Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (450)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Citat:
citat din mesajul lui tonic
Stelutz eu cred ca resimti neintelegerile dintre tine si Thea ca pe un esec al tau ca mama si de aceea suferi atat de mult. Tb sa te gandesti ca nu exista o varianta perfecta si sa fii mai relaxata. S-ar putea ca ea din instinct sa ti se impotriveasca si astfel sa se acutizeze totul. Si cum am mai spus, varianta mea nu stiu daca e cea mai buna, doar cea care mi se potriveste mie cel mai bine.

catalina, mama Antoniei-Isabel (07.04.2000) si a lui David-Luca zis Oaca/Luki (02.03.2008)- de acum baiat mare

Hai ma,Cata,ca nici macar eu nu m-am gandit la un esec al meu ca mama,sau ar fi mult prea devreme daca m-as gandi acolo...si nu sufar atat de mult,doar ma dor astfel de faze dure,e absolut normal sa ma doara si sa scormonesc dupa solutii,daca vreau sa o ajut,pt ca mi-e ciuda ca nu le pot controla,sunt mandra ca are asa un comportament berbelicesc,dar pe de alta parte,eu,mai bleguta din fire,neiesind din cuvantul mamei,ma sperie sa o vad cum se tavaleste,tremura,zbiara neintelegand ca tv-ul mai trebuie sa faca nani etc etc...mi-am vazut nepotul crescand,dar in niciun caz nu am vazut vreo faza de genul..cam asta

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

salut
imi e dor de voi va citesc dar nu prea am timp sa scriu,am vazut pozici de vichend si pozici de mami fericita si un pic necajita cu 2 puiuti frumosi..pentru fiecare...

clau e bine la munca ,azi am avut liber,maine vine sefu'sa-i dau actele pentru angajare iar de luni raman singura..sper sa fie bine rozalinda cocheta

tuchi imi pare rau ca inca ai probleme cu ex-ul... si sper sa se rezolve cat mai curand...

trec la trebi,inca sunt cu casa cu ,daca tot am timp as vrea sa termin ca sa scap de o grija...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

ei, cu familia e alta poveste...cumnatul nu a fost niciodata de acord cu mine, sora-mea cu greu a acceptat.
tata a parut cel mai matur ca atitudine si mi-a respectat decizia.
Insa , pe de alta parte, fostul il tot suna pe tata si se converseaza.
tata ma intreaba pe mine cum de nu ma inteleg cu el( oarecum vinovata sunt tot eu!) dar nu ii spune lui la telefon cand il suna sa imi dea lucrurile si sa se potoleasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

cata stii ce mi-a mai spus Liv?.. vazandu-l pe M, crede ca el ar sta pe tusa acum tocmai ptr ca simte asa, si daca Liviu ar fi in locul lui, probabil ca risca sa se enerveze prea tare si nu ar mai reusi sa aiba atat autocontrol riscand sa-i dea vreo doo daca ar auzi ceva nelalocul lui la adresa ta ...ceea ce, e drept, nu ar servi nimanui, dar...

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Luny, iti dai seama ca numai de scene de violenta intre ie doi n-am eu chef, mai ales in fata copiilor!

Ramonica, cum e la job?
Cum e Andru la gradi?
lasa trebile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

tuchi daca si jucariile sunt acolo cu atat mai mult cere lucrurile inapoi...

_
Siluan trebuie sa traiasca!http://bebesiluan.wordpress.com/

Copilule nu pot sa te opresc sa nu te impiedici, dar pot sa iti ofer mana sa te ajut sa nu cazi!

Claudia+26 si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Clau, am fost in IOR pana la 1, daca stiam ca esti acasa....
tuchi normaaaal, asta mai lipsea, o incaierare intre masculi.. d-aia zic, cu grija, tact si muuuuult calm, orice-ar fi... insa eu tot cred ca cel mai corect ar fi ca M sa fie cu tine la fiecare intalnire cu el.. si tu te-ai simti mai protejata, nu?.. banuiesc ca la intalnirile pe care le veti avea sa discutati despre problemele astea, nu luati si copiii..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Stelutz am uitat sa-ti spun ca nici lui Luki nu-i place sa se imbrace. El in casa sta in chiloti/sort sau fara face mofturi la haine, dar incerc sa-l pacalesc cumva cu jucarii sau altele si reusim. Reusim inseamna tricou+pantalon si pantofi fara sosete. Restul le luam in traista pt ca uneori seara se lasa rece si atunci cere sa-l imbracam.
Si pt ca am ajuns la haine, ieri seara Luki s-a jucat in parc cu un baietel care era la gradi la grupa pregatitoare(cam 6 ani) Al meu in tricou si pantaloni subtiri, baietelul cu tricou cu maneca lunga si hanorac gros vatuit. Al meu alerga de colo-colo ca bezmeticul, pe celalalt il certa mama ca transpira daca alearga. Pai nu-i mai simplu sa-l mai dezbraci sa nu mai transpire? Mi-era si mila de el ca era oarecum frustrat pt ca noi ne jucam frumos asa ca s-a lipit de mine si nici nu mai stia de mama lui. Ma intreb si eu retoric, pt ca mi se intampla des sa adun toti copiii din parcuri (care-mi povestesc toata istoria lor si a familiei cu lux de amanunte ) cat de singuri se simt de se lipesc asa de straini?

Mergi la inceput

ei, Tonic, sa vii la Ploiesti, orasul copiilor cu caciuli!
Strans legate sub barbita.

Ilinca sta la gradi in fustita si fara dres...si la somn ar vrea sa isi dea sosetele jos, dar nu o lasa doamna.
ma mir ca nu -mi zice sa imbrac copilul mai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Stelutz daca te doare inseamna ca suferi, iar suferinta vine din ceva (zise dr) Daca m-ai fi vazut pe mine cum ieseam cu Antuca pe calduri infernale cu jacheta groasa pt ca asa dorea copilul si curgeau apele pe ea, dar pana nu se convingea singura nu renunta, ai intelege de ce sunt acum asa relaxata.
Luki e altfel, nu ar sta imbracat nici de frica! De, fiecare le are pe ale lui, in timp va veti intelege mai bine.

Tuchi atitudinea ex-ului e un exemplu de comportament care ma face sa-i iert cu usurinta pe copii cand o iau pe aratura.

Mergi la inceput