Aspirante optimiste!Felicitari Ramona,Lia!!!(587)
Raspunsuri - Pagina 15
bellasamoyed spune:
e incredibil forumul asta...cred ca a inghetat de la frig. eu scriu ceva si el posteaza doar ce vrea...gen jum din mesaj 
revenind nu imi iese deloc faza cu url-ul asa ca il las direct link:D
nu se supara nimeni nu?
aspiranta la bebik
http://www.fertilityfriend.com/home/31791e
RaluCris spune:
[quote]citat din mesajul lui anna_i
neata fetele,
am intrat pentru 

de molipsire, si sa vad care mai vine cu noi la odisee. v-ati incolonbat dupa modelul dat de lia? ![]()
[/quote
si eu vreau niste 

de molipsire,
Doamne da sa vina barza cat mai repede si la noi
gabyv spune:
uite:
[ url= "http://www.fertilityfriend.com/home/31791e" ] graficul [ /url ]
trebuie doar sa copii ce am scris eu mai sus si sa tai toate spatiile lasate de mine
eu am lasat spatiile ca sa poti sa vezi exact modelul
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?
bellasamoyed spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabyv uite: [ url= "http://www.fertilityfriend.com/home/31791e" ] graficul [ /url ] trebuie doar sa copii ce am scris eu mai sus si sa tai toate spatiile lasate de mine eu am lasat spatiile ca sa poti sa vezi exact modelul ![]() www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May? |

thx gabyaspiranta la bebik
www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul
gabyv spune:
ai reusit 
cu placere 
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?
didi32 spune:
Gata Bella se vede 
Deeva, ti-am raspuns 
Ralu, cred ca te vedem in timp real, nu? Ia
ici ca d-aia se dau!
in devenire
bellasamoyed spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui didi32 Gata Bella se vede ![]() Deeva, ti-am raspuns ![]() Ralu, cred ca te vedem in timp real, nu? Ia ici ca d-aia se dau! in devenire |
trb sa mai scrie 2 mesaje ca sa scape de moderare.
aspiranta la bebik
www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul
gabyv spune:
da, ralu a mai scris mesaje?
asa-i ca trebe sa ma uit in spate?![]()
ancadragoman spune:
BAUUUUUUUUU![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!