Ghiocei de Martie-Aprilie***252***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Neata,

Imi place mie de un actor de acolo. MI se pare sexos rau de tot

Care-i ala?

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Pai imi place de Carlos Bernard aka Tony Almeida. Nu ma intreba de ce, dar am vise eroice cu el.

Vezi cu cine-l faci pe bb2...

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Anaan, Gianina mersi ! Vibrocil i-am pus si eu, acum am vb cu pediatra care e i concediu si mi-a zis sa-i pun Betbioptal si daca nu face febra ar fi ok , sa vedem

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

sa treaca repede!

Si noi ne inscriem in clubul muciosilor, doar ca eu nu indraznesc sa-i aspir, ca plange asa tare incat in 3 minute is la loc. Am pus apa de mare si Pivalone, vad ca e mai OK. Ne curge si un ochisor, la trezire ii dau Oscilo.

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui georgiana310

Lui Bris de doua saptamani ii curge nasul. Inodori, incolori... doar curg! I-am aspirat, am pus ser, am aspirat iar. Ophtamersone si Vibrocil.

Tuse, tot de 2 saptamani. Nu seaca ci... productiva. Pt asta am dat doar sirop de patlagina.

De 2 zile face febra. Si ziua si noaptea.
Merg pe clasicele Paracetamol si Nurofen.

Gingiile sunt tot umflate dar nu apar nenorocitii de canini.

Imi recomandati sa trec pe antibiotic, dc de atata vreme are muculeti? E-a nu a mai luat pana acum antibiotic...

Astept pareri... Multumesc!

PS: CAT A TINUT LA VOI STRESUL CU CANINII???

Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009
http://georgianaspataru.blogspot.com/

Noi nu recomandam antibiotic cum e febra, scade dupa Nurofen si Panadol?

Eu am mers pe tratament local pt muci - curatat si picaturi, nici macar panadol nu i-am dat, a fost OK data trecuta asa. Cu puf de Pivalone.

La noi caninii au tinut undeva intre o luna si doua...

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_05 spune:

Anamariame, cum stai cu ganglionul?

Noi cand am fost racite ne-au curs mucisorii vreo 2 saptamani, de alfel intrebasem pe aici cat e normal sa curga mucii dar nimeni nu mi-a raspuns, am luat la recomandarea pediatrei 5 zile nurofen cate 5 ml/3xzi, sumetrolim 3 ml la 12 ore (am intrebat pediatra daca nu e antibiotic si a zis ca nu) 7 zile, eurespal 5 ml/3xzi 7 zile, i-am aspirat nasucul cat am putut de des cu ser fiziologic si Humex, apa de mare. Dar si dupa terminarea tratamentului tot am mai aspirat cateva zile, erau incolori.

Novus, din cate stiu eu cand se coloreaza mucisorii nu e de bine iar daca nu sunt aspirati pot ajunge la plamani si nu e ok.

Kea cum sunteti?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

No, hai sa va dezvalui si preferintele mele:
- prin adolescentele demult apuse imi placea de Dylan din Beverly Hills ( ce cliseu, nu?)
- pe mine la un barbat ma cucereste ....tatatata: vocea!, asa ca Russell Crowe e unul dintre preferatii mei(cel mai mult mi-a placut in The Insider - desi acolo era deliberat- ca asa cerea rolul- mai grasan si aparent fara sex-appeal)
- stiu ca nu o pot egala pe Bianca...Jesus rules!
- de bocit ( acum ma refer la seriale), am bocit la episodul cu moartea dr. Greene din ER...asta-mi vine acum in minte, mi s-a parut tare fain realizat episodul...dar nu e singurul, ca-s o bocitoare pe la filme de felul meu

No, hai sa ma confesez si eu.
- idolul tineretii: Jon Bon Jovi (desi urasc blonzii, nah, asta mi-a picat cu tronc)
- cel mai sexi actor: Sean Connery. Si nu in James Bond si alta mare pasiune: Anthony Hopkins (da'tot Sean mi se parea mai sexi)
- cred ca am plans si eu la rastignirea lui Jesus, da' parca nu ma inamorasem Culmea e ca pe Anthony Hopkins mi s-a pus pata cand l-a jucat pe Petru sau pe Pavel, nu mai stiu, era un film cu apostolii oricum

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cami_05

Anamariame, cum stai cu ganglionul?

Noi cand am fost racite ne-au curs mucisorii vreo 2 saptamani, de alfel intrebasem pe aici cat e normal sa curga mucii dar nimeni nu mi-a raspuns, am luat la recomandarea pediatrei 5 zile nurofen cate 5 ml/3xzi, sumetrolim 3 ml la 12 ore (am intrebat pediatra daca nu e antibiotic si a zis ca nu) 7 zile, eurespal 5 ml/3xzi 7 zile, i-am aspirat nasucul cat am putut de des cu ser fiziologic si Humex, apa de mare. Dar si dupa terminarea tratamentului tot am mai aspirat cateva zile, erau incolori.

Novus, din cate stiu eu cand se coloreaza mucisorii nu e de bine iar daca nu sunt aspirati pot ajunge la plamani si nu e ok.

Kea cum sunteti?

Cami mami fericita de Iulia Elena (25.05.2009)

Sumetrolinul e paracetamol.

Nu cred ca e o regula la muci, cat e normal sa curga. Banuiesc ca depinde si de cat de radical e tratamentul dat.

La antibiotic sa va zica Denisa, eu una as cere o antibiograma inainte, ca poate iau ceva ce nu-i da de capat crocobaurului.

Ati dat la picii raciti usturoi? Ca io i-am trantit azi juma' de catzel...

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Ah, Anaan, am uitat sa precizez ca si la ora asta cel mai sexi actor mi se pare tot Sean Connery. O fi pleata, o fi parul alb , o fi accentul (ca tot ziceai de voce, pe mine ma da gata accentul), or fi manierele... Nush, da' mie asta mi se pare

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Hello fetele, si noi suntem toti mucosi..eu sunt coapta de tot.Dr ne-a vazut..nu avem decat muci, nu rosu in gat, nu febra, nu tusim..mama ei de viroza...aerosoli..si colargol..si vesnicul Noni:))
Sumetrolimul este Biseptol, iar unii dr il considera antibiotic.
Georgiana, eu te sfatuiesc sa nu dai antibiotic daca febra reactioneaza la antitermice.
Joi avem intalnire cu dr pentru dosarul de prelungire CIC, sa-mi tineti pumnii

Comorile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

. Hello, remember us?

Imi cer scuze pentru absenta. Am avut niste zile agitate, dar de data asta in sens pozitiv, in sensul ca am reusit in sfarsit sa ma regasesc pe mine, sa gasesc resursele pe care le aveam dar le uitasem pentru a fi fericita. Cateodata sunt atat de uimita de ce redescopar ca simt ca imi plesneste inima de fericire.

Vreau sa va multumesc pentru ca ati facut (si faceti ca nu imi iau adio) parte din viata mea si sa imi cer iertare in mod public de la unele din voi pentru care le-am judecat in tacere ca vorbesc din carti si ca sunt mereu optimiste si iubitoare fata de copilul lor doar de poza. Stupid me, acum inteleg atat de bine sentimentul ca mi se face rusine.
Nu zic ca nu vor mai fi momente de recadere ca au mai fost, dar sper sa regasesc puterea sa revin, ca tare imi place de mine si de ce am atras in viata mea cu noua atitudine.

Nu stiu daca voi mai fi la fel de activa, pentru ca imi doresc sa fac lucruri pe care le tot amanam pana acum din cauza starii de delasare in care ma gaseam, dar vreau sa stiti ca ma gandesc la voi si daca aveti vreodata chef sa ma auziti doar dati un semn, pe pm, telefon, oricum.

Despre Ana: este in plin avant maselos, ies ultimele masele, cele de jos deocamdata si saptamana asta a fost de foc pentru amandoua: ea sa lupte cu durerile si eu sa aplic ce am reinvatat, adica rabdare, compasiune, empatie. Am reusit amandoua

Va pup si va iubesc

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

. Hello, remember us?

Mami de minune mica

Mergi la inceput