Aspirante optimiste!Felicitari Ramona,Lia!!!(587)
Raspunsuri - Pagina 17
Lia73 spune:
yo nu-mi fac beta
pai mori de inima 
pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
Ma
la Bunul sa-mi daruiasca un
sanatos
+4
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
RaluCris spune:
helloooo,
ce-i cu linistea asta p-aici?
nu mai zice nimeni nimic?
eu inghet de frig la munca 
Lia73 spune:
ralu nu aveti macar un calorifer?
dati drumu la AC ca noi asha am dat si e super bine
pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
Ma
la Bunul sa-mi daruiasca un
sanatos
+4
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
RaluCris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lia73 ralu nu aveti macar un calorifer? dati drumu la AC ca noi asha am dat si e super bine pozulici ![]() Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine, Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt. Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus. Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos +4ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR |
ehehe Lia, ce bine ar fi daca am avea voie cu calorifere electrice sau AC.......
dar la institutia noasta nu se poate asa ceva, e scump gazul .....si curentul....
neliaCris spune:
Buna fetele
Sper ca nu m-ati crezut nebuna ca am scris un mesaj de 4 ori?
Deci...Eu nu sunt supi pentru ziua1.deloc.nici nu prea avea sanse.In ziua 12 cand am prestat deja era mucusul specific ovlulatie,dar se pare ca era pe sfarsite
.asta e bine de stiut,inseamna ca ovulez prin ziua 10-11.
Ddidsor,am mai multe pe capsor sincer,sper sa se rezolve toate una dupa alta,pozitiv si fara urmari![]()
In rest sunt fr stresata.Cris face in continuare urticarie,deja din iunie si nu se mai termina....Acum caut alt pediatru(unul bun i privat logic cu euroi multi in minus
,apoi iarasi teste sange,urina ,scaun,dieta si naiba mai stie..o sa fie o nebuneala pentru copil,sper sa uite toate pana se face mare
Azi e a treia zi de gradi(impreuna cu mami)invatam amandoi un pic de italiana![]()
Cam atat de aici,deeva ma bucur ca ti-a placut la sibiu si esti fr pozitiva
Ramonela,Doamne ajuta sa nu fie nimic grav
Lia...tot inainte
Gata ies,ma apuc de gatit
Mami Cornelia,Tati Daniel
Puiutz mic Cristian Ionut 14.03.08
RAMONELLA spune:
Am fugit repede la spital sa o prind pe doctorita.Mi-a facut eco,sacul e de 0,5 cm fata de 0,24 cm cat era miercurea trecuta.A zis ca ar fi preferat sa se dubleze,dar faptul ca nu s-a dublat nu e neaparat un lucru rau.
Si m-a trecut pe Clexane dupa insistentele mele.Sper doar sa nu fie prea taziu si bebele sa creaca cum trebuie.Doamne ajuta,atata pot spune,ca nu depinde de mine nimica...
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007) si
4+
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
draguta spune:
buna fetele!
nu am intrat demult, mi-a fost dor de voi toate

Lia feliciatri din tot sufletul, ma bucur mult ca ai reusit, sarcina usoara si la termen si un bebe sanatos si mancacios

eu doar ce am venit de la doctor, am avut niste zile ingrozitoare cu dureri mari de rinichi, oi trece eu si peste asta
Bebelu chiar daca e mai tarziu, iti spun si eu La multi ani, sarcina usoare in continuare si printesa ta sa vina pe lume fara dureri

Ramona felicitari si iti doresc o sarcina fara probleme

Anca sa va traiasca nepotica!!!
pup toate fetele si va urez multa bafta la testare, sa fie cu noroc ca se pare ca avem nevoie si de el
merg sa-mi iau tratamentu

walkiria spune:
Felicitari LIA!!!!iti doresc din suflet bebe sanatos si la termen.
Draguta
, chiar ca nu am mai citit nimic despre tine in ultima vreme si eu am scris destul de rar insa citesc din umbra :)
Fetelor eu cred ca imi pierd orice speranta de a avea un bebe curand si nu neaparat din cauza ca nu am ramas pana acum ci pt ca alunec usor usor spre despartire de prietenul meu.
Ma doare sufletul pt ca il iubesc si ma iubeste ( acum nu mai stiu cat de mult) insa nu vrea sa renunte la ideea de a-i aduce pe parintii lui (a carui mama nu ma suporta deloc) sa locuiasca din cand in cand cu noi ( adica cate 3-4 saptamani, din doua in doua luni), in conditiile in care mai are si o sora si stau numai pe capul nostru, la ea nu se duc niciodata sa stea peste noapte.
Asa ca voi fi nevoita sa aman bebita pana ce lucrurle se vor pune la punct intr-un fel sau altul, insa voi continua sa va citesc si sa ma bucur de fiecare data cand voi citi ca sunt gravidute noi.
Sunt extrem de trista, pt ca amandoi ne dorim bebita foarte mult.
Va pup si sper ca nu v-am deranjat ca sunt putin offtopic.
gabyv spune:
walkiria, eu zic sa nu te superi pe el, mai bine discutati si ii spui sincer ce nu-ti convine si sa asculti si motivele lui, mai ales daca va iubiti si vreti un micut.E pacat sa va despartiti din cauza mamei lui, nu se merita.
La inceput nici mie nu-mi placea de soacra mea si ma cam certam cu al meu din cauza ei; dar apoi am realizat ca nu cu ea sunt in cuplu si el si-a dat seama cu timpul ca mama a devenit familia largita si ca eu sunt familia lui.

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?