Aspirante optimiste > 20 ani (585)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Ola fete dragi si vorbarete
Didio,Doamne ajuta sa fie FIV-ul norocos
Lia.....cred ca e bebe,astept confirmarea de la tine duminica
Despre mine,azi sunt ziua 13,ovulez pe ovarul drept,asa ca de azi incep sa imi alerg sotul prin apartament

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

cora bafta, poate e luna norocoasa; cat despre lia a zis ca nu ne mai tine pana duminica in stres, face maine test abia asteptam

....nimic nu m-ar bucura mai mult decat niste ochisori mici de .... curand

www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Tanamera ce bine ca ne mai vizitezi, a inceput numaratoarea inversa. Cum te simti mamico?
Vas, sigur o sa vina si pt noi. Nastere usoara si la termen iti dorim!
Andra
Fetele eu luna asta cred ca am avut un ovul tare frumusel pt ca am avut dureri mari de burta si rinichi, asa ca la CM, plus mucus cervical abundent. Asa ca Lia sa-mi pastrezi si mie un loc la odisee, da?

http://lt2m.lilypie.com/rhiBp3.png
sa devin !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Citat:
citat din mesajul lui Katy82

Bella si eu la fel zic, dupa primul vin repede ceilalti. Cu primul e mai greu. La mine e problema de uter, dar si cand s-o mari, sa te ti, 3 unul dupa altul
Andrate inteleg, parca ma vad pe mine, si noua ne-au iesit bine analizele, ueterul tau e ok ca si dimensiuni? Aia cu statul in cap n-m incercat-o dar nu mai am mult. Hai ca sigur prindem si noi barza aia nesuferita. Sigur nu gresesti cu nimic, o sa vina bebe, ai sa vezi.
Bella ce zi esti???? Hai ca dam navala peste doc tau daca vii cu II. Tinem pumnii.
Cosmi imi pare rau pt Z1, tin pumnii sa fie o luna cu si cu rezultate bune de la doc.
Didi bafta multa la FIV, daca nu vine natural pana atunci, tin pumnii sa reusesti!

sa devin !

ziua 6 si inca vad ca mai curge un pic . din z 9 incep testele de ovulatie si temperatura.
sa te auda dumnezeu si sa aiba dr meu mana buna ca eu cu manuata mea va duc la el pe toate

aspiranta la bebik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Cora tin pumnii si cum zice Lia jap, jap.
Fetele eu in week-end trag chiulul, maine dupa serv ma duc la tara. Sa nu ma dati disparuta. pe toata lumea.

sa devin !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Katy ma simt bine,insa au inceput emotiile,maine s-ar putea sa aflu data cezarianei.

36+ cu

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

katy cred ca lia ar vrea sa ne ia pe toate cu ea la odisee, e loc ptr toata lumea.....cred.......ptr ca nu am fost niciodata acolo

....nimic nu m-ar bucura mai mult decat niste ochisori mici de .... curand

www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Citat:
citat din mesajul lui Katy82

Tanamera ce bine ca ne mai vizitezi, a inceput numaratoarea inversa. Cum te simti mamico?
Vas, sigur o sa vina si pt noi. Nastere usoara si la termen iti dorim!
Andra
Fetele eu luna asta cred ca am avut un ovul tare frumusel pt ca am avut dureri mari de burta si rinichi, asa ca la CM, plus mucus cervical abundent. Asa ca Lia sa-mi pastrezi si mie un loc la odisee, da?

sa devin !

hai katy sa de-a domnu sa fie cu ochisori luna asta

aspiranta la bebik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Citat:
citat din mesajul lui valentinag

Buna fetele.
Nu ma cunosteti,ca nu mai activez aici,doar ca tronez in lista aia de la inceput de 10 ani deja
Am vazut un articol intr-un ziar despre infertilitate si m-a pus naiba sa citesc si comentariile,uitati-va si voi cati oameni cu buba la cap exista:
http://smartwoman.hotnews.ro/sos-infertilitatea-romancele-isi-vand-masina-pentru-o-feritilizare-in-vitro-in-europa-e-gratis.html

am citit si eu articolul, dar consider ca exemplu dat cu Franta nu este bun. In legatura cu finantarea, da,dar nu explica ca iti ia ANI si ajungi acolo. Plus ca in Ro ai voie sa faci FIV si IA daca ai bani, aici nu. Ca sa ajungi sa faci inseminari trebuie sa fii acceptat la un fel de centru PMA (listele de asteptare sunt impresionante), apoi chiar daca ai ani de cand incerci, mai stai 2 ani in tratament la ei. Acel tratament nu este rambursat 100%, apoi ca sa fii rambursat pt inseminari trebuie sa ti se accepte dosarul de catre Asigurarea Sociala. Atunci faci un dosar si astepti ca o comisie sa decida daca esti bun de a fi parinte. (cer extrase bancare, acte de propietate si alte chestii-aprox ca la o adoptie)+ ca exista un barem de varsta.
Asa ca inainte sa tragem concluzii mai bine, ne informam.
Evident ca ar trebui sa existe ceva in Ro ca sa ajute mamele, nu zic ca nu, dar sa nu exageram cu exemple eronate.
Este un articol ca acela ca in Franta alocatia unui copil e de 600 de euro pe luna

hai ca m-am intins prea mult si sper ca nu am suparat pe nimeni.

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Ce concluzii am tras eu?Am semnalat doar subiectul si derapajele unora.

"La vita e bella"
www.youtube.com/watch?v=-3fbAZECphs" target="_blank">Explore Romania

www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput