Aspirante optimiste > 20 ani (581)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlinaBu spune:

fetelor va mai zic ceva?! ginecologul tau are perfecta dreptate pentru ca atunci cand vrei un copil actul sexual se transforma din dragoste in obligatie sau nu stiu cum sa va explic ( trebuie sa facem sex sa avem un bebe. ) E total gresit .. o data la 2 zile bun dar macar pasiune, iubire si gandu de la bebe sa fie departe. Mai ales dupa act .. acu stau in pat si ma gandesc vai am ramas gravi sau n-am ramas luna asta e asa sau nu e asa.. si toate asta impiedica aparitia bebelului sper sa luati un sfat si sa il lasati dracu de calculat faceti de cate ori simtiti voi nevoia scuze ca am fost directa si daca v-ati suparat pe mine pentru tot ce am spus dar in mintea mea eu am dreptate !

The life is too short,to have time for sadness too!

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_i spune:

Citat:
citat din mesajul lui RAMONELLA

Fetelor,stiti cumva daca testele Femina dau rezultate fals pozitive???Ca stiu ca Barza da.Adica sa apara o linie dupa 20 de minute.Nu va alarmati ca nu e nimic,doar intrebam,ca e oricum prea repede.

Ramonella, dupa 20 de minute este foarte tarzie citirea testului. pe cutie scrie ca nu trebuie citit dupa mai mult de 10 minute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

aLINA DE CAT TIMP INCERCI SA FACI BB?
VA MULTUMESC MULT PENTRU URARI

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Citat:
citat din mesajul lui anna_i

Citat:
citat din mesajul lui RAMONELLA

Fetelor,stiti cumva daca testele Femina dau rezultate fals pozitive???Ca stiu ca Barza da.Adica sa apara o linie dupa 20 de minute.Nu va alarmati ca nu e nimic,doar intrebam,ca e oricum prea repede.

Ramonella, dupa 20 de minute este foarte tarzie citirea testului. pe cutie scrie ca nu trebuie citit dupa mai mult de 10 minute.

Stiuuuu!!!Tocmai de aceea intrebam,daca a parit careva la fel.Liniutele sunt la fel de groase...nu stiu...mai fac peste cateva zile....

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Ramo na belea

poze si filmulete
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Citat:
citat din mesajul lui AlinaBu

fetelor va mai zic ceva?! ginecologul tau are perfecta dreptate pentru ca atunci cand vrei un copil actul sexual se transforma din dragoste in obligatie sau nu stiu cum sa va explic ( trebuie sa facem sex sa avem un bebe. ) E total gresit .. o data la 2 zile bun dar macar pasiune, iubire si gandu de la bebe sa fie departe. Mai ales dupa act .. acu stau in pat si ma gandesc vai am ramas gravi sau n-am ramas luna asta e asa sau nu e asa.. si toate asta impiedica aparitia bebelului sper sa luati un sfat si sa il lasati dracu de calculat faceti de cate ori simtiti voi nevoia scuze ca am fost directa si daca v-ati suparat pe mine pentru tot ce am spus dar in mintea mea eu am dreptate !

The life is too short,to have time for sadness too!

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

ai perfecta dreptata,am realizat si eu lucrul asta si luna asta nu am mai stat cu picioarele pe sus m-am mai gandit la nimic pur si simplu ne-am gandit la noi. acum e adev ca nu am motive chiar atat de mari sa fiu disperata ca nici un an nu am decand incerc la bebe, abia pe 24 oct facem 1 an de casatorie. da ma oftic in sinea mea ca eu nu pot cand vreau. sunt cu capu da ce sa fac...la psiholog mi-ar trb sa mai ajung ca in rest m-am consultat de toate.

pup fetele si thx pt suport mai ales tie Alina

aspiranta la bebik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Ramo na belea

poze si filmulete
povestea nasterii

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetelor

ce mai faceti?
am intrat sa pup toate aspirantele la titlul de mamica

sper ca s-a molipsit toata lumeaaaaaaaaaaaaa
sa auzim de bine
cat mai dublu cu putintaaaaaaaaa

noi maine suntem nasi de cununie
pt a 8-a oara
si avem emotii
ca suntem gravizi
sa ne tineti pumnii

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 10+

Mergi la inceput

Cami sa fiti santosi si sa nasiti in continuare.Noi avem doar o pereche cununata

poze si filmulete
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

fetelor

ce mai faceti?
am intrat sa pup toate aspirantele la titlul de mamica

sper ca s-a molipsit toata lumeaaaaaaaaaaaaa
sa auzim de bine
cat mai dublu cu putintaaaaaaaaa

noi maine suntem nasi de cununie
pt a 8-a oara
si avem emotii
ca suntem gravizi
sa ne tineti pumnii

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 10+

multumim de pupici..am prins si eu unul sper sa imi aduca noroc.
aveti grija la nunta cu statul in picioare cu zbenguiala...bebe e pe primul looc

aspiranta la bebik

Mergi la inceput