Aspirante optimiste. Felicitari Anna_i!!!! (584)
Raspunsuri - Pagina 20
bellasamoyed spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andr@ ...am cateva seri (mai exact de cand sunt in libere) de cand imi tot refuz sotul....ba sa iesim in oras, ba sa-mi cumpere cate ceva, ba sa mergem la cumparaturi, ba chiar si sa ma stranga in brate; nu-mi inteleg starea, stiu doar ca vreau sa fiu singura, sa-mi plang singura de mila, sa ma satur de tras de par si de facut reprosuri constiintei mele.....nu stiu ce sa mai zic, timpul trece asa repede, parca mai ieri era prima LUNA de inceput si azi se fac 2 ANI ![]() oare CAT, pana CAND sa mai astept? cate lacrimi vor trebui sa mai curga?....nimic nu m-ar bucura mai mult decat niste ochisori mici de .... curandwww.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC |
andra te inteleg perfect si cred ca toate fetele de aici te inteleg...e bine sa plangi cand simti sa te descarci si sa o iei de la capat. eu eu am stari asemanatoare cand am impresia ca sotul meu nu ma intelege si il resping.
trb sa nu iti pierzi speranta,doamne doamne are un plan pt fiecare si o sa vezi ca intr-o zi o sa iti strangi minunea in brate.

optimismul e cel mai imp in asemenea situatii.
noi suntem casatoriti de un an si tot de un an ma streseaza toata lumea cu proasta intrebare " pe cand un bebe" nu ii inteleg de ce ii freaca atat grija de noi. of oamenii astia.

aspiranta la bebik
andr@ spune:
ai dreptate bella
, doar ca de multe ori e greu sa te ridici; uneori mi se pare asa inalta acea "treapta".......offfff
....nimic nu m-ar bucura mai mult decat niste ochisori mici de
....
curand
www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC
kitty-27 spune:
salutare fetele!!!!
andra nu mai fii supi vine ea si vremea noastra...toate suntem exact ca tine...ne dorim bebe foarte mult si el se incapataneaza sa apara..offf...daca ar fii dupa mine deja as avea 3..

gabyv spune:
bella, eu zic ca nu e acelasi lucru... tu vb despre lumea care te intreaba dupa un an de casatorie, pe cand un bebe, dar andra vb de 2 ani de incercari...
sincer eu cred ca e greu, indiferent de caz...
cu intrebarea e mai usor de raspuns, dar cu incercarile cand nu depind de tine...
si eu sunt casatorita de 4 ani si nu m-a intrebat pana acum nimeni de ce nu aveam copii. Bella, dar cati ani ai, de e asa de curioasa lumea cand o sa faceti unul mic?
Andra, inteleg perfect prin ce treci si multe dintre noi, dar asta e...stii speranta moare ultima 
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?
kitty-27 spune:
gaby 

eu cand ma intalnesc cu cate o cunostinta si ma intreaba ca ce fac?n-am de gand sa fac si un bebe?..imi vine sa-i dau cu ceva in cap...cred ca nu mai suport intrebarea asta...parca eu n-as vrea...

kitty-27 spune:
gaby am tras cu ochiul la graficul tau...ai temp cam mica...e prima luna cand iti iei temp sau ti-ai mai luat-o?
gabyv spune:
e prima luna de cand nu iau Ac-uri, cand eram pe ele aveam 37,1 majoritatea timpului.
Ti se pare cam mica temperatura? cat ar trebui sa fie in mod normal?
stii astia care intreaba pe cand un bebe, sunt cam ...indiscreti (ca sa nu zic altceva)
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?
kitty-27 spune:
gaby acum depinde in ce perioada esti...daca esti inainte de ovulatie e bine...daca esti dupa..nu prea e bine.de ex la m ine in faza foliculara nu o am mai mica de 36.3...iar dupa ovulatie 36.8 pana pe la 37.00.