Oare sa-i spun?

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simonna
nu cred o iota din tot subiectul, domnul ala vine si pleaca cu avionul si intre timp se mustra de constiinta la o fatuca cu 20 de ani mai tinara prin care trimite parfumele la doamna, da' i se rupe de copil, vaduva amu' era activa sexual de rupea locul, amu' face chimioterapie... Well, asa un talmes balmes...

egzact.

de aceea, m-a si amuzat mesajul gabrielei42, care mai degraba imi pare o anecdota la acest subect fara cap si fara coada.

framantarile autoarei nici nu ar trebui sa existe. delia este doar o straina de vietile acestor personaje principale. singurul ei rol este unul perturbator.

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns K.A.T. spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delia21
eu am constiinta impacata caci i tratez pe ceilalti,inclusiv pe cei din situatia prezentata,cu calmul,bucuria,maturitatea...cu care mi-as dori ca ceilalti sa-mi trateze copilul

Ai constiinta impacata?
Pai ce ai rezolvat?
Unde e calmul, bucuria, maturitatea, cu care tratezi copila din situatiua prezentata?
Ce bine i-ai facut ei? Cu ce ai ajutat-o?
Du-te draga, caut-o, spune-i, povesteste-i, AJUT-O!
Ce crezi oare ca ai rezolvat tu si nu vedem noi?

Kristina 38+ cu Tessa May . K+A=T

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns K.A.T. spune:

Citat:
ma iubesc fara limite de mult...si ma bat usor pe umar singura ori de cate ori am ocazia

Kristina 38+ cu Tessa May . K+A=T

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dako spune:

da. eu cred ca exista remuscare intru'un suflet, concomitent cu incapacitatea de a face un gest palpabil.

da. cred ca o persoana care se iubeste, are capacitatea reala de a'i iubi, cu adevarat, pe ceilalti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

A alinta,nu cred ca ne-am cunoscut....dar asa o spui cu foc...de zau...ca-mi vine sa te cred.Sa nu imi spui ca aici m-ai cunoscut,ca atunci...chiar ca imi ajuti sistemul imunitar prin rasul provocat.

Sa fiti iubiti si sa cresteti buni,mari,frumosi ,neinfricati si intelepti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

Sa nu imi spui ca aici m-ai cunoscut,ca atunci...chiar ca imi ajuti sistemul imunitar prin rasul provocat.

ma bucur ca reusesc ridicarea sistemului tau imunitar , pentru ca te-am "cunoscut" chiar aici, pe acest forum , la acest cabinet .
am pus ghimele tocmai pentru a intelege ca te-am cunoscut virtual, dar sa stii ca nu e mare diferenta intre virtual si real.
in acel subiect, din pacate imi scapa denumirea acum, erai foarte inflacarata in educatia lui, cum nu-i vei permite sa isi ia nu stie ce gen de sotie, si altele de genul asta. a fost un subiect foarte incins, interesant cum poti cunoaste oamenii din exact povestirile lor.

Mergi la inceput

Da,si imi mentin parerea.Eu sa stii ca nu imi incarc memoria cu lucruri ne-esentiale,...viata e scurta si e pacat sa nu ne-o facem minunata...asa cum stim fiecare.dar se pare ca lu mataluta...tare i mai place sa creada ca e...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:

Da,si imi mentin parerea.Eu sa stii ca nu imi incarc memoria cu lucruri ne-esentiale,...viata e scurta si e pacat sa nu ne-o facem minunata...asa cum stim fiecare.dar se pare ca lu mataluta...tare i mai place sa creada ca e...

Delia, vezi ca nu cumva viata minunata pe care ti-o cladesti sa fie zdruncinata de vreo binevoitoare dedicata dreptatii fara frontiere.

mey, dar tu chiar ai zis ca nu-ti lasi copilul sa se insoare cu cine vrea el?Dar te-ai gandit ca poate nu te asculta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mediajust spune:

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

Delia, vezi ca nu cumva viata minunata pe care ti-o cladesti sa fie zdruncinata de vreo binevoitoare dedicata dreptatii fara frontiere.

Mergi la inceput

Sa stii ca nu m-as putea supara pe o asemenea persoana,sincer!!!Si ce daca ar avea am meu sot copii cu altele?Da,copiii nu sunt de lasat de izbeliste...doar pentru a pastra linistea cuiva.Treaa voastra daca aveti dublu standard,adica...copilul meu...e soarele si universul...dar cei ne-asteptati...nu sunt tot copii.cam asa ceva reiese din pareriunile voastre.

Allinta,chiar crezi ca sunt atat de limitata incat sa cred eu pot controla 100% deciziile luate de copilul meu ajuns la maturitate?Dar asta nu ma impiedica sa-l invat la ce sa fie atent si de ce anume tip de oameni sa se fereasca si pentru ce motiv.Cred ca ai multe complexe de inferioritate...

Mergi la inceput