Aspirante optimiste > 20 ani (581)
Raspunsuri - Pagina 13
RAMONELLA spune:
Anca,La multi aniiiiiiiiii!!!!!!Multa sanatate si fericire!!!
Deci faci chef mare,ca faci 30 ![]()
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
Lia73 spune:
hai fetele
incepeti sa scrieti
ca nu mai merge farmerama 

pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
Ma
la Bunul sa-mi daruiasca un
sanatos
www.fertilityfriend.com/home/2a85fe" target="_blank"> grafic TB
www.fertilityfriend.com/ticker/2a85fe/ttc.png" target="_blank">ovulation ticker
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
andr@ spune:
cine se testeaza sapt asta? ![]()
....nimic nu m-ar bucura mai mult decat niste ochisori mici de
....
curand
andr@ spune:
LA MULTI ANI anca si bb2 cat mai curand 

....
curand
AlinaBu spune:
bebelu dupa dulphaston te durea burta inainte sa iti vina ?
Ca eu am niste dureri de abea stau pe scaun 

The life is too short,to have time for sadness too!
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
roxybarbu spune:
Buna dimineata fetele,
Anca iti urez si eu LA MULTI ANI si multe,multe bucurii!
Traieste,iubeste, daruieste...
roxybarbu spune:
Pe mine ieri m-a luat o durere asa ca inainte de CM dar a tinut foarte putin, azi dimineata m-am trezit cu o gasca de cosuri pe frunte exact cum patesc inainte de CM , dar ar trebui sa vina doar undeva intre 27-29,oare sa imi fac griji?
Traieste,iubeste, daruieste...
andr@ spune:
ce zi esti roxy?![]()
....
curand
walkiria spune:

LA MULTI ANI ANCAAAA!!!!! Sa fii sanatoasa, sa iti aduca DD numai bucurii si impliniri, sa te bucurei de Maria si sa vina BB2 repede, repejor!!!
Mai fetelor, m-am "procopsit" cu o durere de cap, de ochi si de ureche ( pe partea stanga) de nu am dormit toata noaptea. Am luat in final un nurofen si m-a mai linistit.
Ma tot gandeam eu ca daca ar fi sa se fi prins vreun puiut mic, sa nu-i fac rau...dar nu cred ca sunt eu asa norocoasasa se fi prins :(
Am renuntat sa mai iau TB-ul, iau numai dupa ce imi trece menstra , pana ovulez, ca sa stiu data exacta...dar apoi m-e destul de greu pt ca tr sa o iau fix la aceeasi ora, si cateodata ma trezesc mai devreme sau mai tarziu cu o ora si nush daca are relevanta.
In fine, sunt cam nervoasa, ca eu credeam ca mi se regleaza si mie menstra luna asta, dat fiind faptul ca am ovulat in Z16 si nu in Z 26 ca in ultimile 2 luni....dar rushii ioc, sunt Z 30 si nimic, iar bebe nu cred ca e ca am dureri de CM de prin Z9,10DPO...si vad ca au inceput sanii sa dea inapoi, ca de regula se maresc inainte de CM si apoi dau inapoi.
OOOf, sper sa nu va fi plicitisit prea tare, dar asa ma enervez ca a luat-o razna menstra asta, de nu mai pot.
Va pupic dulce pe toate si hai sa vina odata ceva liniute, sa ne mai trageti dupa voi la odisee.