Dragoste mare fara copil

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns accept92 spune:

Pui problema gresit. Copiii e bine sa-i faci cand ii doresti. Cand ajungi sa-i doresti e bine sa stii si cu ce bagaj vin ei, tu deja stii din experienta. Tu pui problema la modul...am nevoie de motive serioase sa nu fac copii...daca n-am motive atunci ar trebui sa fac. Nu este asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elaga spune:

Propune o perioada de asteptare, sa zicem 3-6 luni. Daca si atunci simtiti la fel, de ce nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claram spune:

Sibylle,poate ai tras o concluzie gresita,probabil ai inteles ca se poarta urat cand sunt trista.El nu suporta sa ma vada trista pentru ca eu sunt totul pentru el,ii place sa aiba grija de mine,sa ma alinte.Dupa cum am spus,are traume adanci din copilarie,i s-au facut lucruri ingrozitoare si cumva considera ca el e ok doar pentru ca ma are.Si cand vede ca ma supara copiii cu ceva,face orice sa ma relaxeze,inclusiv lucruri grele pentru el pentru ca ii amintesc de copilarie.

Rrox,tu cunosti mai bine situatia.De ce crezi ca ar vedea vasectomia ca pe o pedeapsa,ca pe o castrare?A avut o perioada baby fever,cand vorbea mult despre asta,citea,cautam nume si acuma ma intreb daca nu cumva o facea tot pentru mine asa cum vrea sa faca vasectomia.Pentru ca cele mai multe lucruri le face ca sa ma faca fericita,ca sa zambesc,pentru ca stie ca-mi place acel lucru.

Corinadani,copiii stau cu mine,el e in State momentan.Stiu ca nu e obligatoriu sa repete greselile mamei dar mai stiu ca depune un mare efort sa "para normal"cand se joaca cu copiii.Privit din afara,ai spune ca e cel mai devotat tata,cum se ocupa de copii dar eu stiu cat il comsuma asta pe el,de cata energie are nevoie pentru a disimula.Pentru ca copiii ii aduc aminte de copilaria lui oribila dar nu lasa sa se vada asta,tocmai pentru ca ii iubeste si pentru a ma multumi pe mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Si ce e atat de rau ca el nu isi doreste copii ? Or fi traumele astea de care spui, o fi responsabilitatea care inteleg ca oricum si-a asumat-o pentru copiii tai ... in ultima instanta toata lumea atinge un moment cand spune ca nu mai vrea copii - dupa unul, dupa doi, dupa 3 sau dupa nici unul. Daca spui ca e atat de perfect atunci traieste-ti viata cu el si creste-ti impreuna copiii tai ... dar daca spui ca el e in America si tu in Rom cu copiii, poate ar trebui sa testezi cat si cum ii place de copiii tai. Poate nu ii plac copiii si primul lucru se asigura ca n-o sa ii aiba pe ai lui ... mie de ex nu imi plac animalele, deloc - ma uit la ele de la distanta dar nu imi place sa le mangai, sa le dau de mancare, nu imi place cum miros si detest sa am grija de ele. Intotdeauna cand aud de persoane care nu vor copii ma gandesc ca poate si ele simt acelasi lucru vis-a-vis de copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Claram, acum imi aduc si eu aminte de tine putin si de ceea ce ai mai scris despre voi.

Poate e bine sa fii sincera cu el si sa ii spui ca nu iti doresti o solutie atat de radicala ... mi se pare normal sa nu iti doresti asta pt ca omul e atat de schimbator in general si e posibil sa isi doreasca copii mai tarziu. Mai bine sa lasati o poarta deschisa in caz ca ... si intre timp va protejati bine de tot :-)

Sib Aripi tot mai grele *** Nasterea ariciului Vladimir *** *** Anna, o nastere cu viteza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Citat:
citat din mesajul lui claram

Si,repet,vasectomia asta mi se pare atat de definitiva,nu stiu de ce nu ma simt comfortabil cu ideea.

Si eu am aceeasi senzatie.
Desi in momentul de fata nu imi doresc inca un copil, nu as accepta ceva ireversibil, cum ar fi o legare de trompe sau vasectomie. Imi prinde bine gandul ca posibilitatea de a avea copii e inca acolo, chiar daca nu am nici o dorinta de genul asta.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Poate ar trebui sa-i spui ca nu vrei sa faca vasectomie si sa-i confirmi ca nici tu nu iti doresti un copil.Oricum vasectomia e o interventie chirurgicala care are si riscuri.
Eu am intalnit cupluri care nu si-au dorit copii si au trait fericiti si impiniti impreuna.La unii oameni nu copii le implinesc relatia ci faptul ca si-au gasit jumatatea.Am apreciat mai mult cuplurile care nu au facut copii pentru ca stiau ca nu-si doresc decat cuplurile care au facut copii si apoi s-au "debarasat" de copii sub un motiv sau altul.

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Claram, sotul tau si-a mai revenit de cand ai vorbit cu noi ultima data? A inceput vreo terapie?

Parerea mea este ca nu trebuie sa faceti un copil daca el nu vrea. In nici un caz.
Si, daca incepe sa vrea (in urma incercarilor tale de a-l convinge), nu trebuie tu sa vrei sa faci copil decat dupa ce el e vindecat de trecutul lui, de dorinta aceea exagerata de a te proteja etc.

Pentru parinti, de dragul copiilor

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claram spune:

Nu a inceput nici o terapie ca inca e in Air Force.Nu am nici o problema daca nu-si doreste copii,problema mea e sa nu faca vasectomie doar pentru a=mi face mie pe plac si in adancul sufletului el,de fapt,sa-si doreasca un copil.Pentru ca a avut o perioada cand a vrut enorm un copil.Si nu stiu daca a disimulat atunci sau o face acuma.Nu vreau ca peste ani sa-mi scoata ochii ca a facut vasectomie pentru mine,ca a renuntat la dorinta lui pentru mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Pe mine ma confuzezi ...cine nu vrea copii la voi. Tu sau el ? daca tu esti aia, atunci de ce nu il lasi sa faca vasectomie ? daca el e ala, atunci ar trebui sa fie multumit cu alegerea asta ...

Tot ce pot sa spun este ca este absolut perfect sa te poti sexa oricand fara sa ai grija calendarului, pastila, prezervativul ...etc, etc, etc.

Mergi la inceput