Canadience si americance la dieta! (7)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maru spune:

deci voi ori sunteti cu mainile in ciocolata de la Halloween, ocupate rau si de aia nu postati, ori lesinate de foame prin vreun colt de casa/birou!
ce sa fie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Prima varianta, da nu in cioco ci in bombo à la reglise. Ramasesem datoare cu explicatia fainei speciale. aici sunt pungi cu faina gata de pus in masina de paine, adica contin drojdia,sarea etc. Faina pour pain brioché este faina care are deja drojdie niste aroma de vanilie cred si zice ca daca vrei sa faci brioche la masina de paine mai pu i 3 oua si 30g de unt moale. Pai eu asta am pus! Nu scrie sa pui si zahar

Dar nu iese dulce, asa dulceaga, numai buna pt. mine. Azi am executat paine cu seminte de floarea soarelui. Punga speciala de faina.

Mergi la inceput

a, se gaseste si aici, dar eu is fraiera si iau la cutii in loc sa iau varsata de la Bulk Barn.
Nici eu nu mai adaug zahar la reteta care e scrisa pe cutie.

tie iti plac licoricile? bleah!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Care licorici bre, sunt bomboane negre, nu chiar foarte dulci cu ceva gust de reglise, dar sa nu crezi ca are mult...asa o aroma!

Aici nu am vazut faina varsata, dar nici nu am cautat drept sa zic.

Mergi la inceput

mie traducerea la reglisse imi da licorice.
canadienilor le plac, io brrr pot trai fara

e un lant de magazine, nu stiu daca si in Quebec, numit Bulk Barn unde au de la bumboane la paste, fainuri, spice-uri varsate. Eu evit magazinu, ca is in stare sa golesc contu acolo.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iselin spune:

Am revenit!
oau! Dupa ce n-am avut weekend caci am muncit, azi am scapat de un examen, deci dragelor nu am murit cu mana in sacul de bomboane!
Chiar mi-au ramas vrei 3 kg, caci am iesit pe ulita si eu cu copiii, si n-a mai fost nimeni acasa sa dea restul de bomboane.

Duminica, am fost la job si-am mancat uscaturi:
- sandvich cu thon si cajun
- o sticla de Cola NON diet
- 100g alune
- 3 mere
- 2 patratele de coco
- 3 bucati de placinta greceasca
- 1 cana de vin rosu fiert

Luni:
- picior de porc 200 g ciu cartofi si salata
- tartina cu miere
- ceai
- 2 mere
- 3 biscuiti

Marti:
- salata de goberge
- pui roti
- kefir
- struguri
- 1 cola la examen
- 3 biscuti cu 3 g de zahar fiecare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iselin spune:

Citat:
citat din mesajul lui pitilache

Cristina asa si eu din pacate, toata ziua a fost bine, cand ne-am intors de la colindat am cam scapat si eu intr-o punga de chipsuri si cateva bomboane. Imi fac mea culpa si merg mai departe!

Simo multumim de sustinere. Problema la mine este de continuare pe termen lung... Sper sa reusesc de data asta! Si sa combin si cu ceva miscare.

Maru suna tare bine reteta de fasole. O sa incerc si eu candva saptamana asta.

Am mai vizionat ieri in fuga cateva retete la A la di Stasio si sper sa le reusesc sa le adaptez. Tare yummy mai aratau. Ador emisiunea asta! Reteta asta a fost favorita mea de ieri dar si cele cu supe de tomate aveau un aer interesant!

O saptamana excelenta sa aveti!

Stai departe de oamenii care iti micsoreaza ambitia. Oamenii mici intotdeauna fac asta.
Cei cu adevarat mari te fac sa te simti ca si tu poti deveni mare. (Mark Twain)

Apropo, mie-mi place la extrem Michael Smith:
http://www.youtube.com/watch?v=aogpPFTVu4Q&feature=related

Si el si ce prepara, ma toopesc , imi place pana si cand vorbeste de familia lui

Il , dar i-as cere o sedinta de instructie, numai cand ma uit in camara lui super aranjata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Michael Smith mi-a colorat teribil zilele lungi cind asteptam sa nasc... inca mi-am luat notite, retete dupa retete... si nu mai pot sa le fac, ca el gateste mult cu usturoi si la noi s-a banat intre timp.

No, venisem de fapt sa va fac un paste la chextia asta: small steps to help you slim down

# Take a photo. Dr. Robert Carels is an associate professor of psychology at Bowling Green State University in Ohio. He says that documenting your meals can help you lose up to 5% of your weight. So, snap before and after photos of each meal and download the pictures as a record. Keeping a visual food diary is the best way to see what and how much you’re eating.

# Take a vitamin. Two different studies in the British Journal of Nutrition suggest that taking a daily multivitamin will make you less hungry. People who take one tend to weigh less AND have lower Body Mass Indexes – or BMIs. So pop a multivitamin if you want to kill your hunger. Choose one with at least 100-percent of the recommended daily allowance of vitamins like thiamin, folic acid, niacin, B6 and B12, and zinc. Also, taking 500 milligrams a day of vitamin C will help you burn 30% more fat when you work out. You should try to eat at least three servings a day of vitamin-C rich foods like citrus fruits, broccoli, and cantaloupe.

Noapte buna,
S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Credeati ca ati scapat de mine ? No way !
Imi pregatesc atacul final contra kgmelor ramase in plus, nu stiu exact cate mai am in plus ca nu mai am baterie la cantar, si am zis sa incerc si fara el, doar asa dupa feeling si haine. Cu ultima sesiune de examene sigur am mai pus 1-2, deci ar trebui sa fiu in jur de 78-79, cu o tinta de 70 (am ajuns la concluzia ca totusi la 68 sunt prea slaba in plus ca este o tinta nerealista :))

Alaptez in continuare, si big time, dupa un an Sonia a inceput sa se trezeasca si noaptea sa-si ceara portia, eu am pus-o pe seama inceperii gradinitei si a reducerii drastice a meselor de peste zi (de la cinci la 2-3), plus dintii. De vreo saptamana incerc sa o linistesc noaptea fara tzitzi, dar e asa de funny, ea e treaza si imi arata cu degetul scaunul de alaptat, cica sa ma asez acolo :)) O mai las sa planga si adoarme pana la urma, cateodata merge, cateodata nu, asta e, o sa o alaptez probabil pana la 48 de luni :)
In consecinta, pofta de mancare e la cote ridicate plus timp ioc pentru facut mancare de regim si mancat mese regulate.

Din septembrie am reinceput gym-ul, nu am reusit sa ajung mai mult de trei ori pe saptamana, plus ca am capatat si o durere de spate pentru ca ajung mereu in intarziere si sar peste incalzire. Mi-a luat ceva sa-mi revin, timp in care am lasat-o mai moale cu sportul.

As vrea sa ma reapuc de Montignac, Mikiion, asta cred ca ar fi un regim care ti s-ar potrivi, este bazat pe consumul de glucide bune si al asocierii anumitor alimente, este bazat pe studii facute pe regimul diabeticilor. Daca ai timp sa-ti programezi mesele si sa si gatesti un pic din ce ai voie, este regimul perfect, nu flamanzesti si o sa ai rezultate.

Nelia, nu am apucat sa vad daca mai esti cu noi la subiectul asta, voiam sa stiu rezultatele dupa terminatul alaptarii ? Se confirma ipoteza, ai mai pierdut ceva substantial ? Eu cred ca avem metabolisme asemanatoare, care in loc sa piarda acumuleaza in perioada alaptarii,de asta te intreb.

Noul titlu al capitolului ma face sa zambesc pentru ca la noi in oras, la TGV, cea mai buna cofetarie se numeste, ironic, Dieta

Ca sa nu o mai lungesc, obiectivul meu pe termen scurt este sa fac:
- o cura de detoxifiere de dulciuri, orice contine zahar, prohibited. Nu pot sa merg mai departe in regim daca infund pe sub nas ciocolatele sau inghetata. Treaba cu jurnalul am facut-o acum cativa ani si functioneaza pe termen scurt pana intri intr-o rutina, dar mie una personal mi se pare o informatie mult prea intima ca sa o fac publica (parca maru zicea la un moment dat undeva ca ea are o relatie intima cu savarinele ? feel the same way).
- Continuat gym-ul cat mai serios cu putinta (asta inseamna armata cu puradeii de dimineata ca ora incepe la 9 si pana atunci trebuie alimentati, spalati imbracati si distribuiti la gradi aferente)

Va tin la curent cu rezultatele si bafta la slabit !

Diana mama de Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009

"Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did" Mark Twain

Mergi la inceput