Ghiocei de Martie-Aprilie***252***

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Felcitari Pisik pentru "regasire"asta denota ca esti o femeie si o mamica puternica
Si acum..sa ma laud si eu cu ce cadou am primit de la o prietena
ia priviti

Comorile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Hai ca iar scriu in timp ce citesc, ca am un moment de respiro (pe care nu-l merit, de altfel).
Ma alatur clubului bocitoarelor la filme. Cand eram bortzonela era mai horror, plangeam si de-l vedeam pe ala de la "Din dragoste", plangeam la reclame, plangeam la "Discovery":))). Bun, dar la scene sensibile din filme oricum plang. Si nu intotdeauna la scene "clasice" de plans. Exemplu: in "The 25'th Hour" cu Edwart Norton este o scena cand principalu' tre' sa mearga la parnaie si-si ia ramas bun de la cainele lui (un pitbull pe care l-a salvat de la moarte cu ani buni in urma). Bai, deci a trebuit huzband sa opreasca filmul de 3 ori, plangeam, credeam ca-mi revin si iar o luam de la capat...nu-mi inchipuiam o cruzime mai mare decat asta, sa trebuiasca sa mergi la pushcarie fara cainele tau!!
Bianca, si mie-mi plac cheliosii si pletosii (dar nu neaparat cretzi; desi Slash e idealul idealurilor mele in materie de barbati;)))
Anaan, actori preferati, dar sa ne placa si fizicu' lor? Hmmm...Johnny Depp mi se pare cireasa de pe tort, e frumos de pica (si talenat), apoi slabanogul de Adrian Brody...
(tre sa intrerup, ca mor de ras; nu tineam minte cum il cheama pe Brody si l-am intrebat pe husband. Siera curios ce dezbatem. Zic "despre actori care ne plac". Si el, extrem de serios:"ai scris ca eu?" Deci dada, si huzbandul:)))

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN+4 luni
Manole forever

Mergi la inceput

De azi are si Sophiphi muci, curgatori, aposi, incolori...in rest n-are treaba.
Georgiana, eu stiu ca antibioticul n-are treaba cu raceala, dar mucii verzi pot semnaliza ceva crocobaur, in orice caz nu se da antibioticul fara antibiograma, sa fie sigur ca e ceva bacterie p' acolo. Asa stiu eu

1 AN+4 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Pe mine ma enervau moacele tuturor din Beverly Hills, si baieti si fete, numa pocitanii p'acolo!! Numa de "Brenda"-mi placea cum arata...insa pe la sfarsitul serialului a inceput sa mi se para si mie sexy Dillan
Biancaaaaa, si io eram indragostita lulea de unul din Sandy Bell, dar habar n-am cum il chema!! O fi fost acelasi?...
Bai, parca cel mai misto animal e unul de joaca in seriale braziliene, o bunaciune de te c.. pe tine, dar am un lapsus acum

1 AN+4 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Gata, mi-am amintit: www.google.ro/images?hl=ro&source=imghp&q=reynaldo gianecchini&gbv=2&aq=0&aqi=g1&aql=&oq=reynaldo&gs_rfai=" target="_blank">asta e!!
Jucase intr-un serial un rol al unuia indragostit de una cu freo 20 de ani mai mare, ca apoi sa citesc ca si in realitate era cu una cam la fel, bunatate de animal statea cu babaciunea si inca din dragoste, nu din interese, ca n-avea...ce ti-ai putea dori mai mult de la viatza, la batranetze?:)))

1 AN+4 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Mda, am regasit: el e din 72 si "gagica" din 48. De-ar fi mai multi gerontofili ca el!

1 AN+4 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Wow, Pisik...ce aparitie surprinzatoare, in noua forma Hai ca tu mereu erai oricum o mama buna si iubitoare, n-ai de ce sa-ti faci procese de constiintza. Dar ma bucur ca acum esti "zen" (si eu sunt delasatoare si am ceva important de facut!!!)

1 AN+4 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Am umplut o pagina, ha? M-am carat.
Petrean, ce mishtooo desen!

1 AN+4 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Tufete, au inceput iarasi sa ma adauge diversi la favoritele lor in Picasa, doar ca acum nu mai au albume publice (si nici eu, deci degeaba ma baga, ca daca eu nu le dau linkul nu vad nimic). V-ati trezit si voi cu fani noi?

Se recunoaste cineva in numele "corina mitu"?

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Cuscra, bine ai revenit. That's the spirit!

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput