Aspirante optimiste!Felicitari Ramona,Lia!!!(587)
Raspunsuri - Pagina 20
kitty-27 spune:
alina 

cum sa nu fi bagata in seama? daca mai zici asa ne certam rau 
...am glumit 
sa stii ca in general durerile de sani sunt dereglari hormonale..
bebelu86 spune:
Angi bine ai revenit printre noi. normal k te primim si nici nu te-am uitat. ai grija cu munca asta in exces k nu face bine. 
ALina esti bagata in seama. nu cred k fete au ceva cu tine. dar pur si simplu poate sunt luate cu alte subiecte, sau citesc mult din urma si nu apuca sa raspuna la toata lumea. si mie mi se intampla. asa k nu te supara 
walkiria incearca sa discutati probl si sa ajungeti la o intelegere. nu trebuie sa te gandesti la ce e mai rau. mai ales kveti ajunge sa va despartiti. fa-l sa inteleaga k nu mai e un copil de acu aveti viata voatra. voi 2 formati o familie, un cuplu, iar parintii nu prea au ce sa caute.. hai k totu se va rez, vei vedea 
Draguta chiar ma gandeam ce e cu tine. k nu ai mai intrat de ceva vreme 
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
27+ cu
Natalia Maria
cami_antonia spune:
WALKIRIA eu iti dau cateva sfaturi sau exemple din propria viata
tu vei proceda cum crezi de cuviinta
1. sunt parintii lui si nu ai cum sa ii interzici sa se vada cu ei
2. si tu poate vei fi mama de baiat si vei intelege la un moment dat
3. nici eu nu am inteles pana nu am devenit parinte acest aspect
4. orice om se SCHIMBA ENORM DUPA CE DEVINE PARINTE
5. si el se va schimba si TUUUUUUUUUUUUUUU ... mai ales
6. cand te vei gandi la ce probleme iti puneai inainte vei zambi gingas, dandu-ti seama ca in momentul respectiv alte v or fi prioritatile si nu parintii lui
7. PENTRU ORICINE IN VIATA COPII SUNT PE PRIMUL LOC
8. invata sa ierti si sa fii putin ingaduitoare si vei avea numai de castigat ..... TIMPUL VINDECA MULTE
SPER SA NU TE SUPERI
eu m-am autoeducat
mai ales de cand sunt mama
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si
13+
bellasamoyed spune:
Alina cum sa nu te bagam in seama? din contra iti simtim lipsa
walkira e greu cu soacrele,de ce sa le faco sunt geloase pe noi da nu cred ca e cazul sa te despartio de iubirea ta pt maicasa..sincer s soacramea e disperata dupa al meu sot da din fericire e o tipa care nu imi face probleme si nu isi impune never punctul de vedere ca asta ar mai trb la cat de nebuna sunt eu. eu cred ca iti faci prea multe probleme, eu zic ca trb sa vb cu al tau calm si la obiect si sa nu te gandesti la despartire.parintii sunt parinti dar noua fam esti tu. logic nu?cu tine imparte casa,masa,patul.eu zic ca daca va doriti atat de mult sa aveti un copil nu lasa soacra sa isi bage coada in rel voastra. las-o pe ea cu comentariile si tu vezi-ti de treaba ta. faza cu statul la voi e nasoala trb sa recunosc ca nici eu nu as suporta in locul tau. da trb sa gasiti o cale de mij. si repet intrebarea soacrata nu are acsa de trb sa stea pe capu vostru?
nu lasa pe nimeni si nimic sa intervina intre voi. fii o doamna si trateaza situatia cu demnitate si inteligenta.

sper sa fie totoul bine pt voi.
@ Alina ma bucur ca s-au rezolvati problemele cu iubi tau
aspiranta la bebik
www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul
gabyv spune:
fetele, azi a fost o zi extra pt mine: am fost cu fetele la cafea, nu mai fusesem de muuuuult (aici toate suntem ocupate si e greu sa ne intalnim), apoi am fost la un film la care am ras cu lacrimi 
m-am refacut complet, nu o sa mai dau tarcoale la butoi vreo saptamana
, plus ca maine o iau si eu de coada...dau la sapa 
Noapte buna si ne auzim maine putin pt o cafeluta 

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?
PaulaFrida spune:
Neatza 
poftiti la cafelutza si ceiuc

o zii faina tuturor

In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie
anda15 spune:
Buna dimineata,
Multumim de cafeluta, dar cel mai bine merge ceiutu la mine. De 2 saptamani nu ma mai lasa bebe sa pun gura pe cafea, eu care bagam 2 cafele pana la ora 9 ![]()
Sper sa continue lantul vestilor bune pe aici si sa apara cat mai multe teste pozitive.
Lia, graviduto, cum te simti?
la toate fetele
camcris spune:
neata fetele
paula,RaluCris multumim de cafeluta
eu acum servesc un ceai de macese preventiv, am tras un frig ieri, vremea asta parca nu are nici un gand de schimbare tot urat este afara

roxybarbu spune:
Buna dimineata fetele! Ma bag si eu la o cafeluta ca m-am trezit cam ciufulita..
Traieste,iubeste, daruieste...