Aspirante optimiste > 20 ani (581)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nico_72 spune:

Buna fetele,
desi va citesc din umbra am si eu o problema aemanatoare.imi doresc un copilas si am inceput testarile si binenteles au iesit proaste.eu am un fibrom de toata frumusetea iar sotul oligospermie severa.Vreau sa stiu daca cu oligos.se poate trata .Va multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_i spune:

la multi ani, Anca, si cat mai repede de la aspirante la odisee!

si eu am niste dureri ingrozitoare... hmmm... fetele, eu zic sa facem clubul durerilor abdominale, ca nu se mai poate. poate se duc acolo si ne lasa pe noi.

inca 2-3 zile pana la testare, offff ce greu e cu rabdarea asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Anca la multi ani sa fii sanatoasa si sa ai parte de tot ce e mai frumos pe lume

fetelor eu sunt suparata rau de tot eu sunt in z26( daca oi fi calculato-o bine ca niciodata nu m-am stresat sa vad in ce zi sunt) si a inceput sa imi curga secretie maro...deci 90% imi vine
dupa polidin si augumentin sa mi se fi dereglat asa de rau? jur ca nu mai inteleg nimic. ieri am avut cateva firicele mici rozalii si azi deja e destul de mult maro da deschis deschis la culoare imi vine sa mor de draci si de faptul ca nu stiu ce e. trb sa ma duc la dr azi da cum sa ma mai duc asa si mai intra si dr in concediu si vine pe 5 oct parca sunt deprimataaaa rau.
mai prost nu puteam sa imi incep ziua

aspiranta la bebik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Citat:
citat din mesajul lui andr@

ce zi esti roxy?

....nimic nu m-ar bucura mai mult decat niste ochisori mici de .... curand

Andra, am vazut ca esti din BV poti sa imi spui si mie la ce Dr mergi?

Traieste,iubeste, daruieste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns walkiria spune:

bellasamoyed, poate acele pete sunt de la nidatie...poate ai ovulat mai tarziu si abia acum incearca sa se prinda bebita de mami lui.
Eu am mai citit cazuri de-astea pe aici.
Tie asa ti se intampla de regula inainte sa iti vina?..ai spotting-uri mai intai?

Anna_i, tu ce zi esti, din cate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

bella nu vad dc nu te-ai mai duce la dr; pana nu e rosu nu e nimic sigur, adica cm sau bb; eu zic sa mergi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

walkiria tu te plangi ca nu vine menstra si la mine este ceas, hai ca mai fac si io haz de necaz asa ma enerveaza ca nu intarzie nici macar o zi poate poate mai am vreo speranta
hai nu fi supi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

anna poate spargi gheata; ca ne e tareeeee dor de niste liniute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_i spune:

bella, eu zic sa te duci la medic, indiferent de cantitate/culoare/etc. poate e sangerarea de nidatie, poate o dereglare. oricum, daca e menstruatie dupa numai 2 saptamani jumate (parca asa retin), tot trebuie sa te vada dr, pt ca nu-i normal, cu tot polidinul si augmentinul.

walkiria, sambata este ziua in care ar trebui sa vina hoardele de tatari, dar.... niciun semn pana acum, doar niste dureri infioratoare in partea inferioara a abdomenului (pe care nu le am, in mod obisnuit, inainte de 'invazie')

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns walkiria spune:

Camcris..sa stii ca e foarte greu sa iti faci sperante si apoi sa fii dezamagita, de fapt sunt sigura ca tuturor ne este greu cand vedem ca nu apare bebita pe care ni-l dorim cu ardoare, indiferent de cum este CM, "ceas" sau "razvratit" ca al meu

Cateodata am senzatia ca mai e asa un drum lung pana la a tine un puiut al meu in brate , incat simt ca ma sfarsesc. Cu toate ca stiu ca sunt fete care incearca de mult mai mult timp decat mine, dar pana la urma cred ca durere e indiferent de cat astepti.

OOf, cred ca alunec usor usor in butoi, imi vine sa plang si nu pot ca sunt la serviciu...dar am asa o stare proasta.

Mergi la inceput