Aspirante optimiste!Felicitari Ramona,Lia!!!(587)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deeva73 spune:

lia poate scapi usor de greturi.

Io is asa de bucuroasa, doua dintre sibiencele mele de la FIV is gravidute. Am tinut sa va zic si voua. Sibiul are procent mare de reusita la FIV... adica peste 50%. Doamne ajuta sa ma incadrez si eu in marja lor de reusita din toamna asta.

Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Citat:
citat din mesajul lui deeva73

lia poate scapi usor de greturi.

Io is asa de bucuroasa, doua dintre sibiencele mele de la FIV is gravidute. Am tinut sa va zic si voua. Sibiul are procent mare de reusita la FIV... adica peste 50%. Doamne ajuta sa ma incadrez si eu in marja lor de reusita din toamna asta.

esti urmatoarea pe lista

pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+4

ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Buna fetele!
Raluca bine ai venit printre noi. Raluca ce am incercat eu pana acum nu a dat roade, deci poate te sfatuiesc gravidutele. Bafta sa prinzi odiseea Liei. Raluca, greu cu stresul si eu incerc sa scap de el si sa nu ma mai gandesc tot timpul ca vreau
Bellasanatate maxima si spor la .
Lia ce mi-as dori sa simt si eu voma la pasta de dinti si dureri de tzitzi, dar nimic...., la mine nu e fetele nici luna asta, sunt sigura. Nu-i nimic, luna viitoare. Ar tb sa ma rog si eu mai mult.
Nelia capul sus, bucura-te de Cristian si cadn o sa te astepti mai putin o sa vina si fratiorul sau surioara.
Cryss imi pare rau pt Z1. :Luna asta tin pumnii sa nu ratezi barza.

http://lt2m.lilypie.com/rhiBp3.png
Maicii Domnului, Sf. Ioachim si Ana si Sf. Nectarie sa devin !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Neata

fetele eu declar Z1, eu sunt super fericita asteptam de pe 1 sept

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Mergi la inceput

Cosmi felicitari pt rezultatul sotului.
Laurici si a fost normala menstra sau mai redusa cantitativ? Sa ne spui cum a fost la doc.
Andra imi pare rau pt Z1, bafta multa luna aceasta.
Kitty tin pumnii sa fie simptome de bebe, nu de CM.
Liamultumim de cafelutza, am mai luat si eu una.,. te pup pana te albesc poate ma molipsesc
Deeva ma bucur tare mult ca au reusit fetele la FIV, iti tinem pumnii si tie. Cand o sa-ti faci? Scot putin agitatele sa se lase cu II
Gaby imi pare rau pt Z1.
toate fetele

Mergi la inceput

Fetele care ati declarat Z1 bucurati-va, asta insamna ca sunteti capabile de procreere. Nu s-o intamplat luna asta, speram luna viitoare.

katy82 o sa va anunt eu cand fac FIV, in principiu cel mai devreme pot sa fac in noiembrie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Neata gagici! Ma bag si eu la o cafeluta
Cosmi, felicitari pt spermograma, incet, incet va indreptati si voi spre bebe
pt fetele care au declarat Z1, nu fiti suparate, incepe o noua luna de sperante!
Deeva, intr-adevar super bune vestile de la Sibiu! Si eu citesc paginile despre clinicile din Buc, dar din pacate n-au fost vesti bune zilele astea! Multa, multa bafta inca o data!

in devenire

Mergi la inceput

didi de ce nu te uiti si la Sibiu? Multe din fetele de acolo vin de departe. Una din gravidutele proaspete ii bucuresteanca. Hai la Sibiu, hai sa ne facem pruncii frati de cruce... si nu-i vorba de crucea infertilitatii pe care o purtam amandoua. Ce zici? Te mai gandesti?

Mergi la inceput

Ce frig este!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

neata fetele...

ma omoara raceala asta dim...acum m-am trezit cu o durere de cap si abia m-am dat jos din pat.
mi-am luat temperatura si azi e 36,6 da testul de ov e incontinuare negativ. sper sa se apropie ziua. ieri am avut temp 36,8.
sper ca de data asta am pus graficul corect doar ca nu am gasit formula in regulament.mai exact nu am gasit regulamentul

aspiranta la bebik

http://www.fertilityfriend.com/home/31791e

Mergi la inceput