Aspirante optimiste > 20 ani (581)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns walkiria spune:

Anna, poate ne faci pana la urma o surpriza placuta,,daca spui ca nu ai mai avut astfel de senzatii inainte de menstra, cine stie, poate e cu noroc luna asta..Sa dea DD sa vii cu 2 liniute sa ne mai molipsesti si pe noi :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Fetelor,stiti cumva daca testele Femina dau rezultate fals pozitive???Ca stiu ca Barza da.Adica sa apara o linie dupa 20 de minute.Nu va alarmati ca nu e nimic,doar intrebam,ca e oricum prea repede.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaBu spune:

Citat:
citat din mesajul lui walkiria

Camcris..sa stii ca e foarte greu sa iti faci sperante si apoi sa fii dezamagita, de fapt sunt sigura ca tuturor ne este greu cand vedem ca nu apare bebita pe care ni-l dorim cu ardoare, indiferent de cum este CM, "ceas" sau "razvratit" ca al meu

Cateodata am senzatia ca mai e asa un drum lung pana la a tine un puiut al meu in brate , incat simt ca ma sfarsesc. Cu toate ca stiu ca sunt fete care incearca de mult mai mult timp decat mine, dar pana la urma cred ca durere e indiferent de cat astepti.

OOf, cred ca alunec usor usor in butoi, imi vine sa plang si nu pot ca sunt la serviciu...dar am asa o stare proasta.

lasa butoiul ca dau nana toate la timpul lor .. mai devreme sau mai tarziu toate o sa avem minunile in brate fie prin tratament sau fie prin cale naturala.

The life is too short,to have time for sadness too!

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Citat:
citat din mesajul lui walkiria

bellasamoyed, poate acele pete sunt de la nidatie...poate ai ovulat mai tarziu si abia acum incearca sa se prinda bebita de mami lui.
Eu am mai citit cazuri de-astea pe aici.
Tie asa ti se intampla de regula inainte sa iti vina?..ai spotting-uri mai intai?

Anna_i, tu ce zi esti, din cate?

ma indoiesc sincer ca ar fi bb...asa patesc de obicei o zi inainte s-au intamplat sa fie si doua imi curge maro si dupa incepe normal. luna trecuta de ex mi-a curs numai maro, da aveam o anexita si cica a fost normal sa curga asa.
nu mai ajung azi la dr.daca doamne fereste e ceva sa trb sa ajung mai am un dr de schimb chiar daca al meu e in concediu.
maine va anunt daca declar z1, sau chiar azi mai tarziu.
hai ca mi s-au dus sperantele si luna asta.
maicamea imi zicea sa nu ma mai stresez asa ca abia am terminat tratamentul si ca si vreau sa raman din prima, sa mai astept si eu o luna,doua- si eu i-am rasp ca in timp ce astept cine stie racesc iar si iar astept mult si bine.
deprimata,dezamagita..... nu ma simt buna de nimic

aspiranta la bebik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

fetele obs ca nu doar eu am o zi foarte proasta...si mi-e imi vine sa plang, am mai avut cateva episoade incepand de duminica cand m-am inchis in baie sa plang si al meu sot era disperat ca nu stia ce am.
mi se pare ca trec lunile atat de repede si ca eu tot nu reusesc sa raman insarcinata, admir gravidute pe strada si intru in depresie, parca in sinea mea ma oftic ca eu nu sunt inca. stiu ca nu e timpul trecut si ca sunt tanara dar atat de tare imi doresc cu copil,macar unul incat as face orice.

aspiranta la bebik

Mergi la inceput

belaaaaaaaaaaa ce faci ?!?!? lasa butoiul ma fata , ce aveti toate picati pe rand ?! Dar eu ca sunt ziua 3 fara dulphaston si mi-au aparut pete .. deci la mine bebe nu e sigur si stiu ca minim 6 luni nici nu o sa mai incerc sa-l concep pentru ca m-am angajat si vreau sa am minim 1 an vechime la ei pana fac un bebica. Deci ar trebui sa pic in butoi ?! nu nu .. stiu ca e mai bine daca nu o sa mai stresez atat de mult cu tb, mucus si asa mai departe , nu imi face bine mie imi primul rand , apoi nici nu vine bebe. Stresul cel mai mare dusman in calea lui . CAPU SUS CA VA IMPUSC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns walkiria spune:

Bella , se pare ca amandoua suntemin aceeasi stare, dar ai vazut ca AlinaBu ne ameninta cu nana daca nu incercam sa ne remontam.
Cu toate stim ca ne este foarte greu, dar vorba Alinei, nu ne este imposibil si o sa ne vina si noua vremea noastra.

Eu am fost sapt trecuta la ginco si imi spunea doctorul sa termin cu TB-ul si cu ideea care mi-a intrat in cap ca nu raman si pur si simplu sa fac dragoste si atat, ca vine bebe cand nu ne asteptam.
Cica, conform unui studiu al nush ce organizatii, doar 40% din cupluri reusesc sa aiba un copil in primul an de incercari, chiar daca restul nu au nicio problema de sanatate.

Hai , capul sus!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nico_72

Buna fetele,
desi va citesc din umbra am si eu o problema aemanatoare.imi doresc un copilas si am inceput testarile si binenteles au iesit proaste.eu am un fibrom de toata frumusetea iar sotul oligospermie severa.Vreau sa stiu daca cu oligos.se poate trata .Va multumesc.

bine ai venit nico! Sedere cat mai scurta pe la noi. Sper ca cineva care stie sa te poata ajuta. Intre timp te rugam sa scri 10 mesaje sa te vedem si noi in timp real

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

vaiiiii, ce se intampla astazi cu atatea fete triste? Haideti sa ne revenim sa fim mai optimiste sa ne bucuram ca ,cu cat este mai lunga asteptarea cu atat mai mult ne vom bucura cand vom vedea cele doua liniute. CAPUL SUS !!

Traieste,iubeste, daruieste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

ancadragoman
sanatate multa si numai vesti bune.

Mergi la inceput