Ghiocei de Martie-Aprilie***252***
Raspunsuri - Pagina 18
anamariame spune:
Off, complicat cu racelile astea. Georgiana, si Eva a avut nas curgator 2 saptamani, acum e ceva mai serioasa treaba, in sensul ca sunt vascosi, galbeni, are rosu-n gat, tuseste cam urat si are o stare subfebrila.Prima data nu i-am dat antibiotic, desi ni s-a recomandat, acum simt ca e mai grava situatia, iar ni s-a prescris antibiotic si nu stiu nici eu ce sa fac. Nici Eva nu a mai luat pana acum.Eu ii dau picaturi cu Neomicina, Vibrocil mai rar pt nasuc, Sinupret, Eurespal pt tuse si Nurofen pt febra. Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
Anaan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bianca2503 [quote]citat din mesajul lui Anaan Cati, sa se faca bine Piti a ta! Va dau tema pentru azi ( ca doar a inceput scoala si eu is profa Ana, mama lui Andrei (14.03.2009) |
Preferat in ce sens? Ca actor sau ca animal
Si, si...cu cat scriti ( vorba lui Ceausescu
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Anaan spune:
Tufete, sa nu va suparati pe mine, dar decat sa se ajunga la cine stie ce complicatii si sa se lungeasca la nesfarsit boala, nu mai bine dati antibiotic? Ca are si ala rostul lui, mai ales ca fetele voastre ( Eva, Bris) nu au luat antibiotice in exces pana acum. Bineinteles, administrat la recomandarea medicului si cu dozajul prescris de acesta.
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
novus spune:
| citat din mesajul lui Anaan - prin adolescentele demult apuse imi placea de Dylan din Beverly Hills ( ce cliseu, nu?) |
Bag si eu un vot pt Dylan
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Kea spune:
Ramona, eu cred ca e de la dinti, nu-l lasa singurel. Lui Keutu in ultimele saptamani "i-au dat" toate maselele, dar inca n-au iesit complet. Nu a plans niciodata, nici macar un marait usor, dar se trezea de n ori pe noapte cateodata si statea asa cu ochii deschisi si cate 2 ore. La inceput nu mi-am dat seama ca dintii sunt de vina pt ca radea, aplauda, vorbea etc. Are nopti cand are o singura trezire sau niciuna, altele cand mi se fataie de la 1 la 5. Daca se ridica in fund ii dau apa si ceva pt dinti, apoi incerc sa-l intind la loc. Eu seara trag toate roladele, in toata casa e bezna, doar la noi in dormitor e o lampa cu led care da o lumina chioara cat sa vad copilul. Nici nu se pune problema de dat jos din pat si dus prin alte camere sa se joace, ii spun ca e intuneric peste tot, e noapte, toate lumea doarme si cumva pricepe.
simonapro spune:
Buna!
Cativ:La multi ani fericiti impreuna!
Votez si eu cu Dylan,mi-a placut si mie de el
, eu la fiecare serial aveam cate un preferat
, dar nu-mi mai aduc aminte 
Lucian are aceeasi problema ca a lui Keutu, i s-a inrosit tare de tot zona unde ia facut vaccinul si compresea nu da nici un rezultat.
Kea, spune-mi si mie te rog ce a dat rezultate la voi sau fetelor daca mai stiti ceva cu ce sa-i dau?
Mami de
Lucian(16.03.2009) si de
Sebastian(05.08.2003)
simonapro spune:
Si Lucian de obicei cand se trezeste noaptea, e de la dinti.
Pe noi faza cu caninii ne-a tinut cam o luna si ceva.
Multa sanatate puiutilor bolnaviori!
Mami de
Lucian(16.03.2009) si de
Sebastian(05.08.2003)
ramona7575 spune:
Of, mai Kea, cred ca ai drpetate, e de la dinti, a facut kk de 3 ori de la ultimul mesaj si baga in gura tot ce prinde... ma bucur ca totusi mananca, nu tine la "sulieta", are deja 13 kg., e bine indedat...
Nu stiu ce sa fac la noapte, m-a cam ajuns oboseala cronica, o sa stau in dormitor pana cand incepe sa planga apoi il sacrific pe sotu`, el nu aude chiar toate foielile ... are si putina febra, dar mai mult de 38 nu face...
Asa ca vom veni moftorosi la Sovata ...
Nu mi-a zis nimeni daca stie vre-un loc frumos pe la Miercurea Ciuc 

...
anamariame spune:
| citat din mesajul lui Anaan Tufete, sa nu va suparati pe mine, dar decat sa se ajunga la cine stie ce complicatii si sa se lungeasca la nesfarsit boala, nu mai bine dati antibiotic? Ca are si ala rostul lui, mai ales ca fetele voastre ( Eva, Bris) nu au luat antibiotice in exces pana acum. Bineinteles, administrat la recomandarea medicului si cu dozajul prescris de acesta. Ana, mama lui Andrei (14.03.2009) |
Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)