America (212)
Raspunsuri - Pagina 6
liris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sinzi_ana Eu doar vreau sa spun ca o invidiez pe Buflea ca se duce la masaj!!! |
eu vreau sa spun ca n-am fost in viata mea la masaj.
cred ca mi-ar fi si jena sa ma dezbrac cu cele 8kg pe care le-am pus in ultimii 4 ani juma...
cenia spune:
Da nu va mai jenati dragelor si mergeti la masaj daca v-a stirnit Buflea in asa hal! si eu m-as duce dar contu e gol. lasa ca pun sotzu. de ce m-am maritat?
azi am fost la sala. am incercat cursu de bicicleta si cind am iesit de acolo ne intrebam toate daca mai suntem in viata! vad cum ma trezesc miine!
da da virgi: spune repede ce lucreaza sotzu! sa trimit si eu copilul la scoala aia! ha ha!
noi nu ne mutam de aici cred ca in veci! Arizona scrie pe noi. foarte multe motive. asta e. ne obisnuim. Deja David ii asa de srain de Romania. ii explic dar deja nu ii mai pasa de bunicu, bunica. doar ca are snow si aici nu avem! asta e soarta emigrantului: sa fie inghitit de societatea unde emigreaza si isi pierde originile. sper ca ai mei copii nu se vor americaniza chiar asa e tare!
miereamara spune:
Masaj ieftin - la scolile de masaj, costa vreo 25 de dolari ora.
am pus pozici din ultima vreme aici
http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/
suntem bine sanatosi, cu un pic de muci, asta apropo de subiectul ala de la parintii intreaba, da' na asta e norma aici, nu imi fac sperante ca va scapa de ei prea curand, bine macar ca nu mai tuseste, tratamentul pt astm si alergie l-am oprit acum 6 luni!
Virgi mult noroc si tranzitie cat mai usoara!
Am avut ieri o furtuna groaznica in oras, s-a intrerupt curentul electric in tot campusul universitar pt 45 de minute, chiar si unul din spitale am inteles ca avut probleme, plus un accident groaznic cu 14 masini pe I-75, ploua atat de tare incat nu vedeai nimic la jumatate de metru.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
iulianm spune:
Mergeti dom'le la masaj, eu n-am vazut nici o clienta aratind ca un fotomodel, alea-s numai in reclame. Eu merg pt spate si pt somn. Si mesele sunt destul de largute
Din ce scrieti voi aici de mutat, eu deduc ca daca iti plateste compania angajatoare cheltuielile, moving company costa mai mult decit daca faci contract personal.
Tot legat de mutat, un fost coleg proaspat mutat aici se plingea ca nu gaseste de inchiriat. Noi stiam ca are pets, avea in plan un drum special sa le aduca. Nu gasea si nu gasea, de apartament nu era interesat, voia casa cu backyard generos. Am devenit si noi curiosi, cum adica nu gaseste, nimeni din grup nu avusese problema asta, intinsa asa, cale de citeva saptamini. Nu gasea din cauza animalutelor: avea un ciine (schnautzer pitic), doua pisici, doi papagali kakatou, patru broaste testoase cit un cantaloup mai mic si doua testoase mari, de le calarea cu succes fiica-sa de doi ani. Intr-un final a gasit, dar a platit un depozit urias.
miereamara spune:
Wow ce menajerie!
Banuiesc ca e altul decat cel care si-a declarat partenera drept pet:))
Eu ma bucur ca am dat pisica, numai grija ei nu o mai aveam la mutat.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
iulianm spune:
Altul, altul, asta-i de-al locului. Oricum, cel cu prietena catalogata drept "large pet" e amintit destul de des, cred ca devenit una din povestile grupului care se va transmite la generatiile viitoare. Sa stie la ce sa se astepte daca se muta in TN
CamiM spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sinzi_ana Eu doar vreau sa spun ca o invidiez pe Buflea ca se duce la masaj!!! Sinzi , Radu si David psihologul www.youtube.com/watch?v=NDLoByR4EnI" target="_blank">David www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank"> [red]D-ale lui David |
LOL.. si io o invidiez pe Buflea pentru masaj, pe Virgi pentru mutari, si mai am si altele..:)
Noi ne batem cu o raceala faina care ne lovi in familie..:)) azi am inceput sa mai scoatem capul dintre ceaiuri si alte remedii mai mult sau mai putin utile..:)
Corina sa sti ca nu am uitat, vin si cu ceva poze noi..:)
Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008
ruxij spune:
Nici eu nu imi fac probleme ca's grasa cand ma duc la masaj. Aia de acolo sunt pusi ca sa maseze atat grasele, cat si slabele si s-or mai fi gasit unele SI MAI grase ca mine
Oana C spune:
Masaj, aaahhhhh. Eu mereu am pastrat chiloteii pe mine la masaj; ii dadea aia la o parte cind trecea prin locuri mai joase. Ce imi place cel mai mult e ca mereu aprinde luminari parfumate si face lumina miiiicaaa, muzica faina, slow, abia ma tin sa nu adorm pe acolo. Facial nu prea imi place, mai ales cind imi baga aburul ala in fatza, tre' sa ma intorc in partea opusa, ca sa respir. Si mereu m-au intrebat daca vreau femeie sau barbat la masaje deci, cum always cer femeie, nu mi-e jena de cit sint de grasa.
Ramona, si eu vreau sa ii scoata afara, la PE, sau in sala, oriunde, numai sa ii alerge cel putin o ora.
Corina, da, la 90-100F e greu sa alergi, mai ales dupa lunch si inainte de a veni acasa. Raluca nu doarme putin inainte de a se apuca de teme, daca este obosita?
Virgi, chiar nu inteleg cu ce se ocupa. Si noi ne-am ca mutat de colo-colo cu jobul sotului, dar mereu ne-au platit toate costurile de mutat (si mutatul a fost pt ca asa am vrut noi, nu pt ca ne-au impus ei sa ne mutam cine stie unde), plus inchiriat apartament ca sa venim aici sa stam si sa ne uitam pe unde sa ne cumparam casa, iar el sa lucreze cele 3 zile/sapt in office; celelalte 2 zile, lucrate de acasa. Si acum lucreaza de acasa in fiecare saptamina cind are nevoie sau cind vrea el; si da, are un high level job, dar poate sa lucreze si din office si de acasa.
Sint cam puzzled cu ce spui tu, face 3 ore dus-intors, cind poate sa lucreze din korea sau din us, in loc sa va fi mutat mai aproape de jobul lui din start, va platiti singuri mutatul, te plingi ca asigurarea este scumpa (noi platim peste $500 pt medical, dental, vision) si ca $15 pe benzina/zi e mult (sotului i-au platit mereu benzina si mileage cind am locuit mai departe de job).
Deci, nu ne mai tine in suspans, cu ce se ocupa?
Cami, pozeeeeee.