Aspirante optimiste. Felicitari Anna_i!!!! (583)
Raspunsuri - Pagina 8
Lia73 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui didi32 Pai asta ziceam si eu ca am luni cand simt ca fac oo, dar ca de data asta nu m-a durut niciodata. Cateodata simteam ca o durere ascutita asa, de scurta durata si gata. Acu' ma tine de ieri. Cosmi, se pune problema de bebe cuibarit si nu stiu eu? in devenire |
didi si yo am dureri la ovulatie
dar asta se intampla de 1 an
pozulici

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
Ma
la Bunul sa-mi daruiasca un
sanatoswww.fertilityfriend.com/home/2a85fe" target="_blank"> grafic TB
www.fertilityfriend.com/ticker/2a85fe/ttc.png" target="_blank">ovulation ticker
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
camcris spune:
Felicitari Anna_i!!!!, sa-ti dea dd un bebe sanatos, cuminte si frumos
ce fete vorbarete, eu am disparut in ceata ca am fost iar plecata
la socrii mi sa luat, tot la munca mai am 4 zile si plecam iar la socrii, face nunta cumnata mea pe sambata si suntem in pregatirii la tara stii si voi cate nus de facut, plus ca am facut modificari in casa, alta mobila si toate cele, dar cel mai greu este cu facutul curat

didi32 spune:
Katy super clipul, o sa-l arat sotului ca sa stie ce are de facut

Camiiii, hai ca mai e putin si trece si asta. Sa aveti vreme frumoasa si sa va distrati la maxim!
Intreba cineva de dr T mai devreme, nu mai stiu cine
Lia, pai si e bine, nu? hai ca de data asta iti iese figura
in devenire
camcris spune:
didi citesc din urma, mesajul tau referitor la T. l-am citit din urma dar persoana nu am descoperit-o
walkiria spune:
Lia dar ce gramaj iei?...il iei simplu?
Eu sincer nu am absolut nicio senzatiedupa...iau acest amestec o data pe zi, dimineata pe stomacul gol si abia dupa jumatate de ora mananc ceva.
Lia73 spune:
| citat din mesajul lui didi32 Katy super clipul, o sa-l arat sotului ca sa stie ce are de facut ![]() ![]() Camiiii, hai ca mai e putin si trece si asta. Sa aveti vreme frumoasa si sa va distrati la maxim! Intreba cineva de dr T mai devreme, nu mai stiu cine![]() Lia, pai si e bine, nu? hai ca de data asta iti iese figura ![]() in devenire |
daca am ovulat cu ovarul stang e perfect
pozulici

Ma
Lia73 spune:
| citat din mesajul lui walkiria Lia dar ce gramaj iei?...il iei simplu? Eu sincer nu am absolut nicio senzatiedupa...iau acest amestec o data pe zi, dimineata pe stomacul gol si abia dupa jumatate de ora mananc ceva. |
iau masura care este in cutie
cu miere iau
nush dc imi etse rau
dar imi revin
pozulici

Ma
didi32 spune:
Cami daca citesti din urma ajungi si la persoana care a scris si careia i-am raspuns eu, ca nici eu nu mai stiu
Lia, tinem pumnii stransi, dar prevad ca nu prea mult ca nu stai tu pana duminica sa nu faci test.
Deci pe mine inca ma doare/sacaie burta, da? Trebe ca e un ou maaaare
in devenire
bellasamoyed spune:
Ana eu te sfatuiesc sa mergi in privat,medliful are ceea Mai tare maternitate pt moment!si ca bani nu Mai e atat de mult pt ca jum suporta statul!daca totusi vrei la stat
Eu ti-l recommend Cu ceea Mai mare incredere pe dr.puia de la giulesti sau pe dr.Badea de la municipal!
Bebelu sa Stii ca nu toti dr.taie jos,depinde de cat te dilati si precum a zis si Lia parca mult mai rpd te vi deci jos!
aspiranta la bebik
camcris spune:
nico_72 referitor la T.este scump rau la vorba trebuie sa ai tupeu fantastic sa-l intrebi ce ai nevoi, i-ti raspunde dar si astea depinde in ce toane este ca-ti da un raspuns pe un ton dur de nu-ti mai trebuie nimic, activeaza-ti PM. Eu am renuntat sa merg la el dupa 1 an mi sa parut ca sare multe etape fara analize, ce ai nu le baga in seama si ..........