Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (450)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Stela eu n-as mai fi iesit cu ea. In primul rand ca as fi fost prea obosita si in al doilea rand ca era prea tarziu.
Dar nici frustrata n-as fi fost.
Soare si vitamina D nu mai e la ora 9, si in al doilea rand, asta ar fi fost un bun moment pentru Tea sa invete ceva.
"Vrei sa mergem afara? Daca da, atunci hai sa ne imbracam. Daca nu vrei sa ne imbracam, atunci ramanem acasa. E alegerea ta. Gandeste-te ce vrei si alege." La fiecare actiune exista si o consecinta. Si nu, nu e vorba de pedeapsa. Este pur si simplu o alegere a ei, ale carei urmari trebuie sa si le asume.

Sa-mi spuneti cand e cazul sa ma opresc din blabla-ul meu...

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Lyvy,ce copii scumpi ai tu!minunati!Iris e atat de dulce!!

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Kya,nu m-ai inteles:nu am mai iesit in acele zile (cu cateva exceptii),desi la 9 seara ar fi vrut si m-a rugat,dar frustrata am fost ca asa-s construta,fiindca s-a incapatanat sa nu accepte sa fie imbracata sa iesim la 5 cat era soare,sa ia aer,sa alerge,nu sa aiba chef la 11 noaptea de tzopaiala sa ne oboseasca tot pe noi (deci si problema noastra si a ei ca a stat intr-o cutie inchisa)..vezi,toate se leaga si risipesc linistea!se intra intr-un cerc vicios in astfel de momente..asta ziceam.Deci daca ar fi dupa ea,ar face de atatea ori pe dos,de aici toate frustrarile inevitabile...
Se vorbea pana de curand de un program pentru linistea si calmul copilului...iar cand suntem nevoiti sa iesim prea tare din program pentru ca....diverse...obosim cu totii..
In fine,am putea discuta ore in sir,depinde totul de atatia factori...

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Multumesc, dragelor!
M-am suparat si cu barbatul...care nu intelege de ce nu am zis NU cand m-a sunat directoarea.....

Lyvy, viata mea bate filmul! sau nu.....

Stela, aici de acord cu Ralu. N-as mai fi iesit afara.
Ideea e ca trebuie sa fim constanti si perseverenti in decizii.

Olga, cum sa plec draga devereme dupa garda???

maine mai devreme de ora 13 nu am cum sa parasesc spitalul.

asa ca te astept...pe la 7:45.
iti las si laptopul in cabinet, sa stai cu fetele pe forum.
Azi mananci norma, de toate, dar nu dupa ora 20:00.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

olgule, multa sanatate si fi cuminte...hai ca mai ai putin! o sa treci tu si peste tensiune si peste diabetul gestational...eu, spre rusinica mea nu mi-am facut nici o analiza in acest sens, insa sper sa reusesc sa ajung maine la dr sa ii cer o trimitere...si sper sa mai prind fonduri pentru luna urmatoare

_
Siluan trebuie sa traiasca!http://bebesiluan.wordpress.com/

Copilule nu pot sa te opresc sa nu te impiedici, dar pot sa iti ofer mana sa te ajut sa nu cazi!

Claudia+26 si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput

lyvy, am vazut pozele cu mandruta...mama ce scumpa e si ce cocheta

si Alexandru e un scump

_

Copilule nu pot sa te opresc sa nu te impiedici, dar pot sa iti ofer mana sa te ajut sa nu cazi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Ma doare capul ( de la lipsa sarii, cred ). Tensiunea e buna, nu e de la ea.

Zoze pleaca acasaaaaaa !!!! A fost la control si mi-a dat sms ca pleaca acasa, la Mihai

Olga cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Citat:
citat din mesajul lui tuchita

iti las si laptopul in cabinet, sa stai cu fetele pe forum.

Asa doctor, mai zic si eu

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

multe de zis, dar acum ma doare de tuchi... uite ce zicem noi... M are dreptate, pe de-o parte, cel mai important e ca puii sa nu sufere, sa nu auda, sa nu vada, daca se poate... parerea mea e ca tu ar trebui ca de acum incolo sa te afisezi NUMAI cu SOTUL TAU la brat, de acum niciodata singura, si ar trebui sa ai o discutie serioasa cu I, dar la care sa asiste si M caci nu ai niciun secret si nimic de ascuns, si are tot dreptul sa fie acolo!ba chiar sa-l 'infruntati' impreuna daca incepe iar s-o ia razna cu vorbele...sunt lucrurile tale si tu trebuie sa ti le recapeti, CLAR!!! e de inteles M cum se simte stand in masina si stiind ce se intampla acolo intre voi, dupa cum mi-ai pove... el nu trebuie sa intervina, ci doar sa asiste, iar daca lucrurile o iau razna, normal ca are tot dreptul sa intervina, si sa-l sperie nitel! iti spun sincer, asta e parerea lui Liviu, care nu e vreun fraierica si e trait destul, l-ai cunoscut... a zis clar, 'cand e vorba de sotia mea, am tot dreptul sa o apar, si mai ales sa fiu alaturi de ea in situatii d-astea si nu permit nimanui niciun fel de jignire!'.

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

cata, eu nu as ceda:
-comportamentul lui nu este suficient de matur incat sa iti de-a de inteles ca ati putea avea o intelegere de comn acord
-jignirea de fata cu copii nu este un comportament care sa imi inspire incredere, si mai ales ca invata copii sa minta!
-lucrurile sunt ale tale si el se foloseste de ele, pentru ca stie ca te doare, ca le vrei, ca si moneda de schimb pentru a-si vedea copii( si macar de s-ar comporta civilizat cu ei si nu i-ar implica in sarada sta!)
chit ca ti-e jena, ca te doare mai bine cereti lucrurile in instanta si tot in instanta el sa isi ceara drept de custodie/vizita asupra copiilor.

daca cedezi acum, cum iti vezi in viitor relatia cu el? cu copii tai? eu cred ca tot o sa cedezi..si nu e prea bine...

_

Mergi la inceput