America (212)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

Noi am folosit upack (dupa o luna de citit cu ce sa ne mutam). Te ingrozesti daca citesti pe internet experientele altora la mutat. Am impachetat noi, am angajat niste oameni sa ni le incarce si in 3 zile a ajuns containerul la destinatie. A fost f. ok. Mai naspa a fost ca nu am gasit sa angajam pe cineva sa descarce.
Si de Atlas Van Lines am auzit lucruri bunicele (depinde de zona). Comparativ, o mutare de 500 de mile pentru 1 bedroom era 900 cu upack si 1500 cu atlas van lines (impachetare facuta tot de noi).
Daca alegeti companie de mutat, sa va feriti de brokeri si aia cei mai seriosi sunt cei care vin acasa la tine sa vada ce si cum e de mutat si dau un quote.Multi pe internet sunt brokeri, era si un site unde sa vezi care e broker si care e carrier. Brokerii de obicei dau quote-uri, dar te trezesti cu alte belele la destinatie.

Edit: la upack inchiriezi un container, ce-ti incape, e bine. La companii de mutat, calculul se face pe volum si greutate.

www.razvanphotography.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Ramona aici sport=alergat la ora 2 la 3 cand caldura este n toi si numai bine vin rupti de oboseala acasa cand ar fi vremea sa faca teme.
Si ca sa vezi ce tampiti sunt acest alergat este dupa lunch; nu de alta ca sa le pice copiiilor bine mancarea :(

Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA

http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Whatever, nu ma induplec. Le trebuie miscare. Aici daca-i peste 95F au indoor class.
Voi stiu ca iesiti cu bicicletele, Raluca mai dansa, dar sint alti copii care daca n-ar avea ora aia de PE n-ar face deloc miscare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

Mie mi se pare ca toate v-ati mutat cam scump. Noi, pt aprox 5000lbs pe ruta ut-ok, am dat in jur de $2500. Am impachetat noi, dar am luat de la ei o gramada de cutii, mai ales wardrobe. Parca stevens van lines, ma rog, printr-o filiala locala. Am inteles ca sunt obligati de lege sa vina acasa sa-ti dea quote. Eu am avut vreo 6 companii diferite. Experienta a fost ok. Scriu de pe tel, azi am avut laseru ala in gura si-s cam sleita si in pain. Astept sa treaca ora sa mai iau ceva droguri si nani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Ah, pai doare cu laserul ala?
La noi n-a fost costul per lb, ci pentru fiecare pod. S-ar putea sa bat cimpii, ca-s citiva ani de atunci, dar eu asa tin minte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Pe mine m-a costat O MIE cu UPACK.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carolyne spune:

Buflea te sfatuiesc sa nu ratezi masajul !

Cand am fost in vara asta in Mexic aveau o promotie la spa-ul din resort 110$/2 ore, fiind de fapt 2 sedinte de masaj a cate 1 ora.

Te lasa singura in camera pana te dezabiezi la chilotei, te bagi sub cersaf, in camera este semi-intuneric, te intreaba ce aroma sa puna la mirosit, si alegi dinainte deep masaj, relaxation sau pentru extremitati (numai maini si picioarele).

Nu te duce cu bijuterii, nici cercei, inele, nimic, ca te maseaza peste tot (depinde ce alegi tu).

Eu am preferat masajul in locul unui facial, deoarece consider ca daca nu mergi regulat degeaba ma duc la un an odata si dau 100$, nu face nici o diferenta, in schimb masajul.. . ERam gata sa adorm pe masa .
Nu ezita si du-te cu incredere la spa!

Vacanta placuta,

Carolyne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Oana C

Virgi, da' cum il lasa pe sotul tau de la servici, sa se mute de colo-colo??? Mai ales ca nici nu lucreaza de acasa, ca za zici ca puteti sa va mutati unde vrea muschiul vostru si de cite ori vreti?

Oana - ai fost simpatica. M-ai facut sa zambesc.
Imi e putin greu sa-ti raspund la intrebare aici si nici nu sunt genul sa vorbesc acum la superlativ despre sotul meu. Sper sa intelegi tu singura de ce ni s-au permis toate aceste miscari la cerere.
Si sa stii ca studiile sunt made in romania, lucru greu de crezut pentru multi straini...dar macar pe unde mergem oferim o imagine pozitiva romaniei.
Un coleg il intreaba pe sotul meu intr-o zi, "daca-si trimite copilul la studii in romania, poate sa ajunga intr-o zi ca el?"
Initial a crezut ca glumeste, dar se pare ca omul vorbea foarte serios.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Ramona azi au fost 105 si i a alergat... :(

Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA

http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Eu doar vreau sa spun ca o invidiez pe Buflea ca se duce la masaj!!!

Mergi la inceput