Aspirante optimiste. Felicitari Anna_i!!!! (584)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Citat:
citat din mesajul lui kitty-27

cand erai pe AC cum aveai cm...tot asa dereglat?

eu nu am mai vazut rosu de vre-un an...cica e normal, e de la tipul de Ac-uri pe care le utilizam...pana si cele de la laboratorul de analize au zis ca e normal...poate de asta trebuie sa mai astept...
inainte de Ac-uri aveam 28 zile fix.(dar asta acum 6 ani)

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Citat:
citat din mesajul lui kitty-27

da...fetele...nu stiu ce sa mai zic...am si optimism,dar cand vezi ca astepti luna de luna si nimic...cateodata chiar ma ingrozesc la gandul ca eu chiar n-am sa am copiii mei...facuti de mine si sotul meu...care imi spune ca-si doreste 3..si eu nu sunt in stare sa fac macar unul...e greu...sufleteste vorbind sa treci peste astfel de ganduri cu optimism...

ia sa vezi tu ca dupa primu vin si ceilalti 2. cu primul e mai greu pana ni se sichimba naibii si noua organismul asta...pana intelege ce vrem noi defapt.of hai ca am luat-o pe toate partile. nu mai stiu cum sa tratez problema noastra

aspiranta la bebik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

bella nu am degete la maini la cati dr am fost; concluzia : si eu si sotul suntem ok, toti ne zic sa mergem acasa, sa "lucram" si sa incercam pe cat posibil sa ne scoatem din minte faptul ca ne dorim asa de mult un bb; solutii : sa mergem in concediu (AM FOST), sa schimbam poz de sex (scuza-ti, AM SCHIMBAT-O), sa-mi pun perne sub fund dupa...(AM PUS), sa nu ma ridic din pat si sa nu fac dus imediat dupa contact (AM FACUT-O si pe asta), sa sa sa.....si in cap am stat (in ideea ca or sa lunece unde trebuie ) si DEGEABA!!! daca nu e, nu e! putem sa stam si-n limba

....nimic nu m-ar bucura mai mult decat niste ochisori mici de .... curand

www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty-27 spune:

bella
gaby pai ceva nu e in regula..tre sa fie un motiv pt intarziere atat de mare...eu una nu stiu ce inseamna luna fara cm...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andr@

bella nu am degete la maini la cati dr am fost; concluzia : si eu si sotul suntem ok, toti ne zic sa mergem acasa, sa "lucram" si sa incercam pe cat posibil sa ne scoatem din minte faptul ca ne dorim asa de mult un bb; solutii : sa mergem in concediu (AM FOST), sa schimbam poz de sex (scuza-ti, AM SCHIMBAT-O), sa-mi pun perne sub fund dupa...(AM PUS), sa nu ma ridic din pat si sa nu fac dus imediat dupa contact (AM FACUT-O si pe asta), sa sa sa.....si in cap am stat (in ideea ca or sa lunece unde trebuie ) si DEGEABA!!! daca nu e, nu e! putem sa stam si-n limba

eu ti l-as recomanda pe dr meu da asta inseamna sa vii in buc.eu am mare incredere in el si am o presimtire ca in scurt timp o sa am 2 liniute.

aspiranta la bebik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

bella, kitty imi pare rau ca v-am intristat si pe voi, trebuia sa-mi tin eu gura

Mergi la inceput

andra dar de ovulat ovulezi?laparo ti-ai facut?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andr@

bella, kitty imi pare rau ca v-am intristat si pe voi, trebuia sa-mi tin eu gura

pt asta suntem aici nu? sa fim alaturi una de ceealalta la greu. si voi m-ati scos pe mine din butoi.
eu sunt trista ca m-am ciondanit cu sotu azi dintr-o prostie de-a mea. vreau sa imi cumpar chinchila si el nu vrea

aspiranta la bebik

Mergi la inceput

andra nu m-ai intristat tu...asta e un adevar si daca nu ma pot plange si eu cuiva...macar aici sa o fac.ma simt bine cu voi pt ca va pot spune orice...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Capitol Nou

tuturor!!!

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput