Aspirante optimiste > 20 ani (585)
Raspunsuri - Pagina 10
bibitica20 spune:
La multi ani, Bebelu, iti doresc tot ce e mai bun si frumos in lume!
Va iubim si va pupam cu drag, pe tine si pe minunea de fetita!

poze
valentinag spune:
Buna fetele.
Nu ma cunosteti,ca nu mai activez aici,doar ca tronez in lista aia de la inceput de 10 ani deja
Am vazut un articol intr-un ziar despre infertilitate si m-a pus naiba sa citesc si comentariile,uitati-va si voi cati oameni cu buba la cap exista:
http://smartwoman.hotnews.ro/sos-infertilitatea-romancele-isi-vand-masina-pentru-o-feritilizare-in-vitro-in-europa-e-gratis.html
"La vita e bella"
www.youtube.com/watch?v=-3fbAZECphs" target="_blank">Explore Romania
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
Katy82 spune:
ce fac fetele? Am venit sa beau cu voi cafeluta de dupa-amiaza.

La Multi ani Bebelu. Tinem pumnii sa ai nastere usoara si la termen.
Lia am emotii pentru tine, tin pumnii
sa fie
la tine in burtica!
Anca tin pumnii sa vina nepotelul cu bine si sa se refaca repede surioara.
Camideja ai aflat ce o sa fie, uau ce repede trece timpul. Sigur Antonia se bucura mai mult ca e fetita decat daca ar fii fost baietel, are si ea cu cine discuta ca intre fete![]()
sa devin
!
Katy82 spune:
Ioana Mami nastere usoara!
, multumim de pupici
Andra stiu ca nu te incalzeste prea mult dar eu iti dau un buchet mare de 

ca sa te mai inveselesti. Si sigur fetele
o sa-ti dea multi pupici de molipsire.
Fetele referitor la momentul cand vom avea copii, sincer si eu mi-am dorit sa-i am devreme, ma vedem mamica imediat dupa terminarea fac, dar eu am gasit cu greu si pers. potrivita asa ca m-am maritat la 27 de ani fara o luna si acum se pare ca tot la fel de greu voi primi si darul cel mai de pret
. Sincera sa fiu chiar daca am asteptat atat ii multumesc lui Dumnezeu ca l-am cunoscut pe sotul meu si ca nu m-am grabit si probabil la fel voi gandi si cu copilul, chiar daca vine mai greu, stie Dumnezeu de ce.
sa devin
!
Katy82 spune:
Bella si eu la fel zic, dupa primul vin repede ceilalti. Cu primul e mai greu. La mine e problema de uter, dar si cand s-o mari, sa te ti, 3
unul dupa altul![]()
Andrate inteleg, parca ma vad pe mine, si noua ne-au iesit bine analizele, ueterul tau e ok ca si dimensiuni? Aia cu statul in cap n-m incercat-o dar nu mai am mult. Hai ca sigur prindem si noi barza aia nesuferita. Sigur nu gresesti cu nimic, o sa vina bebe, ai sa vezi.
Bella ce zi esti???? Hai ca dam navala peste doc tau daca vii cu II. Tinem pumnii.
Cosmi imi pare rau pt Z1, tin pumnii sa fie o luna cu
si cu rezultate bune de la doc.
Didi bafta multa la FIV, daca nu vine
natural pana atunci, tin pumnii sa reusesti!

sa devin
!
Katy82 spune:
Eu sincer ma gandeam la adoptie dar la ce rata avem la casa nu stiu daca ni se da voie sa adoptam

, poate reusim totusi natural, sper si eu pana la 30 de ani macar, am asteptat un an jum. mai asteptam tot pe atat, apoi vedem.
Didi eu am un feling ca tu o sa vii curand cu II
sa devin
!
tanamera spune:
La multi ani Bebelu

!!!
Multi pupici 

aspirantelor
!
36+ cu 
http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png
vas spune:
Ceau ! ce mai fac viitoarele mamici???? pe unele dintre voi le stiu, altele sunt noi si va urez sa nu stati mult aici.
Ma gandeam cat de mult imi doresc sa treaca timpul sa-mi tin puiul in brate si cate de nemultumita sunt ca mi se pare uneori ca trece greu.
Si brusc mi-am amintit de momentele pe care le-am petrecut aici cand mi se parea ca timpul zboara si asteptam fiecare luna cu multa speranta.
Sa fiti in continuare optimiste ca este cate un bebe pus deoaparte pentru fiecare.
multa sanatate.
Didi, bafta multa !!!!!!!!!
18+
Andreea , mamica Elizei +
13.05.2007
poze2
bebelicu
andr@ spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Katy82 Andra stiu ca nu te incalzeste prea mult dar eu iti dau un buchet mare de ![]() ![]() ![]() ca sa te mai inveselesti. Si sigur fetele o sa-ti dea multi pupici de molipsire. |
glumesti? imi sunt de mare folos si-ti multumesc mult ca-mi esti aproape

cat despre uter da, sunt in grafic si cu trompe si ovare (doar ovarul dr are ceva micro chisturi) dar din ce mi-au zis dr nu e bai ....nimic nu m-ar bucura mai mult decat niste ochisori mici de
....
curandwww.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC