Aspirante optimiste > 20 ani (585)
Raspunsuri - Pagina 12
cora79 spune:
Katy,Andra,ce imi doresc mie,va doresc si voua

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
andr@ spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cora79 Katy,Andra,ce imi doresc mie,va doresc si voua ![]() ![]() ![]() ![]() "DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS" |
si la fel tie

....nimic nu m-ar bucura mai mult decat niste ochisori mici de
....
curandwww.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC
RAMONELLA spune:
Salutare!!!
Deci cine vine cu mine la odisee???![]()
Am facut 2 teste Sure check,care au fost pozitive.
Ieri m-am internat pentru a-mi face analize de cuagulare,si sa stabilim doza de Clexane...dar se pare ca i8nca nu voi lua.Cred ca e ok cu Aspenter deocamdata.Sper sa fie bine,am mari emotii.Deocamdata l-am vazut la eco,e un saculet mic de 0,25 cm,care corespunde varstei de 4 saptamani.Sunt fericita ca e acolo in uter si nu in alta parte.
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
tanamera spune:
Ramonella felicitari

!!!Sarcina usoara si la termen.
36+ cu 
http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png
cora79 spune:
| citat din mesajul lui RAMONELLA Salutare!!! Deci cine vine cu mine la odisee??? Am facut 2 teste Sure check,care au fost pozitive. Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!" |

super veste,asteaptama si pe mine ca vin luna viitoare
RAMONELLA spune:
Multumesc mult fetelor!!!Va astept pe toate!!!

Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
andr@ spune:
| citat din mesajul lui RAMONELLA Salutare!!! Deci cine vine cu mine la odisee??? |
eu pot?

....
curandwww.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC
cora79 spune:
| citat din mesajul lui RAMONELLA Multumesc mult fetelor!!!Va astept pe toate!!! ![]() ![]() ![]() Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!" |
andr@ spune:
deci schimbam titlul la capitol 

presimteam eu ceva, ca se va ivi o graviduta 

....
curand
www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC
bellasamoyed spune:
| citat din mesajul lui RAMONELLA Salutare!!! Deci cine vine cu mine la odisee??? Am facut 2 teste Sure check,care au fost pozitive. Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!" |
FELICITARIIIII!!!! hai ca mai meritam si o veste buna!!!
sa ai o sarcina usoara si un copil sanatos!
aspiranta la bebik