Ghiocei de Martie-Aprilie***252***
Raspunsuri - Pagina 17
Bianca2503 spune:
Si noi avem niste lumanari. Deocamdata i-am pus Ophtamesone dupa ce l-am aspirat si i-am adt 2 ml de Nurofen. Acum astept sa se culce. Dupa ce se trezeste il duc la mama si apoi ma destrabalez. Adica dau cu aspiratorul, cu mopul, ma spal pe cap...
novus spune:
Anaan, Gianina mersi ! Vibrocil i-am pus si eu, acum am vb cu pediatra care e i concediu si mi-a zis sa-i pun Betbioptal si daca nu face febra ar fi ok , sa vedem
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Anaan spune:
No, hai sa va dezvalui si preferintele mele:
- prin adolescentele demult apuse imi placea de Dylan din Beverly Hills ( ce cliseu, nu?)
- pe mine la un barbat ma cucereste ....tatatata: vocea!, asa ca Russell Crowe e unul dintre preferatii mei(cel mai mult mi-a placut in The Insider - desi acolo era deliberat- ca asa cerea rolul- mai grasan si aparent
fara sex-appeal)
- stiu ca nu o pot egala pe Bianca...Jesus rules!
- de bocit ( acum ma refer la seriale), am bocit la episodul cu moartea dr. Greene din ER...asta-mi vine acum in minte, mi s-a parut tare fain realizat episodul...dar nu e singurul, ca-s o bocitoare pe la filme de felul meu![]()
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
georgiana310 spune:
Lui Bris de doua saptamani ii curge nasul. Inodori, incolori... doar curg! I-am aspirat, am pus ser, am aspirat iar. Ophtamersone si Vibrocil.
Tuse, tot de 2 saptamani. Nu seaca ci... productiva. Pt asta am dat doar sirop de patlagina.
De 2 zile face febra. Si ziua si noaptea.
Merg pe clasicele Paracetamol si Nurofen.
Gingiile sunt tot umflate dar nu apar nenorocitii de canini.
Imi recomandati sa trec pe antibiotic, dc de atata vreme are muculeti? E-a nu a mai luat pana acum antibiotic...
Astept pareri... Multumesc!
PS: CAT A TINUT LA VOI STRESUL CU CANINII???
Anaan spune:
Cati, sa se faca bine Piti a ta!
Va dau tema pentru azi ( ca doar a inceput scoala si eu is profa
): toata lumea isi dezvaluie minim un preferat din lumea cinematografiei.Nu se accepta refuzurile, tema e tema si subiectul e unul usor, asa, de week-end...altfel iar incheiem capitolul asta luni!
novus spune:
Cativ & sotu'
Georgiana si la noi sunt umflate gingiile si saliveaza mult, cred ca si mucii au legatura cu asta
nu stiu ce sa zic de antibiotic
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Anaan spune:
Gia, Andrei exact aceleasi simptome le-a avut si n-am scapat fara antibiotic. Poate voi sunteti mai norocoase.
Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Anaan Cati, sa se faca bine Piti a ta! Va dau tema pentru azi ( ca doar a inceput scoala si eu is profa Ana, mama lui Andrei (14.03.2009) |
Preferat in ce sens? Ca actor sau ca animal
Marin Moraru, Horatiu Malaele mi se par cei mai tari actori ever.
Daca e vorba de aspect iti umplu pagini pentru ca nu am un preferat anume. Exista multi actori cu care as face "cate ceva".