Aspirante optimiste. Felicitari Anna_i!!!! (583)
Raspunsuri - Pagina 10
neliaCris spune:
Buna.Am tastatura si mouse wireless
Vreau sa felicit noua viitoare mamica,sa de-a DD sa ai o sarcina usoara si un bebelin sanatos tun
Acum despre mine.Contact neprotejat ziua 12.atat.as fii tare surprinsa daca s-ar pozitiva un test pe data de 5
.
Voi ce mai spuneti?
Mami Cornelia,Tati Daniel
Puiutz mic Cristian Ionut 14.03.08
walkiria spune:
Didi, am uitat sa te mai intreb cat costa consulatia, cu tot cu ecografie transvaginala?
didi32 spune:
Nelia, bine-ai revenit pe la noi si te-asteptam cu 2 liniute!
Walkiria, am facut diverse analize, si hormonale si altele. Endometrioza a descoperit-o el in sensul ca el ne-a zis prima data ca e in stare avansata si ca nu avem sanse natural. Eu stiam c-am avut un chist si l-am scos prin laparoscopie, dar se pare ca problema era mai complicata. Iti dau si-un sfat: spune-le ca incerci de mai multa vreme. Eu m-am apucat de analize dupa 2 luni de nereusita si uite ca tot le-a luat 2 ani sa descopere motivul. Bine, am colindat cred 5-6 medici pana am ajuns la Albu. Nu stiu sa-ti spun care cat costa, dar poti sa intrebi la telefon cand faci programarea. Si cred ca scrie si pe site.
in devenire
bellasamoyed spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anna_i bella, cred ca fetele s-au pus pe facut copii ![]() |
tu cf mamico? cum te simti? ai citit ce ti-am scris nu?
aspiranta la bebik
anna_i spune:
bella, nu prea ma simt in niciun fel, au cam disparut simptomele acelea de 'foarte rau', imi e putin greata, dar cam atat.
am citit si parerea ta, multumesc
, o sa vorbesc si cu celalalt 'copil'
si vom vedea ce drum sa alegem.
ramo_b spune:
ce mai faceti dragutelor? mi-a fost tare dor de voi. ce mai e nou?
ana felicitari si un bebe frumos si sanatos si bun venit printre proaspetele viitoare mamici. ai aparut si pe la burticile de mai-iunie? eu acum plec pe acolo asa ca te astept pe la noi
va 

pe toate
lorena_86 spune:
anna, FELICITARI, bebe sanatos si la termen
eu sunt la munca de azi dimi de pe la 8
am si o veste bune: joi imi fac analizele de trombofilie
am asa emotii...sigur am ceva balauri pe acolo
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen