Canadience si americance la dieta! (7)
Raspunsuri - Pagina 8
nelia spune:
Da, sint, ce motiv as avea sa nu fiu!?! Tot grasa is... Citesc... din umbra, ca mi-e jena sa apar. Eu am dat dupa ce am intarcat vreo 8 kile in doua luni si cam atit. Dar nu ma tin, e prea mult stres in viata mea momentan ca sa fac fata si la un regim corespunzator. Asa ca, am vreo 75-76, deci cum aveam si cind s-a deschis subiectul, din care scad 2-3 si le pun la loc. Ce ma deranjeaza tare este ca am majoritatea depozitate pe burta. Am dat jos de pe picioare, ca merg foarte mult pe jos si in ritm rapid, alerg intre cele doua scoli si gradinita, in parcuri, la activitati, prin casa... ar trebui sa fiu silfida, da' nu-s... Fundul, miinile, umerii sint in regula, dar fata si burta... of!
Aveti metode concrete de a mai subtia abdomenul!?! Sa nu ma puneti sa fac abdomene, ca nu pot, ma dor gitul si spatele... inainte dansam, cind era vreun copil acasa cu mine, acum sint prea trista, nu pot, nu-mi vine...
Iar acum, stau cu bomboanele in fata... ma sacrific, sa nu pape copiii prea mult. Dar as slabi daca nu as minca noaptea, dar uite, ca acum fac teme si dorm putin de tot... si cind ma ia oboseala, mai bag ceva in mine.
CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU
maru spune:
neata fete frumoase,
cum laptopul a decedat si ein purgatoriu la Future shop, eu iar postez de la munci.
ok, ieri am fost tare cuminte:
mere, un sandwich baban cu pui si branza si seminte la cuptor (daaaaaaa, finally am gasit seminte de floarea soarelui)
am ajuns azi la munci si am luat ceaiul cu un sandwich da ati ghicit, baban cu pateu de pui!
Acu rod la o guma si incerc sa prevad ce o sa manac la pranz
revin daca mai am timp
pumba spune:
salutare fetelor!
incerc sa nu fac ravagii in castronul cu bomboane.... dar greu.
alerg sau fac miscare, 4-5 ori pe saptamana , daca alerg - 2miles. daca merg se poate si 6 miles.
problema mea cea mare - uit sa beau apa ,seara mai beau ceai verde, sa recuperez.
maru spune:
look who's here!
bine ai revenit pumba!
ce ar fi daca ti-ai pune undeva la vedere cei 2 litri de apa/ceai, si ai mai bea din cand in cand?
Eu dimpotriva, tre sa fiu precauta cu apa
mikiion spune:
Nelia, am aceeasi problema. M-ai vazut din spate par sa zicem normala, pana imi vezi burta..... Dar e o burta pe care o aveam si la 20 de ani cand aveam 20 kg mai putin, e locul unde mereu am pus rapid grasime....
O sa-ti transmit reteta miraculoasa cand o sa o cunosc.
Diana nu pot sa te ajut. Eu am slabit mult cat am alaptat , am pus 5 kg rapid cand am incetat si am inceput scoala.....
In rest am venit sa imi fac mea culpa, sunt intr-un congres timp de 3 zile...Dieta mea s-a dus pe apa sambetii. Am mancat o ditamai farfurie de mancare libaneza la Basha( mi-a placut restaurantul). Era ceva de pui.... dar cam mult. Cred ca n-am mai mancat acelasi lucru din Romania de la Scheriff....Bucurestencelor va reamintiti? Shish Taouk. Am ras tot..... Plus doua felii de chec canadian.... ceva negru si super dulce. Plus un pahar de vin, seara la cockteil...
partea buna ca participarea la congres mi-a ridicat moralul...si redus stresul. Asa ca si asta conteaza... Dar incerc sa nu mai mananc decat o portocala in seara asta.....
maine va fi si mai dificil, o zi intreaga acolo 8-18, mancarea e oferita de ei de data asta.... Cum o sa ma abtin nu stiu....
Asa ca-mi dau demisia....
By
maru spune:
mikiion,
ca sa te fac sa te simti bine: maine asist in organizarea unei conferinte aici in spital (sandwichiuri nu grozave) dar pe 19 parca alta conferinta la Hyatt/
Mi se face rau cand ma gandesc la bunatatile ce se vor servi
Diana2007 spune:
Ieri, o ora si un sfert in masina pana la facultate
Si pentru ca nu am ajuns la gym, am facut exercitii Kegel pe muzica de la radio:
Diana mama de Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009
"Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did" Mark Twain
Diana2007 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nelia Aveti metode concrete de a mai subtia abdomenul!?! Sa nu ma puneti sa fac abdomene, ca nu pot, ma dor gitul si spatele... inainte dansam, cind era vreun copil acasa cu mine, acum sint prea trista, nu pot, nu-mi vine... CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon) |
Nelia, incearca si cu un brau din ala care strange abdomenul. Eu am avut unul din ala de neopren care se inchide parte peste parte, il poti ajusta pe masura ce devii mai slim.
Diana mama de Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009
"Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did" Mark Twain
Diana2007 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mikiion maine va fi si mai dificil, o zi intreaga acolo 8-18, mancarea e oferita de ei de data asta.... Cum o sa ma abtin nu stiu.... Asa ca-mi dau demisia.... By www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> www.dropshots.com/mikiion2009" target="_blank"> Virsta Marc-Adrian |
Cum sa abandonezi ? Sigur o sa gasesti ceva apetisant si mai dietetic in meniu, important e ca il pregatesc altii. In cartea mea Montignac, zice ca daca nu gasesti nimic care sa-ti mearga pe regim, sa te multumesti cu suc de rosii
mikiion spune:
Diana nici sucul de rosii nu-mi place Demisia mi-o dadeam la job nu aici
Pana la urma a mers dieta, am stat prea mult de vorba si n-am prea prins mare lucru. Azi ma duc mai devreme
( am bebe laptop cu mine ca sunt intr-o conferinta tare plictisitoare)
Deci joi: mic dejun la conf: ceai cu croissant cu amande
Pranz un corn cu sunca si ceva vegetale.... Si doua mici prajituri. Si un apa( cam cheap, n-aveau nici suc de portocale) . Si am mancat si in picioare 80% din timp, deci am facut si efort
Seara mai nimic, adica nu imi aduc aminte altceva decat o portocala. Eram prea obosita sa manac ceva
Maru eu cred ca sunt idioata din punct de vedere culinar, tot n-am inteles cum faci tu la broiler. Inchizi usa sau nu. La mine in cartea aragazului scrie sa tin usa deschisa daca faci la grill. Pai nu se face numai fum in casa?
Cartofii cate minute le tii? Faci si legme?