Aspirante optimiste!Felicitari Ramona,Lia!!!(587)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

LIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
FELICITARIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
URAAAAAAAAAAAAAAAAAA
DE CAND TE ASTEPTAM CU VESTEA CEA MAREEEEEEEEEEEE
DOAMNE AJUTA SA FIE TOTUL BINEEEEEEEEEEEEEE

LA CE ODISEE TE BAGI?
eu te asteptam cu nerabdare la a noastraaaaaaaaaaaaaaaaaaa

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluCris spune:

Dragele mele eu va doresc o dupamiaza placuta si spor la toate
plec acasica, vorbim miine
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

lia si ce DPN ai?
vai ce ma bucur
astept sa mai scrii
nu am apucat sa citesc cum ai aflat
poate imi mai scrii si pt mine o data
te pup si iti doresc tot binele din lumeeeeeeeeee

si pt celelalte aspiranteeeeeeeeeee
pupicii de molipsireeeeeeeee

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns walkiria spune:

Gaby am incercat timp de 2 ani de cand locuim impreuna sa il fac sa inteleaga ca daca ne tot fac ai lui vizite lungi si dese, este inevitabil sa nu apara discutii, pt ca ei au tabieturile lor eu pe ale mele...plus ca stiu ca nu ma suporta si gandeste ca eu tr sa indur orice pt ca sunt femeie (cu toate ca ea e tinuta in pumni de barbatul ei).
Crede-ma ca de-asta sufar ce mai mult, ca stiu ca noi ne iubim si daca ne despartim este numai din cauza faptului ca are niste parinti care vor sa ii acapareze viata.

Mi-au mai spus cateva persoane cu experienta ca pe parcurs lucrurile se vor schimba si el isi va da seama, mai cu seama daca vom avea un copil, dar eu nu vreau sa am un copil ca sa se schimbe el....ci pt ca ne dorim amandoi( si ne dorim asta enorm). Insa imi este frica...daca nu se poate schimba?..eu ma stiu si stiu sigur ca nu voi putea fi niciodata de acord cu aceste vizite lungi ale lor, nu ma simt in largul meu cand sunt ei, ma enerveaza orice fac. Poate sunt si eu exagerata, dar asta simt.

In fine, aici se discuta de cum sa reusim ( adica sa reusiti, de acum)sa facem/faceti bebita, nu de probleme de genul asta, nu vreau sa plictisesc pe nimeni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

nu cred ca se supara nimeni daca discutam SI asta aici...asa-i?
eu zic ca o sa se schimbe si fara bebe si te inteleg perfect pt ca si eu am trecut prin asa ceva...
tu ai spus ca e prietenul tau, poate de asta parintii lui se comporta mai ciudat...
sa-ti zic cazul meu: ne-am mutat impreuna si tot se comportam ca si cand nu eram din familie, de multe ori cand incepea o discutie mai personala ii spunea ca "mai bine vb alta data pt ca astea sunt discutii de familie" (desi eu stateam cu el de ani buni)
abia dupa ce ne-am casatorit au inceput sa creda ca e ceva serios...

ok, daca nu vrei sa vb, nu e problema, noi iti respectam decizia si stii ca suntem alaturi de tine, indiferent ce se intampla.

ma duc la o intalnire , revin mai pe seara si mai discutam

va pup

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

scuze- post dublu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns walkiria spune:

Gaby, iti multumesc foarte mult ca esti alaturi de mine.

Nu cred ca daca ne-am casatori s-ar schimba ceva, pt e genul de femeie care crede ca nora tr sa o ingrijeasca la batranete, iar pe mine nu ma vede dispusa sa fac asta si nici nu o voi face de altfel. Si cred ca acum mai mult ca oricand va incerca sa ne desparta, deoarece am hotarat ca anul viitor sa facem nunta.

Daca vrei sa mai discutam sa imi lasi adresa ta de mess pe PM, ca mi-ar face mare placere sa discut cu cineva care a mai trecut prin asta.
Si nici nu vreau sa stric atmosfera vesela de pe-aici :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeva73 spune:

Optimistelor rusinica sa ne fie
Am gasit topicul pe pagina 2, nu-mi vine sa cred.

Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Buna fete dragi,am intrat sa iau pulsul,nimic nou?
Eu am fost cam ocupata in ultima vreme,asa ca intru mai rar
Liaaaaaaaa,am mai prins si eu un pupic

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty-27 spune:

buna fetele...
walkiria si draguta ..si ma bucur ca ati mai intrat si voi pe la noi..
walkiria daca va iubiti trebuie sa treceti peste toate problemele...
gaby

Mergi la inceput