti doresc.

stiam eu ca azi o sa fie prilej sa sarbatorim, prea a fost lininiste zilele astea...
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui didi32 Anna, Anca ![]() , sunteti niste dragute, si eu ma tot gandesc cum ar fi sa-mi iasa figura exact in ultima luna de incercari!Ralu tu cu centrala, eu cu FIV-ul, cand aud de banii aia mi se zbarleste paru' ![]() ![]() ![]() in devenire |
dar tu cu cat dai la FIV pune ea 2 centrale...jap jap
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
Katy82 spune:
Poate vine de luna asta![]()
Fetele eu nu cred ca vin cu vesti bune nici luna asta, asa simt eu ca nu e
, poate luna viit. Am o lene pe mine si atata treaba de facut, cred ca de la vreme mi se trage lenea. Fug sa mai fac cate ceva.
http://lt2m.lilypie.com/rhiBp3.png
sa devin
!
RaluCris spune:
Buna fetele,
numele meu este Raluca, sunt din Brasov, sunt o si mi-as dori sa ma primiti si pe mine in grupul vostru
de un an tot asteptam sa vina si la noi barza dar.......se pare ca se cam lasa asteptata, ce sfaturi imi puteti da?