Aspirante optimiste. Felicitari Anna_i!!!! (583)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitty-27 spune:

anna FELICITARI!!!!!

spune-ne si noua ai avut sangerare de nidare?de cat timp incerci?
ce mult ma bucur pt tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

bunaaa, am venit si eu azi
putin cam suparata ca m-am ingrasat desi tin regim, cred ca e din cauza ca am lasat luna asta pastilele...

Anna, inca o data felicitari!!!

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Mergi la inceput

katy multumesc pt sfat...mastodynonul am sa-l iau 3 luni...si il iau permanent...nu-mi fac griji ca as ramane cu burtica,cred ca psihic am ajuns sa cred ca nu ma voi vedea vreodata gravi

Mergi la inceput

gaby

Mergi la inceput

walkiria imi pare rau pt z1...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Katy esti o scumpa insa nu are cum sa fie cuibarit nimic in burtica,eventual o sa-mi zica daca ovulez o ba
Didisor nu se pune problema de nimic cuibarit in burtica,ca o sa fiu abia z15 sau 16.Bafta la jap,jap
Lia te asteptam cu vesti bune dimineatza!!!

Imi pare rau pt fetele cu z1

Va pe toate fara exceptii!!!

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Lorena bafta multa la analize

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

com_minutza, multam dar sigur nu o sa fie bune, ca nu degeaba am pierdut 2 sarcini

si cand ma gandesc ca am asteptat atat din lipsa de bani ca daca le faceam mai demult acum poate eram graviduta

si daca e sa am ceva va trebui sa astept vreo 3 luni timp in care sa fac tratament

macar sa stiu ce am ca asta era un mare stres

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

fetelor, eu dupa parox 14 ore de munca sunt ........... FARA CUVINTE
nici nu mai reactionez la stimuli, abia ma misc

merg la ca am mare nevoie
noroc ca m-am adihnit cat de cat in week-end

FETELOR sunt asa FERICITA ca imi fac analizele

noapte buna

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Noapte buna, Lorena!!
eu sper ca totul va fi bine, si nu o sa ai analize prea proaste

Lia, eu o sa stau pana maine dimineata cu degetele in semn de "stop ghinion" - asa ca atunci cand eram mici si asteptam o veste mare a doua zi, ma dureau degetele dimineata de la dormit asa... dar se merita pt tine

eu am vazut un medic azi care o tinea pe a lui, ca ma dor sfarcurile pt ca sunt gravida si ca este f posibil pt ca am burta tare , as vrea eu ....

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Mergi la inceput