Aspirante optimiste!Felicitari Ramona,Lia!!!(587)
Raspunsuri - Pagina 14
didi32 spune:
Bella, ai grija de tine, bea multe ceaiuri si incearca sa stai la caldurica 
in devenire
camcris spune:
neata fetele si de la mine, iau si io o gura de cafea de la lia sper ca a mai ramas nu![]()
fetelor cu Z1
nu fiti triste vine o noua luna de incercari si jap jap pe sub pat![]()
cosmi ma bucur pentru rezultatul sotului deci incet incet mergeti spre
didi tu ce mai faci?
fetelor de draguta ce mai stiti ca parca na mai intrat de mult?
lia cum te simti azi? sotul cum a reactionat can i-ai dat vestea cea mare

gabyv spune:
Bella, asta e modelul dupa care faci linkul, sa tai si spatiile intercalate in model:
[ url="aici scrieti adresa web a albumului de poze" ]aici scrieti denumirea dorita pentru albumul foto[ /url ]
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?
bebelu86 spune:
neataaaa!!!!
Cosmi ma bucur k a iesit analiza buna!!! sunteti pe drumu cel bun 

fetelor care au declarat z1.
offf...e asa urat afara..nu am chef de nimic..
nu mai stim nimic de draguta, Maduta, Medeea, Iony, Sherbi, Talida, Mara. ![]()

tuturor
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
27+ cu
Natalia Maria
deeva73 spune:
bela multa sanatate.
Raportez, in Ardeal ii soare
, la mine in balcon is 16 grade... yes vine vreme buna. Va trimit si voua o tzara de caldura, voi sa-mi trimiteti barza in schimb. ![]()
Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.
deeva73 spune:
didi OK ti-am raspuns.
Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.
anna_i spune:
neata fetele,
am intrat pentru 

de molipsire, si sa vad care mai vine cu noi la odisee. v-ati incolonbat dupa modelul dat de lia? ![]()
didi32 spune:
Deci ma scoate din minti forumul asta, iar mi-a disparut mesajul in timp ce scriam 

Deeva, ti-am raspuns. Trimite si-aici niste soare, c-am inghetat de numa' azi-dimineata.
Cami
, stau si-astept sa vad ce roade culegem luna asta...
Ralu
, asa e, multe fete n-au mai intrat de mult. Ce-o fi cu ele?
Anna, venim, venim, tine loc acolo si pt noi!
in devenire
bellasamoyed spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabyv Bella, asta e modelul dupa care faci linkul, sa tai si spatiile intercalate in model: [ url="aici scrieti adresa web a albumului de poze" ]aici scrieti denumirea dorita pentru albumul foto[ /url ] ![]() www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May? |
uite cum am facut si tot nu merge [url= "http://www.fertilityfriend.com/home/31791e