Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (450)
Raspunsuri - Pagina 11
Kya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luny a zis clar, 'cand e vorba de sotia mea, am tot dreptul sa o apar, si mai ales sa fiu alaturi de ea in situatii d-astea si nu permit nimanui niciun fel de jignire!'. |
Foarte corect! Asa ar zice si capitanu'.
Stela asa e, am putea vorbi ore in sir
Auzi, ia zi drept, tu ai trimis cainii aia la mine in parcare?
Evident pisicile au disparut, dar Sanziana inca le cauta in fiecare dimineata sub fiecare masina inainte sa plecam la gradi.

Mami si
Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here!
daciana.t spune:
stela, referitor la partea cu nu vreau sa ma schimb sa iesim afara si Daci mai face asa si daca cumva o apuca ca vrea la ora 8-9 ii spun ca la ora aia nu se mai poate: soarele face nani, copii stau in casa si se pregatesc de nani
_
Siluan trebuie sa traiasca!http://bebesiluan.wordpress.com/
Copilule nu pot sa te opresc sa nu te impiedici, dar pot sa iti ofer mana sa te ajut sa nu cazi!
Claudia
+26 si mami de
Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
tonic spune:
Cineva m-a clonat si a facut o varianta imbunatatita in Kya. Nu mai repet, subscriu la ce a zis ea si pt Tuchi si pt Stela.
Tuchi in cazul meu concret "nu putem lua masinutele pt ca acolo e casa lor si cum lui nu-i place sa doarma intr-un loc strain si fara mami a lui, nici ele nu vor"
. Jalea mare a fost de fapt pt un tren din acela in care bagi fise si te zdroncane care atunci si-a gasit sa nu functioneze
. Dar de fapt statul intr-un loc inchis, cu multe tentatii, multi oameni straini si posibilitati limitate de actiune il streseaza pe Luki in general, nu prea conteaza de la ce face clik si izbucneste. Adica eu ii cam stiu "cheita" - ca bine i-a spus Anca si ma inteleg cu el, dar atunci erau prea multi factori de stres si nu i-am putut contracara pe toti. Si am de obicei la mine ceva cu care sa-l tentez (o masinuta/un tren nou sau ceva de mancare-covrig sau fructe uscate ca sunt preferatele lui).
De obicei el intelege, stie ca nu putem sa cumparam tot ce vrem, stie ca daca... atunci... si il las sa-si asume consecintele. Ca exemplu are obiceiul sa-si cam strice masinutele, dar pt ca le iubeste si asa si se joaca in continuare cu ele, ii explic de fiecare data ca nu e bine fara sa insist sau sa-l pedepsesc. Acum a inceput sa inteleaga din experienta ca daca-i rupi rotile nu mai merge, daca-i rupi carligul nu mai poti agata vagonul si nu prea le mai striga. Dar au trecut mai mult de sase luni de cand ii spun.
Eu chiar nu pot sa ma plang de Luki, de obicei ne intelegem si chiar nu ma deranjeaza sa-i arat ca nu le putem avea pe toate, doar ca prefer sa astept varsta la care aceste lucruri sunt mai usor de asimilat. De aceea nu-i dau dulciuri pt ca nu cred ca ma voi intelege acum cu el in a limita portia in mod sanatos si aman acest lucru spre o varsta mai mare. Adica in afara de biscuiti integrali, placinta de casa, inghetata
si cereale nu a primit nimic. E drept ca nici eu nu mananc, poate doar uneori ciocolata, asa ca nu mi se pare incorect.
Livi sa-ti traiasca frumusetile, sa te bucuri de ei si sa ajungeti cat mai repede la armonie.
Stelutz eu cred ca resimti neintelegerile dintre tine si Thea ca pe un esec al tau ca mama si de aceea suferi atat de mult. Tb sa te gandesti ca nu exista o varianta perfecta si sa fii mai relaxata. S-ar putea ca ea din instinct sa ti se impotriveasca si astfel sa se acutizeze totul.
Si cum am mai spus, varianta mea nu stiu daca e cea mai buna, doar cea care mi se potriveste mie cel mai bine.
Kya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tonic Cineva m-a clonat si a facut o varianta imbunatatita in Kya. catalina, mama Antoniei-Isabel (07.04.2000) si a lui David-Luca zis Oaca/Luki (02.03.2008)- de acum baiat mare |
eu citeam mereu ce ai scris tu sa vad daca am luat-o pe aratura rau!Mami si
Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here!
luny spune:
olgu sa ai grija de tine
am vazut si Champions from Toplita
, e frumoasa tare Iris, iar piciul ii seamana tare bine
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Olgutzika spune:
Livi, tare dulci puiutii tai. Ma uit la Alex si tot departe de nastere ma simt...am uitat cat sunt de mici si de neajutorati.
Claudia...ce sa zic? Eu le-am tot facut si am stat bine cu toate ( ma putin cu fierul, dar e explicabil prin alaptarea prelungita ) , si uite ca acum nu am mai stat asa de bine. Si in afara de foarte obosita, nu m-am simtit altfel. Dar nu am dormit de cateva nopti, de grija Sofiei, care e si ea in niste stari...dubioase, sa le zic...Sa ai analize bune si facut gratis ![]()
Olga
cu Alexandru si mami de
Ioana-Sofia
clauclau spune:
Lyvy, ce puisori frumosi am vazut acolo!

Olgutz, ce veste buna , Zozelici merge la puisor, yupiii!
Si tu ai grija, da?
Tuchisor, off, cred ca ti-e tare greu in perioada asta, o sa treaca pana la urma . Sunt de acord cu fetele in tot ce au zis.

E incredibil, cand prind cate o zi libera si stau cu copiii sunt asa de happy! Vreau sa fac de toate cu ei, sa cuprind cat mai multe!
Inainte sa inccep serviciul nu prea mai aveam rabdare doar cu copiii iar acum vanez fiecare clipa libera pentru a o petrece frumos impreuna.
V-ati prins ca sunt acasa, da?![]()
Aaaa, sa va dau un pont, la HB este reducere 70% la Cocodrilo, tenesi si bascheti frumos colorati, multe modele la 20 ron!!! Rebecca a pus mana pe niste bascheti roz , m-a pus sa o incalt si la revedere.
Voia sa plece linistita din magazin!
Si cand am ajuns acasa nu voia sa-i mai dea jos!
Oricum, de o perioada e blocata pe roz, totul trebuie sa fie loz!![]()
mstela spune:
Stati asa sa mai mentionez ca
,a facut faze de-astea vreo cateva zile la rand
:nu am iesit azi,nici maine,dar deja copilul statea de 3 zile in casa,iesind doar un pic in plimbare cu bunica in 2 zile din 3
...si eu cum sa nu sufar cu asa comportament berbelicesc?![]()
Ma amuza Cata cum o trateaza pe Olga prin intermediul DC-ului
...ce viata,nene
..
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
mstela spune:
Cata,f corect cum pune Liv
problema si cred ca asa ar fi cel mai bine,dar cu grija sa nu se lase cu scantei
..singura cu el,in niciun caz nu cred ca ar fi recomandat sa negociezi,dar nici cu M prin preajma nu cred ca e solutia optima,dat fiind ca in opinia lui I, "M e de vina, pt ca v-a despartit"
..cu siguranta "el nu are nicio vina,ci doar M e de vina"
..mai degraba as merge cu cumnatul (sotul sorei) si as incerca o negociere calma cu el...daca ati putea aranja asta,daca nu si nu,clar instantza, ca altfel nu cred ca mai exista vreo varianta.
pare rau..
Kya,dat fiind ca eu tot intre caini locuiesc
..(e drept ca ne-am imprietenit si nu mai imi e frik,atat doar sa stau deoparte cand sunt nervosi![]()
),nu stiu cine ti i-a trimis![]()
...
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
tuchita spune:
pai asa zice si M, ca sunt sotia lui si nu accepta sa ma jigneasca altul.
dar nu vrea sa se implice intr-o discutie cu el si il inteleg.
Pe langa lucrurile mele in casa au mai ramas aproape toate jucariile copiilor, pe care nu le da...si le spune lor ca se gandeste la ei si de-aia le tine acasa.
Am zeci de carti de povesti, de puzzluri, trenulete, masini, tabla de scris...cumparate in cea mai mare parte de mine, de multe ori cu bani dati de tata.
Ilinca plange dupa casa ei de marcat( o jucarie foarte frumoas care i-a fost tare draga!).
Seb are multe masini ramase de la Teo( baiatul lui M), insa ea chiar nu are asa multe.
Tonic, foarte frumoasa explicatia, o sa o tin minte!
Clau, ce stare buna ai!
Si Ili ma dispera cu rozul asta, dar macar pe ea a apucat-o dupa 3 ani, cand a inceput gradinita.
Dupa ce am nascut, mie nu mi s-a parut Seb prea mic, ca ma obisnuisem oarecum cu el in maternitate....ci cand am ajuns acasa mi s-a parut Ilinca foarte mare!
Seb merge la gradi numai cu Thomas...dimineata zice ca si Sanziana are Thomas.
il intreb daca ii place de Sanziana, el zice ca da...si eu il intreb daca o mai musca. Si el zice ca da!