Aspirante optimiste. Felicitari Anna_i!!!! (584)
Raspunsuri - Pagina 19
andr@ spune:
ralu am prins, am prins 
....nimic nu m-ar bucura mai mult decat niste ochisori mici de
....
curand
www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC
gabyv spune:
andra, dar tu de ce iti iei haotic temperatura?
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?
Ioana_Mami spune:
Buna seara , dragute aspirante ...
.
Pe masura ce se apropie momentul nasterii imi aduc aminte de inceputuri ...parca ieri , un capitol al aspirantelor se numea "Felicitari , Ioana Mami"...
Va las 1000
de molipsire , sa se umple forumul de II liniute si de mamici fericite!
Fericita
34+
Raisa Maria
gabyv spune:
multumimmm, poate ne molipsim si noi odata si odata, toata lumea ne trimite
si noi nimic ![]()
mai ai putin ... emotii?
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?
Ioana_Mami spune:
Emotii e putin spus ....
Parca ieri faceam testul...
Parca ieri ma rugam la Doamne Doamne sa mi se vada si mie burtica...
Parca ieri aflam ca o sa am baietel ...care intre timp a devenit fetita ![]()
Parca ieri imi juram ca eu nu o sa nasc natural...si acum credeti-ma ca aceasta temere a diparut.
Va doresc la toate sa traiti aceste emotii ...bucurati-va si de emotia testarii indiferent de rezultat.Pana la urma vor aparea cele 2 linii si apoi timpul o sa treaca foarte repede...
Fericita
34+
Raisa Maria
andr@ spune:
gaby din pacate (ptr perioada asta, care a picat nasol) sunt intr-un mic "concediu" (cateva zile libere ramase restanta) si ma trezesc si eu cum apuc
nu e prea corect nu, la grafic referinu-ne; tu ce faci? 
....
curand
andr@ spune:
ioana iti doresc sa iasa totul bine, sa-ti vina fetita pe lume sanatoasa, "grasuna", cuminte si necolicioasa; curaj, mai e putin 
....
curand
gabyv spune:
ahh, eu am crezut ca iei temp voluntar asa...acum se intelege... am si eu cateva zile luate asa la nimereala, plecata in vacanta, somn putin si plus trezit anapoda...
eu sunt Z29 din cate nu stiu...prima luna fara AC-uri ...astept, astept 
andr@ spune:
gaby sa speram sa fie o luna cu noroc; desi eu asa m-am saturat sa sperrrr, de multe ori am impresia ca o iau razna, ca innebunesc obsedandu-ma la gandul ca nu se intampla luna asta, nici urmatoarea, si tot asa

....
curand
andr@ spune:
...am cateva seri (mai exact de cand sunt in libere) de cand imi tot refuz sotul....ba sa iesim in oras, ba sa-mi cumpere cate ceva, ba sa mergem la cumparaturi, ba chiar si sa ma stranga in brate; nu-mi inteleg starea, stiu doar ca vreau sa fiu singura, sa-mi plang singura de mila, sa ma satur de tras de par si de facut reprosuri constiintei mele.....nu stiu ce sa mai zic, timpul trece asa repede, parca mai ieri era prima LUNA de inceput si azi se fac 2 ANI 
oare CAT, pana CAND sa mai astept? cate lacrimi vor trebui sa mai curga?
....
curand