Aspirante optimiste!Felicitari Ramona,Lia!!!(587)
Raspunsuri - Pagina 19
laurici0101 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Katy82 Laurici si a fost normala menstra sau mai redusa cantitativ? Sa ne spui cum a fost la doc. http://lt2m.lilypie.com/rhiBp3.png Maicii Domnului, Sf. Ioachim si Ana si Sf. Nectarie sa devin ! |
Seara buna, fetele!

tocmai am intrat in casa, nu am ajuns la doctor din cauza programului criminal pe care-l am la scarbici

...am amanat pe saptamana viitoare
Katy82
, a fost oarecum mai putin cantitativ decat de obicei, dar a fost doar sange, fara niciun cheag (scuze de detalii
ce-i mai trist e ca nu stiu cum sa-mi mai calculez ovulatia...

...si nu mai stiu cand e cel mai bine sa fac jap jap pe dulapaaaa! ca eram sa uit la ultimul control dr. mi-a prescris, pe langa tratamentul pt. hipertensiune pe care-l am, sa iau aspenter 1/zi si acid folic 1/zi...deeeeeeeeeeci sau inmultit nr. bulinelor/zi

bellasamoyed spune:
| citat din mesajul lui walkiria Gaby am incercat timp de 2 ani de cand locuim impreuna sa il fac sa inteleaga ca daca ne tot fac ai lui vizite lungi si dese, este inevitabil sa nu apara discutii, pt ca ei au tabieturile lor eu pe ale mele...plus ca stiu ca nu ma suporta si gandeste ca eu tr sa indur orice pt ca sunt femeie (cu toate ca ea e tinuta in pumni de barbatul ei). Crede-ma ca de-asta sufar ce mai mult, ca stiu ca noi ne iubim si daca ne despartim este numai din cauza faptului ca are niste parinti care vor sa ii acapareze viata. Mi-au mai spus cateva persoane cu experienta ca pe parcurs lucrurile se vor schimba si el isi va da seama, mai cu seama daca vom avea un copil, dar eu nu vreau sa am un copil ca sa se schimbe el....ci pt ca ne dorim amandoi( si ne dorim asta enorm). Insa imi este frica...daca nu se poate schimba?..eu ma stiu si stiu sigur ca nu voi putea fi niciodata de acord cu aceste vizite lungi ale lor, nu ma simt in largul meu cand sunt ei, ma enerveaza orice fac. Poate sunt si eu exagerata, dar asta simt. In fine, aici se discuta de cum sa reusim ( adica sa reusiti, de acum)sa facem/faceti bebita, nu de probleme de genul asta, nu vreau sa plictisesc pe nimeni. |
da de ce trb sa vina pe capul vostru parintii lui? ei nu au casa lor?
aspiranta la bebik
www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul
bellasamoyed spune:
| citat din mesajul lui kitty-27 bella ![]() ![]() ![]() ce faci?ai avut ovulatia? |
nu inca
aspiranta la bebik
www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul
gabyv spune:
Kitty, da, sunt Z1, dar asta e bine
, eu abia asteptamsa imi vina
Acum astept sa si ovulez ca luna trecuta nimic ![]()
ma duc la un film, revin mai pe la noapte
(abia ce am intrat de la o cafea cu fetele si gata in oras iar)
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?
gabyv spune:
walkiria ai PM, sper ca a ajuns 
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?
Angie844 spune:
Fetili...am lipsit ceva vreme
...ma mai primiti?
In primul rand felicitari Ramona si Lia. Sarcina usoara si bebe la termen!
Eu am avut o perioada f ocupata la serviciu de abia mai ajungeam pe acasa dar sper sa inceapa sa se linisteasca lucrurile. Eu sunt z22/30 dar nu cred ca avem sanse luna asta...la cat de obosita am fost nici nu mai stiu cand am ovulat. Plus ca am revenit la bunul obicei de a bea 5 cafele pe zi ca sa pot lucra 24/24 
Dar de luna viitoare sunt hotarata sa ne punem pe treaba ca lumea.
Cine mai urmeaza sa se testeze zilele astea?
Va pup!
Mamica de Sarah-Aimée
AlinaBu spune:

FELICITARI LIAA!!!!!!!

Pe mine de azi de dimineata ma cam dor sanii rau, dar sunt z11 parca sau 12 nici nu mai stiu stiu ca sambata sunt z14
, dar nu o sa prestam pentru ca suntem la botez
la nepotelul nostru
si incerc sa ma feresc cat de mult posibil de o sarcina cat de curand, dar daca apare e bine venita eu nu zic nu si nici nu ma protejez intr-un fel. Am hotarat ca e mai bine sa vina de la sine si sa nu mai ma gandesc ca vreau 

![]()
![]()

Pentru toate fetele chiar daca nu mai sunt bagata in seama pe aici 
The life is too short,to have time for sadness too!
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Maicii Domnului, Sf. Ioachim si Ana si Sf. Nectarie sa devin
!