Oare sa-i spun?

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delia21
Allinta,chiar crezi ca sunt atat de limitata incat sa cred eu pot controla 100% deciziile luate de copilul meu ajuns la maturitate?Dar asta nu ma impiedica sa-l invat la ce sa fie atent si de ce anume tip de oameni sa se fereasca si pentru ce motiv.Cred ca ai multe complexe de inferioritate...

Esti afectata de ce ti-a spus Allinta. Ai folosit doar 3 puncte de suspensie .

Pentru parinti, de dragul copiilor

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Citat:
Allinta,chiar crezi ca sunt atat de limitata incat sa cred eu pot controla 100% deciziile luate de copilul meu ajuns la maturitate?Dar asta nu ma impiedica sa-l invat la ce sa fie atent si de ce anume tip de oameni sa se fereasca si pentru ce motiv.Cred ca ai multe complexe de inferioritate...

Esti afectata de ce ti-a spus Allinta. Ai folosit doar 3 puncte de suspensie .

Delia21 confunda userul allinta cu userul a_alinta.

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Da ...confund pentru ca nu imi incarc memoria cu lucruri,nume, neesentiale pentru mine!Am desfiintat internetul acasa...ca sa am timp acolo doar pentru copil casa...si in cele 4 zile cat sunt la scoala,intre cursuri,pe fuga,la biblioteca,mai arunc un ochi si pe aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delia21Da,eu ,uite inca un motiv pentru care ma iubesc fara limite de mult...si ma bat usor pe umar singura ori de cate ori am ocazia:pentru ca am curajul sa ma bag singura in gura lupului...caci stiu ca nu sunt digerabila pentru toata lumea..si uite asa,scuipandu-ma lupul ala mare si rau inapoi raman nevatamata...si...l-am invatat si pe lup ceva...anume ca nu tot ce are 2 picioare se mananca.
Dar Delia, situatia asta nu e deloc una de pupat, felicitat si ridicat paharul cu Moet in sus. E o poveste urita, cu multi oameni uriti, din care ai avut nenorocul unul sa-ti fie prieten, chiar asa, nu ar trebui sa accepte o mama un astfel de om ca prieten apropiat, statutul de cunoscut e mai mult decit suficient! Din pacate nu a fost posibilitatea sa fi vorbit si ca acea fata, poate cine stie, de vei fi vreodata in romania si vei avea ocazia, poate ar fi o chestie sa o intilnesti. A fost doar o situatie in care trebuia sa hotarasti daca e mai bine sa-ti para rau daca zici ori sa-ti para rau daca nu zici.Nu e nici un subiect de bucurie, flori si imbratisari.Fericirea ta nu ar trebui sa aiba de a face cu cazul de fata! Dar deloc.Pe de alta parte, inteleg ca un om criticat si incoltit poate sa reactioneze si asa. Nici nu stiu ce sa mai zic, doar ca nu se cade bucuria si felicitatul asta in povestea asta trista.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Vikinga,sunt de acord 100% cu ce ai zis.Si cum am mai spus ,povestea asta chiar m-a afectat.As fi preferat sa fie doar o poveste trista...dar cand stii ca e adevarata...si vezi cu ochii personali cat pot fi unii de lasi...iti ingheata mintea;eu asa am simtit..si de asta i si aduceam aminte din cand in cand omului...ca are pe cineva de cautat...chiar daca in al 24-lea ceas.Exista doar o infima de mica parte buna: faptul ca am putut trage concluziile de rigoare si...invata copilul personal si pe cine mai vrea sa ridice urechea...a ura din toata inima lasitatea;nu avem voie sa fim lasi cand e vorba de un copil caruia i-am dat viata,din nici un motiv,nici de lene,nici de frica!Nu stiu daca as fi simtit sentimentul asta exacerbat daca nu aveam copil,poate ca nu;poate ca cele care mi-au dat unele dintre raspunsuri sunt doar sotii si nu mame...si atunci nici nu m-am obosit sa le metionez numele sau sa le explic eu...cum e cu lunile de sarcina...si ca un copil nu creste singur ca firul de iarba in vant;vor afla la timpul lor,daca le e dat sa afle.Si legat de a cunoaste fatuca ,sper sa o vad in viitor cand ajung in tara;,...am aflat ca sotia banuia ceva,caci mama fetei era in grupul lor de cunoscuti ...si a gasit si ea poze cu fetita in buzunarul domnului...dar nu a pus intrebari.Oricum m-a bucurat enorm faptul ca sotia,A....nu a reactionat cu dusmanie,ba dimpotriva.Am mai aflat si ca ei au avut o fetita a lor care s-a nascut cu un defect si care nu a supravietuit doar cateva zile dupa nastere,asta fiind cu cativa ani inainte de a se naste cealalta fetita..si asta ma face intr-un fel..sa-l inteleg un pic,dar nici pe departe sa-l scuz ca a lasat fatuca fara sa miste un deget.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:

Vikinga,sunt de acord 100% cu ce ai zis.Si cum am mai spus ,povestea asta chiar m-a afectat.As fi preferat sa fie doar o poveste trista...dar cand stii ca e adevarata...si vezi cu ochii personali cat pot fi unii de lasi...iti ingheata mintea;eu asa am simtit..si de asta i si aduceam aminte din cand in cand omului...ca are pe cineva de cautat...chiar daca in al 24-lea ceas.Exista doar o infima de mica parte buna: faptul ca am putut trage concluziile de rigoare si...invata copilul personal si pe cine mai vrea sa ridice urechea...a ura din toata inima lasitatea;nu avem voie sa fim lasi cand e vorba de un copil caruia i-am dat viata,din nici un motiv,nici de lene,nici de frica!Nu stiu daca as fi simtit sentimentul asta exacerbat daca nu aveam copil,poate ca nu;poate ca cele care mi-au dat unele dintre raspunsuri sunt doar sotii si nu mame...si atunci nici nu m-am obosit sa le metionez numele sau sa le explic eu...cum e cu lunile de sarcina...si ca un copil nu creste singur ca firul de iarba in vant;vor afla la timpul lor,daca le e dat sa afle.Si legat de a cunoaste fatuca ,sper sa o vad in viitor cand ajung in tara;,...am aflat ca sotia banuia ceva,caci mama fetei era in grupul lor de cunoscuti ...si a gasit si ea poze cu fetita in buzunarul domnului...dar nu a pus intrebari.Oricum m-a bucurat enorm faptul ca sotia,A....nu a reactionat cu dusmanie,ba dimpotriva.Am mai aflat si ca ei au avut o fetita a lor care s-a nascut cu un defect si care nu a supravietuit doar cateva zile dupa nastere,asta fiind cu cativa ani inainte de a se naste cealalta fetita..si asta ma face intr-un fel..sa-l inteleg un pic,dar nici pe departe sa-l scuz ca a lasat fatuca fara sa miste un deget.

Delia, tiradele astea verbale de mai sus, bine era sa le spui defunctului prieten.
tu de fapt amesteci doua lucruri, existenta unui copil si dorinta ta de a-i spune doamnei vaduve ca sotul ei a avut un copil. sunt doua lucruri complet diferite.

a spune ca noi suntem lasi cand e vorba de un copil e o afirmatie falsa. pentruca nu ne cunosti. si cred ca fiecare si-a explicat pertinent punctul de vedere. eu pe al tau l-am inteles, intradevar ca nu-s de acord cu el. dar asta nu ma face lasa!

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David

_M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Ei inca mai sper ca va aparea un moderator si va sanctziona jignirile aduse de Delia,celor care nu au fost de acord cu ea!

Delia,asa cum tzi-a spus si kariguld,tu incurci cumplit lucrurile,si-tzi mai cautzi singura scuza sau mai bine spus ´te ascunzi in spatele "unui suflet mare"!
Cam totzi care tzi-au raspuns la subiect,si pe care din pacate vad ca-i jignesti asa conturat din condei,sunt parintzi,iar tu poate ar fi mai bine sa te ocupi de problemele din ograda proprie!Ca sunt multe acolo se pare d e rezolvat!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Citat:
citat din mesajul lui andacos
tu poate ar fi mai bine sa te ocupi de problemele din ograda proprie!Ca sunt multe acolo se pare de rezolvat!

pai de ce sa se preocupe de propria ei viata, cand e mai interesant sa-si distraga singura atentia de la ceea ce e cu adevarat important in viata ei ?
pe mine au inceput sa ma amuze povestile deliei21.

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Deci pana acum am aflat, in episoade bine dozate ca: barbat inseala sotie, rezulta copil, mama copilului ucisa de sotul ei, copilul la orfelinat, sotia inseala si ea cu nasul, este parasita de sotul care pleaca in America, cineva afla secrete bine pazite, personajul principal moare, secretul este dezvaluit fostei sotii, ea are cancer dar se bucura de vesti, spera sa rezolve ceva pana moare, si in ultima instanta ea a mai avut un copil care a murit la cateva zile de la nastere. Ce mai urmeaza ? Sa aflam ca si copilul celalalt traieste si poate este un baiat care s-a casatorit cu orfana din prima serie ?

Si mai e ceva: personajul principal, fata orfana este pana la sfarsit ignorata si lasata de izbeliste, restul personajelor menajandu-se reciproc si ascunzadu-si adevarul ca sa nu sufere nimeni la o eventuala rezolvare a situatiei, inclusiv povestitoarea.

Ceva aici nu e deloc OK. Ori povestea ori finalul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

io propun sa facem un serial dupa scenarita de mai sus! castigul il donam la cazurile umanitare!

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David

_M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput