Aspirante optimiste. Felicitari Anna_i!!!! (583)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Lia parca vad ca nu rezisti pana duminica, daca deja trepidezi

in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_i spune:

walkiria, ca sa fiu sincera, secretia a ramas la fel. oricum, eu nu ma pot considera etalon din punctul acesta de vedere, pt ca la un moment dat, cand am fost la dr. mi-a spus: "hmmm... ai o secretie abundenta, sigur e o infectie", iar eu m-am uitat chioras si i-am spus: "pai sa facem o analiza, atunci, ca eu nu cred ca am nimic, nu difera de luna trecuta, sau de acum 2 luni". am facut analiza, si nu aveam nici pe naiba.
recunosc, nu am monitorizat niciodata secretii, temperaturi, etc, pur si simplu am mers 'instinctiv'

si bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Buna fetele! Anna bravo pt bebe , asteptam multi pupici de molipsire de la tine.
Kitty si eu am luat mastodynon pt dureri la CM dar ai grija ca in sarcina nu se ia, scrie si pe prospect din cate stiu eu. Mare, mare grija! Citisem ca te posi trata 3 luni cu el si apoi te apuci de
Roxy imi pare rau pt Z1
Didi sunt pers care simt cand ovuleaza, poate e un ovul mai special care aduce cu el un , tin pumnii!
Bebelu parca mai ieri ne anuntai ca e test poz si deja incepi numaratoarea inversa, ce repede trece timpul.
Cosminutza si noi te , mai ales fetele gravi ca sa te molipseasca si sa ne spui joi ca deja se vede cuibait la mami in burtica.

sa devin !

Mergi la inceput

Pai asta ziceam si eu ca am luni cand simt ca fac oo, dar ca de data asta nu m-a durut niciodata. Cateodata simteam ca o durere ascutita asa, de scurta durata si gata. Acu' ma tine de ieri.
Cosmi, se pune problema de bebe cuibarit si nu stiu eu?

in devenire

Mergi la inceput

Anna iti dam voie sa ne molipsesti pe toate cu ca sigur aici vor mai scrie si alte fete, deci va fii tot timpul un topic animat. Asadar asteptam molipseala! Felicitari pt rezultatele la BETA.
Lia eu zic sa nu te mai gandesti daca s-a implantat sau nu, e un stres in plus. Zic si eu, sper sa nu te superi. Eu am zis ca-mi fac test doar daca intarzie macar o zi, altfel nu are rost. Cad iar in butoi daca mai vad o sg liniuta si apoi cine stie cat imi ia sa-mi revin.
Anda multumim de pupici, drum bun!
Walkira imi pare rau pt Z1.

sa devin !

Mergi la inceput

poate ne inmultim, fetele!
didi? tu ce mai astepti? la treaba... sa nu ratezi momentul

- de molipsire. cica daca te pupi cad esti virozat, poti sa dai mai departe virusul.
ia sa vedem, merge si la copii?

Mergi la inceput

Vreau si eu un virus de

sa devin !

Mergi la inceput

Pai Anna nu pot chiar pe birou in vazul lumii si nici nu lucram impreuna, asa ca ma abtin pana diseara

in devenire

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Didi tinem pumnii http://www.youtube.com/watch?v=gxNwPqnmIXk

sa devin !

Mergi la inceput