Aspirante optimiste. Felicitari Anna_i!!!! (583)
Raspunsuri - Pagina 9
bellasamoyed spune:
Fetele scz pt cum am scris mesajul da scriu de pe tel ca nu am curent deci nici laptop nici net :(
aspiranta la bebik
Lia73 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui didi32 Cami daca citesti din urma ajungi si la persoana care a scris si careia i-am raspuns eu, ca nici eu nu mai stiu ![]() Lia, tinem pumnii stransi, dar prevad ca nu prea mult ca nu stai tu pana duminica sa nu faci test. Deci pe mine inca ma doare/sacaie burta, da? Trebe ca e un ou maaaare in devenire |
didi
daca maine dim tB e tot asha
iau testul din cutia de medicamente si-l fac
pozulici

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
Ma
la Bunul sa-mi daruiasca un
sanatoswww.fertilityfriend.com/home/2a85fe" target="_blank"> grafic TB
www.fertilityfriend.com/ticker/2a85fe/ttc.png" target="_blank">ovulation ticker
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
anna_i spune:
didi, poate e '2 in 1'
si vine o dubla surpriza. daca e asa de mare, spune-i sotului, cand ii prezinti video de la Katy sa pregateasca 2 din aia 'nerepeziti' ![]()
hai didi!
didi32 spune:
Doamne da sa se prinda de data asta! Of, daca ar tine numai de noi...iesea de mult figura. Deci diseara sa nu ma cautati pe forum ca am alte treburi, da?![]()
Lia, cred ca nu dorm la noapte daca zici ca faci test
in devenire
Lia73 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui didi32 Doamne da sa se prinda de data asta! Of, daca ar tine numai de noi...iesea de mult figura. Deci diseara sa nu ma cautati pe forum ca am alte treburi, da? Lia, cred ca nu dorm la noapte daca zici ca faci test in devenire |
didi
jap jap pe dulaplasa dormitu
dormi dupa
pozulici

Ma
sanatoswww.fertilityfriend.com/home/2a85fe" target="_blank"> grafic TB
Lia73 spune:
pup fetele
vb maine
pozulici
Ma
sanatos
www.fertilityfriend.com/home/2a85fe" target="_blank"> grafic TB
walkiria spune:
Fetele eu m-am hotarat sa incep niste analize luna asta ca nu se mai poate asa...dupa mai multe cautari, am decis sa merg la Dr. Albu Dragos de la Medlife.
Didi, stiu ca tu mergi la el parca, nu? Spene-mi si mie pareri, te rog....este genul de medic caruia ii pasa de suferinta cuplurilor si care incearca sa gaseasca cauza?
Ca eu am fost anul asta la 2 medici, m-am saturat, mi se par f superficiali.
In functie si de preturi, as vrea sa imi fac niste analize hormonale, insa as aprecia daca mi-ati spune in ce zi se fac ...ca eu mi-am facut anul trecut insa le-am facut in Z21 si parca am auzit ca in Z3 se fac ceva analize.
Please

.
didi32 spune:
Lia, esti mortala, iti promit ca asa fac![]()
Walkiria, noi mergem la Albu si zic noi pt ca ne-am dus impreuna. Ne-a placut f mult de el, a citit atent tot dosarul cu ce facusem pana atunci si si-a notat ce-l interesa. Apoi am facut eco, desi nu ma programasem si pt eco, e mai complicat sistemul lor de programari, dar el iti face oricum. Ne-a dat sa facem o caruta de analize si sa revenim. Au iesit toate bune la amandoi si apoi m-a programat la histeroscopie pt ca nu-i placuse endometrul la ecografie. Dupa histero a zis sa incercam vreo 2-3 luni natural sa vedem daca raman dupa ce-a curatat polipii de pe-acolo si daca nu raman sa revenim sa vb despre FIV ca e ultima sansa. Precizez ca eu am endometrioza grava si de-aceea nu am alte sanse. Daca mai vrei sa stii ceva, intreaba-ma
in devenire
walkiria spune:
Of Didi, nush ce sa te mai intreb, pt ca sunt asa bulversata azi.
Pana acum am tot zis sa nu ma stresez cu analize...am fost la 2 medici anul acesta dar numai pt analizele de rutina..papanicolau si hpv-ca l-am descoperit anul acesta.Insa am inceput sa ma gandesc tot mai des ca poate avem vreo problema si sincer imi este tare teama...cu toate ca cei 2 medici mi-au zis ca sunt ok, daaar controlul in sine mi s-a parut superficial.
De-asta vreau sa merg la un medic care sa nu imi spuna...aaa, incerci doar de 8 luni?du-te fetito acasa si mai incearca pana la un un an si vino dupa aceea daca tot nu ramai.
Mie sincer mi se pare pierdere de timp...pana la urma e vorba de niste analize ce trebuiesc facute, analize ce le platim noi, deci nush de ce nu exista implicare mai multa.
Tu ai facut si analize hormonale?Ti-a recomandat el zilele in care sa le faci?
Endometrioza ti-a descoperit-o el?
Merci mult Didi si scuze ca te bat la cap...dar sincer, vreau si eu sa gasesc un medic care sa inteleaga ca suntem dispusi sa facem orice pt a avea bebita, nu unul care trateaza cu superficialitate.