Aspirante optimiste. Felicitari Anna_i!!!! (584)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

pai inca nu am ovulat, dar ma tot gandesc ca daca ajung pe undeva pe la 40 de zile si nu am CM, o sa incerc sa ajung pe la un Dr., desi ginecologul mi-a dat intalnire abia in dec. Poate ma duc la cel de familie.

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabyv

bella, eu zic ca nu e acelasi lucru... tu vb despre lumea care te intreaba dupa un an de casatorie, pe cand un bebe, dar andra vb de 2 ani de incercari...
sincer eu cred ca e greu, indiferent de caz...
cu intrebarea e mai usor de raspuns, dar cu incercarile cand nu depind de tine...
si eu sunt casatorita de 4 ani si nu m-a intrebat pana acum nimeni de ce nu aveam copii. Bella, dar cati ani ai, de e asa de curioasa lumea cand o sa faceti unul mic?
Andra, inteleg perfect prin ce treci si multe dintre noi, dar asta e...stii speranta moare ultima

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

si eu am 8 luni de incercari sa stii, de analize luna de luna de stres, de nervi ca eu de ce nu pot momente in care am clacat. nu cred ac e o dif atat de mare daca incerci de 1 an,2 ,5.
eu am 23 de ani inca un pic si fac 24 sunt tanara stiu si am destui ani in fata ca sa am un copil dar eu mi-a imaginat dintodeauna ca la 25 de ani o sa fiu casatorita si o sa am primul copil. deci mai am inca un pic ca sa imi indeplinesc visul.
cat despre pers care ma intreaba cand un bebe ce sa zic...probabil nu mai au ce sa ma intrebe, sunt rautacioase nu stiu. oricum si eu si sotu le dam cu flit.

aspiranta la bebik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty-27 spune:

cand erai pe AC cum aveai cm...tot asa dereglat?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kitty-27

bella ce faci?in ce zi esti?

in ziua 5..astept sa treaca odata

aspiranta la bebik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

dragele mele de care speranta vorbiti, ca eu le-am incercat pe toate; stiti...am ajuns sa cred poate ca nu sunt in deajuns de credincioasa, poate nu vreau sa accept ca mari sunt minunile lui dd, (dar nu si ptr mine), poate, poate si iar poate; mii de ganduri, mii de reprosuri, mii de incertitudini, mii de dezamagiri, mii de griji in ultima vreme ptr sanatatea mea; noi suntem casatoriti de 4 ani, si ce-i drept nu multa lume ne-au intrebat de bb, dar mie de ajuns durerea din ochii sotului meu, cand vede cat ma consum si cat de fara vlaga am ramas......

....nimic nu m-ar bucura mai mult decat niste ochisori mici de .... curand

www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kitty-27

gaby
eu cand ma intalnesc cu cate o cunostinta si ma intreaba ca ce fac?n-am de gand sa fac si un bebe?..imi vine sa-i dau cu ceva in cap...cred ca nu mai suport intrebarea asta...parca eu n-as vrea...

exact asa simt si eu si dupa vb si cu sotu si ne intrebam de ce sunt toti asa "grijulii".

aspiranta la bebik

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andr@

dragele mele de care speranta vorbiti, ca eu le-am incercat pe toate; stiti...am ajuns sa cred poate ca nu sunt in deajuns de credincioasa, poate nu vreau sa accept ca mari sunt minunile lui dd, (dar nu si ptr mine), poate, poate si iar poate; mii de ganduri, mii de reprosuri, mii de incertitudini, mii de dezamagiri, mii de griji in ultima vreme ptr sanatatea mea; noi suntem casatoriti de 4 ani, si ce-i drept nu multa lume ne-au intrebat de bb, dar mie de ajuns durerea din ochii sotului meu, cand vede cat ma consum si cat de fara vlaga am ramas......

andra eu cred ca toate o sa ramanem atunci cand nu ne asteptam...poate intr-o luna in care am crezut ca nu am ovulat sau era temperatura mica.
de ce crezi ca nu am vrut sa fol si eu teste de ov si termometru pt ca ma gandesc ca ar fi un stres in plus..da totusi o sa incerc o luna sa vad ce si cum.
da tu ai incercat mai multi dr. ginecologi? ai cerut mai multe pareri cu privire la problema ta?

aspiranta la bebik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

cine ne va face cap nou?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andr@

cine ne va face cap nou?

da eu nu interleg dc la fiecare 20 de pag trb sa schimbam capitolul? asta e regula forumului?

aspiranta la bebik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty-27 spune:

da...fetele...nu stiu ce sa mai zic...am si optimism,dar cand vezi ca astepti luna de luna si nimic...cateodata chiar ma ingrozesc la gandul ca eu chiar n-am sa am copiii mei...facuti de mine si sotul meu...care imi spune ca-si doreste 3..si eu nu sunt in stare sa fac macar unul...e greu...sufleteste vorbind sa treci peste astfel de ganduri cu optimism...

Mergi la inceput