America (212)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Si eu am facut paine ieri, la programul lung, de aproape 4h si mi-a iesit pufoasa. Ce nu mi-a placut a fost ca a iesit prea sarata, data viitoare pun mai putina sare. Eu o fac alba.

Mergi la inceput

In alta ordine de idei, ati vazut ca Obama vrea sa ia vacanta de vara a copiilor?? Ce ziceti?

Eu nu's de acord. Cica problema ar fi ca cc copiii americani merg la scoala mai putine zile decat altii. Nu stiu, da' fata de Romania merg mai multe ore pe zi, asta nu se pune? Eu as fi fost tare trista sa mi se fi luat vacanta de vara. Cre'ca are legatura cu negrii, sa ii tina in scoala ca sa nu mai fie pe maidan si sa aiba free childcare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanuta

Buflea, stai sa zic si eu cum e cu masajul!
In principiu, la spa ai un menu din care alegi cam ce ai vrea sa ti se faca. Daca vrei masaj, te lasa cateva minute sa te faci lejera (e ok sa ramai cu chiloteii pe tine) si te bagi sub cearceaf de obicei cu fata in jos si dai strigare ca esti gata.
Cearceaful asta ramane pe tine tot timpul, tipa (ul) il va ridica pe ici pe colo in functie de zona pe care trebuie sa o jumuleasca. Cand te intorci cu fata in sus, cearceaful te va feri de ochii respectivei.
De impachetari si altele nu stiu.
Nu te baga la deep tissue, cauta ceva de genul “Signature Massage Ultimate pampering and relaxation.

Cred ca preturile sunt mult mai bune decat aici, daca ai timp, eu zic sa te cadorisesti cu un masaj

Pentru facial o sa tb sa-ti dai jos hainele pana la brau si te acoperi cu un prosop. Facialul de obicei include si masaj la decolteu/gat si e mai usor fara bretelele de la sutien. Avand in vedere ca o sa fii la soare, mai bine nu te risti sa nu te trezesti cu fo iritatie de toata frumusetea.

Menu zici ? Ok - am retiunut ce fel de masaj sa cer ...ce altceva mai este in menu ?
NewMami - nici eu nu sunt gazela la silueta, din contra - dar ma gandesc ca maseozele / maseorii ar trebui sa fie obisnuiti ...sa inchida si ei ochii atunci daca nu le place ce vad ...
Bine ca mi-ai spus de tip, chiar ma gandeam daca trebuie sa ii "tip-uiesc" pe aia. Sa incetelg ca nu imi trebuie pesosii lor, USD sunt ok ...
Miere, poate am sarit ... dar unde va mutati ? In ce oras ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Nu ti-a scapat nimic, discutam doar, de mutat ne mutam anul viitor in august.
Nu ne-am hotarat, depinde ce oferte avem, in principiu o sa aplicam pt jobs in DC, Seattle, San Diego.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Ruxij, am vazut si tot asa m-am gindit.
Nu sint de acord absolut deloc, copiii au nevoie de invatamint de calitate, nu de ore mai multe.

Mergi la inceput

Sper sa nu se faca. Chiar dc. eu trebuie sa aranjez in fiecare vara sa am childcare pt. fi-miu, si eu cred ca cc calitatea conteaza si nu cantitatea, iar copiii au nevoie si de copilarie. Nu cred ca negromanii o sa mearga mai putin in gangs dc. le prelungeste el anul scolar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanuta spune:

Buflea, daca e spa (si daca ai timp si parale) te executa din cap in picioare!
Masajele pot fi de tot felul, eu zic ca o sa te orientezi la locul faptei.
Au facials, mani, pedi, wraps (sea weed, mud, chocolate (daca is mai fitosi)), waxing..
Nu ai un link de la resort? poate scormonesc sa vad ce gasesc.
Incearca sa cumperi apa imbuteliata. Am auzit multa lume cu probleme de burta de la apa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Nici eu nu sunt de acord fara vacanta de vara.

Asa este Lia fac mai multe ore pe zi ca si timp dar ca si calitate de ex. Ralu pe zi lunga 8-3 face 4x 51 minute iar pe zi scurta 8-2 p.m. face 4x 45. In rest lunch, nutrition, orchestra si sport (in fiecare zi- de parca mi am trimis copilul la scoala sportiva...). Adica la ei nr ore de sport= nr ore matematica helloooooooooooooo.

Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA

http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Eu sint pentru orele de sport, exact cum sint si pentru cele de matematica. Copiii astia au nevoie si de miscare, mai ales ca petrec multe ore la scoala.
Am ris ca l-am luat pe Alex de la scoala si i-am povestit de planul lui Obama. S-a suparat instantaneu si a spus exact ce scrisesem eu un pic mai sus, m-a si uimit. What a mama's boy he is!
Edit sa zic ca ma distreaza cum se interpun mesajele despre coptul piinii si despre scoala, cu cele despre spa.
Eu la spa am fost doar pe aici, nu stiu cum se procedeaza in Mexic. Am fost si eu un pic uneasy sa-mi arat sunculitele, dar tanti aia era experta la mutat cearsaful de colo-colo, incit am reusit sa ma relaxez. Altfel eu sint o pudica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Am facut si eu piine ieri, la masina; am pus-o la super rapid (la nr 7) cu light crust si 2 lbs. S-a facut in 58 min!!! La inceput, parea ca aluatul inca e moale, dar am pus piine in prosop si a iesit super Foarte fluffy si buna (da, da, si dulceaga putin, ca avea zahar, dar am mai adaugat si eu citeva grame in plus.

Irina, noi de fiecare data cind ne-am mutat am folosit PODS. Cel mai fain e ca iti aduce containerul cu cit vrei tu inainte si ti-l umpli si aranjezi cum vrei, apoi ti-l lasa la destinatie cit ai tu nevoie, ca sa il descarci, deci nu trebuie sa iti nenorocesti spatele intr-o zi. Am avut si un pods in storage, cred ca era vreo 150 de parai pe luna.
ps: vino in DC/Maryland/Virginia/Delaware!!!

Virgi, da' cum il lasa pe sotul tau de la servici, sa se mute de colo-colo??? Mai ales ca nici nu lucreaza de acasa, ca za zici ca puteti sa va mutati unde vrea muschiul vostru si de cite ori vreti?

Nici noi nu sintem de acord fara vacanta de vara Si-asa fiica-mea are numai 3 ore de K pe zi, iar clasele de elementary nu au nici ele prea multe ore. Daca mai fac in plus 2-3 luni de scoala, cite ore/zi o sa faca in cursul anului? 3-4 ore/zi? cui foloseste asta, daca un adult lucreaza 8 ore, plus o ora lunch (8-5), plus 45min each way in medie, de condus = 10.5 ore!!! Unde or sa stea copchiii, daca ei termina scoala la 1-2pm??? Sau o sa ii bage si pe copii in program intensiv de scoala, 12 luni/an, 5 zile/sapt, cite 8 ore/zi

Mergi la inceput