Dovlecei *195* La multi ani Tudor !!!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

SIRUS

RARES

La multi ani! Sa fiti sanatosi si sa aveti noroc in viata!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

hello, hello

ce faceti voi?

vaut poze si flimulete cu frumoasele la Zoo.

LA MULTI ANI ERIC, ALEXIA si ROSE MARIA! sa cresteti mari si buni, dragilor!

noi tot cu febra toata noaptea. dimineata mi-a vomat tot laptele de la tuse. ii dau nurofen si calpol alternat. vad ca e mai ok, dar curg mucii rauri, rauri. Are si un dinte care da sa-i iasa. vai de capul lui. miorlaie intr-una. Speram totusi sa se termine cu febra si sa-si revina incet, incet.

voi, sunteti bine? aici a venit toamna...de ai urata, mohorata, deprimanta si vantoasa. si acum 2 zile ziceai ca-i vara. cine ii mai intelege si pe englezii astia, oare?

anamaria multa sanatate baiatului.

ma duc sa fac un pik de curat cat doarme fiul ca altfel, sta lipit de mine, ca scaiul.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski

www.bebestepz.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Off dragul de el,ai incercat cu ceva comprese reci pe frunte?

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

buna dragele mele

imi pare tare rau ca nu pot fi mai prezenta, insa, stau tare prost cu timpul .. astea mici ma solicita tare. sper sa fie bine eva si sa o pot duce la gradi. deocamdata tuseste si muceste si nu am cum s-o duc. anna e ok, inca nu a luat-o singurica in picioare .. merge tinuta de manute, insa, pe distante mici caci nu o tin gladiolele .. de mancat, mananca orice, insa, ii place tare sa-i dai sa manance din mana, nu cu lingurita .. azi de ex, a papat ciorbita de pui si apoi, cand ne-am asezat noi la masa, a mai mancat peste cu mamaliga si usturoi .. i-am dat chiar si din supica evei, facuta la furculita, si a halit fara probleme .. chiar nu stiu de ce ii mai blenduiesc ..

vreau sa le pup pe anomis, liliac, nela, alex, bia ..

anomis de operatie nu cred ca voi scapa, va trebui s-o fac odata si odata .. si mi-e asa frica. si tatal meu s-a operat acum vreo 6 ani si i-a fost teribil de nasol dupa ..

liliaco saru-mana de intrebare .. suntem ok in mare. eva o mai supara pe anna, o mai cafteste, insa, acum s-a invatat si asta mica s-o prinda de par, s-o ciupeasca .. va pupacim dulce dulce!

magulico sanatate multa lui aidan! bravo ptr primii pasi singurel!!

va pupacesc

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe
Elenuta ma bucur ca fetele sunt bine.
Mi-ai facut o pofta cu pestele si mamaliga.Diseara prestez o mamaligura sigur!

Jurnal de "mogalnete"

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Sabina Superdraguta vizita voastra la Zoo. Ai niste fete numai un zambet! Tare mi-s dragi. Si...par mult diferite.

Eu se pare ca am racit strasnic ca-mi curg valuri nazale. Vad ca giolgau deocamdata e pe pozitii, doar cu temperatura, max 38 cu 3. I-o tin in frau si cand simt eu ca o ia razna...mai dau cate-un panadol/ibuprofen. Am incercat si faza cu supozitorul cu paracetamol dar Radu e mult prea experimentat sa-l ejecteze la minut ca doar face cate 5-6-7/zi si stie cum trebuie procedat sa-l expulzeze.

Eu am ajuns intr-o stare de oboseala cronica. Daca ma credeti mi-e frica sa adorm pentru ca imediat sa ma trezesc buimaca, nervoasa si agitata. Daca nu se intampla un miracol intr-o luna de zile atunci ma gandesc f serios sa-l las la maica-mea sa doarma noaptea. Deocamdata e doar un gand. Sotul meu e si el terminat de oboseala pentru ca el e deputy noapte de noapte. Nici nu stiu cum naiba reuseste sa faca ceea ce are de facut.
Si...au inceput sa se vada semnele de stres: ne certam din orice si incepem sa ne reprosam tot felul de goange de parca am fi cei mai inversunati dusmani Eu vreau sa imbatranesc alaturi de el totusi, cu toate ca pana acum am impartit lucrurile de cateva ori Cand ajungem la faza cu cine ia copiii se incinge cearta si mai tare ca niciunul nu vrea sa cedeze. Fix ca tampitii!!
Aviz tuturor: sa nu faceti ca noi!!!!

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Cand copiii sunt mici,intervine starea de oboseala si nervii intinsi la maxim.E absolut normal sa va luati la cearta.Si noi am patit-o si ne-am certat din nimicuri.Eu una nu suport sa stau suparata pe cel de langa mine.E tare greu.Asa ca am cedat si am facut primul pas spre impacare.Mi-am zis sa fiu eu mai buna si mai intelegatoare.Cu toate ca am impresia ca eu sunt aia mai stresata.Incerc,cand am dispozitia necesara si vad ca se apropie o cearta,sa fiu calma si sa evit pe cat posibil...
Nu lasati problemele minore sa va afecteze relatia.Copiii vor creste si o sa ramaneti doar voi doi.
Si sunt convinsa ca va doriti sa imbatraniti impreuna.Atunci ce rost au discutiile despre o eventuala despartire.
Hai ca nu e dracul asa negru,cel mai important este ca sunteti sanatosi si nu ma refer acum la mici boli care ne viziteaza pe toti,ci la boli incurabile si alte necazuri mult mai mari.
Si nu in ultimul rand,sanatate!

Jurnal de "mogalnete"

fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Buna dimineata,am onoarea sa va ofer si eu o si va rog sa o primiti si in semn de scuze ca nu am mai intrat.V-am citit,absolut tot dar e tare greu cu scrisul
Incep cu RALUK pe care o ii urez distractie placuta la nunta si sper ca Alexutu sa nu fie prea obosit si marait.
LILIAC si voua va doresc multa rabdare in continuare si sa gasiti motivul maraieli lui Raducu,iar cu sotul sunt sigura ca e ceva pe moment.Si noi avem momente cand suntem maraiti fara motiv,de fapt eu stiu motivul:rasfatare la maxim
MELY imi pare rau ca nu va iesit pasenta cu masina dar nu va pierdeti speranta,o sa vina si ea cand e timpul
ELLE multa sanatate si sper sa scapi repede de operatie,multa sanatate la printese
SABYNA si tie ti-am vazut mandrele la Zoo care sunt niste ranjite si niste scumpe
LALI si pe al tau fecior l-am vazut la "munca",vorba lui Liliac numai la gandul ca trebuie sa curat varul dupa haine nu l-as fi lasat dar e bine ca exploreaza baiatul
LUTO am citit ca voi sunteti in miscare tot timpul,deh asa se intampla cand te vede lumea odata pe an dar sunt sigura ca va simtiti minunat si Davidelul e universul lor
ALEX ma bucur ca voi nu ati mai avut probleme cu vomitatul,ultima oara stiu ca te plangeai ca iar vomita mandra.V-am vazut in pozele de la intalnire
MANGA multa sanatate lui Aidan,sper sa scapati repede si sa nu mai fie maraici buzatul mic
IULIKA felicitari pentru auzul inimioarei mandrei,ai aflat ca e fetita?!
HEPI te ,ma bucur ca ne-ai mai dat si tu vesti si te intelegem perfect ca nu mai ai timp fiind si cu munca
UKA mie una mie foarte dor de tine,sa te citesc si sa zambesc la glumele tale dar vad ca nu prea ai intrat,eu sper ca sunteti bine amantrei
Duamna TECHILA am vazut ca a intrat,era fericita ca baietii au avut o saptamana in care si-au facut provizii si ca sunt bine
MAMIDEANDREI cum mai sunteti?!imi pare rau de incidentul din noaptea aia.Sincer va spun mie Iri o singura data in viata lui mi-a vomitat in jet si asta cand avea vreo 4 luni deci nu stiu cum as reactiona.
SUEDE,ANAMARIA multa sanatate si voua pentru bebici si sa scapati repede de mucisori
Imi cer scuze fata de fetele care nu le-am numit dar vreau sa stie ca le si le ofer o .....revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Noi....despre noi ce sa va spun in principiu suntem foarte bine.Iri avea la un an 9200 si 75 de cm,sanatos tun dupa cum a spus doctora care sa mirat ca deja am facut un an si ca nu prea am cautat-o.Sta in picioare singur din ce in ce mai mult dar e tare lenes la facut pasi dar are el timp.Scoate din ce in ce mai multe sunete,l-a invatat tacso mare sa scoata limba si sa faca"la-la-la",bate pe toata lumea,saracu cred ca in semn de iubire dar cand iti arde una nu prea pare a dragoste,te musca daca il iei de undeva unde nu are voie sau nu ii dai ce vrea el,tipa la toata lumea care trece pe langa el si nu-l baga in seama ,saluta baiatul dar lumea nu stie,cand aude usa de la intrare daca sunt langa el il striga pe tacso mare "ta-ta" daca nu sunt zice "ma-ma" ca stie ca eu sau tata intram pe usa .E foarte sociabil cu absolut toata lumea,rar se intampla sa nu vrea la cineva in brate sau sa nu zambeasca cand vorbeste careva cu el.
Eu sunt bine in ceea ce il priveste pe Florin,ne intelegem super bine,facem totul impreuna,stabilim programul pentru a doua zi,ce mancam,unde ne ducem sau cine face cutare lucru.Cu Iri se poarta foarte bine,ma cearta daca nu fac ceva anume pentru el,ii da sa manance,il plimba,ii arata,vb cu el.Conteaza mult ca si el are baiat si mai ales ca el la crescut,deci stie cum trebuie sa se poarte.
Casa,am terminat temelia ,mai are la gard sa bata ulucile si sa faca bucataria aia de vara si pe anul asta am incheiat.
Acum va spun o veste trista ,care pe mine ma daramat si d-aia nici nu am mai intrat,faze care o sa-mi ramana intignate in memorie mult timp de acum incolo.Unchiul meu trage sa moara,nu stiu daca mai are o saptamana la dispozitie,ieri i-am aprins o candela sa fie aprinsa in casa in cazul in care sotia lui e la baie sau la bucatarie.Ma doare sufletul si nu-mi vine sa cred,dar asta e ciclu vietii,ma rog doar sa nu se mai chinuie atat si sa-l ierte D-zeu sa-l ia acolo langa el si sa aiba grija de el.E atat de lucid si inca grijuliu cu persoanele de langa el,e constient ca moare si se uita la anumite persoane stiind ca e ultima oara cand le vede,e groaznic asa ca sa ne fereasca D-zeu de astfel de momente.Scuze daca v-am stricat ziua sau v-am intristat dar am sufletul atat de greu
Azi am program de curatenie asa ca ne auzim pe seara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Sal!

Lili, nu am stiut ca e chiar asa de rau noaptea la voi. Andra nu are un fotoliu pat in camera cu tati ca ii este destul de greu si ei noaptea. Sigur nu ii este foame la Raducu? Ai incercat o urocultura sa vezi daca nu are infectie urinara? Ceva il supara pe el.
Si al meu se trezeste des noaptea dar adoarme la loc cand ii dau sa suga. Si al meu traieste numai cu titi, iaurt, fructe si cereale. Ieri a mancat niste macaroane cu nuca. Parca era alergena nuca dar i-a dat mama fara sa stiu si cand am aflat deja mancase.

Lore, cum a fost la petrecerea lui Eric? Roni e la program prelungit de nu-i place la gradi?

La al meu ii place la noua gradi, are deja 1 saptamana. Lili, merge la una cu program normal pana la 12 dar dupa cum am mai spus e in grupa cu varul lui mai mare care stie mai multe prostioare si invata si el. Educatoarea este la prima generatie cu cei de gradinita, 1 an a fost invatatoare.

Mada, cum mai sunteti?

Mamideandrei cred ca nu are net la Braila ca nu a mai intrat.

Elle, intrebai de Cristina, cred ca e bine ca am vazut-o la intalnire.

Raluk, o sa fie greu la nunta din octombrie. Noi am fost nasi cand avea David 4 luni si am fost mai mult plecata asa ca la masa sotul a fost mai mult singur. Acum imi pare rau, e verisoara sotului cu care nu prea vorbea nici inainte(mai mult suna sotul), au avut nevoie de noi si acum nici macar un telefon sa intrebe de sot. E ceva mult mai profund, serios in relatia nasi-fini dar in realitate nu e asa. Din pacate nici noi nu avem o relatie prea apropiata cu nasii nostri, au divortat, sunt din alt oras, noi mai sunam dar ei nu.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Mada

Fetelor am vazut poze cu dovlecei la intalniri!!! Toti sunt deliciosi!!!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Buna fetelor!
Am vazut ca a intrebat Ellenuta de mine () si am intrat un pic sa va zic ca sunt bine, am fost plecata 3 saptamani in concediu si din cauza asta nu am mai scris. M-am intors de o saptamana dar abia ieri am apucat sa desfac bagajele, va dati seama cate aveam de spalat si aranjat dupa 3 saptamani. A fost un concediu f.f.f obositor, nici acum nu mi-am revenit complet, am mers aproape zilnic cu masina, in total am facut 7500 km. Desi am reusit sa vedem o multime de parcuri de distractii (printre care si Disneyland ), va zic sincer ca nu mi-a priit deloc, una e sa te duci undeva si sa stai cateva zile pe acolo si alta e sa mergi de nebun cu masina fara sa ai timp sa-ti mai tragi sufletul. Pana la urma am fost doar cu Andrei si bine am facut, sigur Emma nu ar fi rezistat atita in masina. Fetita mea s-a simtit minunat la bunici, e cu totul alt copilas, doarme toata noaptea, a invatat o multime de lucruri, merge bine de tot singurica, se da jos din pat singura, ma pupa , nu imi vine sa cred ce dulce si minunata este.
Acum nu am timp sa scriu mai mult, l-am trimis pe sot cu Andrei pe afara si eu mai fac cate ceva prin casa, ca m-am apucat sa fac curatenie generala, sa arunc lucrurile inutile din dulapuri, etc.
Va pup si revin curand!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

Neatza dovelcime!

pentru toata lumea.

profit ca sunt doar cu mandra mica acasa si fuga pe forum la recuperat
nu am reusit sa mai intru ca la noi s-a incheiat capitolul gradi pentru moment...asa ca sunt la fel de prinsa cu copiii. Luni a fost ultima zi pe anul asta, in care mi-a plans isteric, si nu imi dadea drumul, se agata de mine, asa ca am decis sa nu il chinui, nici pe el si nici pe mine. as fi murit eu sa stau acasa si el sa planga acolo. S-a intamplat ceva acolo...ca doua zile a fost in regula, parea ca ii place cat de cat...si apoi, brusc plansete, iar el este un copil foarte sociabil, si ii place cu copiii.
acum Matei e plecat cu tati la cules de struguri la casuta de la tara, eu am zis pas cu Iris ca i-am fi incurcat
Laura are antrenament, iar cand se intoarce vom pleca la cumparaturi asa ca fetele

pupam pe dovleceii si mamicile de dovlecei racite , multa sanatate va dorim.

elle- la ce gradi va merge eva? noi suntem inscrisi la stat, in Cotroceni, cred ca 271

ei, si am fost si eu la intalneala, merci Cristina pentru telefon . a fost foarte frumos, iar dovleceii erau care mai de care mai frumosi, si mai umblaciosi. mai vreaaauuuuuu.

LA MULTI ANI sarbatoritilor de zilele acestea, sa creasca mari si sanatosi.

Mergi la inceput