Oare sa-i spun?
Raspunsuri - Pagina 12
Delia21 spune:
Ma bucur ca mai exista si oameni cu mintea limpede....la vikinga

ma refer.Si ma bucur ca exista si oameni care pot respecta o opinie chiar daca nu coincide cu a lor.Eu chiar nu inteleg de ce reactioneaza lumea disproportionat fata de cazul asta;e clar ca au probleme...care nu au de a face cu situatia prezentata de mine.

,si eu sunt o sentimentala de felul meu...si da,am tendinta de a vedea lumea prin ochelari roz
;Uit cam des si cam repede ca oameni pot fi si altfel decat umani cand vine vorba de copiii altora;eu am constiinta impacata caci i tratez pe ceilalti,inclusiv pe cei din situatia prezentata,cu calmul,bucuria,maturitatea...cu care mi-as dori ca ceilalti sa-mi trateze copilul.Cati dintre voi puteti spune sincer asta despre voi?ma rezum cam des la a vedea doar partea buna a lucrurilor.Deci nu ma ating absolut deloc acuzele voastre...caci nu sunt fondate si acordate la lumea reala.

Da,eu ,uite inca un motiv pentru care ma iubesc fara limite de mult...si ma bat usor pe umar singura ori de cate ori am ocazia:pentru ca am curajul sa ma bag singura in gura lupului...caci stiu ca nu sunt digerabila pentru toata lumea..si uite asa,scuipandu-ma lupul ala mare si rau
kariguld spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Delia21 Ma bucur ca mai exista si oameni cu mintea limpede....la vikinga ![]() ![]() ma refer.Si ma bucur ca exista si oameni care pot respecta o opinie chiar daca nu coincide cu a lor.Eu chiar nu inteleg de ce reactioneaza lumea disproportionat fata de cazul asta;e clar ca au probleme...care nu au de a face cu situatia prezentata de mine.Sibille![]() ,si eu sunt o sentimentala de felul meu...si da,am tendinta de a vedea lumea prin ochelari roz ;Uit cam des si cam repede ca oameni pot fi si altfel decat umani cand vine vorba de copiii altora;eu am constiinta impacata caci i tratez pe ceilalti,inclusiv pe cei din situatia prezentata,cu calmul,bucuria,maturitatea...cu care mi-as dori ca ceilalti sa-mi trateze copilul.Cati dintre voi puteti spune sincer asta despre voi?ma rezum cam des la a vedea doar partea buna a lucrurilor.Deci nu ma ating absolut deloc acuzele voastre...caci nu sunt fondate si acordate la lumea reala.![]() ![]() Da,eu ,uite inca un motiv pentru care ma iubesc fara limite de mult...si ma bat usor pe umar singura ori de cate ori am ocazia:pentru ca am curajul sa ma bag singura in gura lupului...caci stiu ca nu sunt digerabila pentru toata lumea..si uite asa,scuipandu-ma lupul ala mare si rau |
impresionant
mai sunt cativa prin zona care se lauda ce si cat de inteligenti si cei mai cei de pe planeta sunt. da na, noi astialalti "cu probleme" trebuie sa traim cumva in umbra inteligentilor si stapnitorilor de sine.
Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

Speranta si incredere pentru David

_M-am nascut pentru succes!
Olina87 spune:
| citat din mesajul lui Delia21 ...si ma bat usor pe umar singura ori de cate ori am ocazia:pentru ca am curajul sa ma bag singura in gura lupului... |
cit despre iubirea de sine fara limite, asta parca are un nume - dar imi scapa acum
a_alinta spune:
eu ma simt ca si cum am vizionat un film gen caragiale, cu birlicul sau scrisoare pierduta.
a_alinta spune:
delia, ai grija de copilul tau in primul rand, si cand spun asta imi aduc aminte unde te-am "cunoscut".
Mediajust spune:
| citat din mesajul lui Delia21 Si ma bucur ca exista si oameni care pot respecta o opinie chiar daca nu coincide cu a lor. |
Exista, exista...
Chuny spune:
Delia, eu nu am inteles ce consideri tu ca ai rezolvat cu asta ... pe fata aia clar n-ai ajutat-o ... eu m-as fi bucurat daca ai fi facut un efort sincer sa ajuti cu adevarat, nu doar sa te descarci de un secret pe care il stiai.
Ca si Vick si Fomalhauti, eu ma gandesc la sufletul ala parasit si chinuit de viata si mi se pare tare trist. Iar tu chiar nu ai ajutat-o cu nimic deocamdata, nu are rost sa-ti dai singura premii degeaba ...
ladyJ spune:
| citat din mesajul lui Delia21 Ma bucur ca mai exista si oameni cu mintea limpede....la vikinga ![]() ![]() ma refer.Si ma bucur ca exista si oameni care pot respecta o opinie chiar daca nu coincide cu a lor.Eu chiar nu inteleg de ce reactioneaza lumea disproportionat fata de cazul asta;e clar ca au probleme...care nu au de a face cu situatia prezentata de mine.Sibille![]() ,si eu sunt o sentimentala de felul meu...si da,am tendinta de a vedea lumea prin ochelari roz ;Uit cam des si cam repede ca oameni pot fi si altfel decat umani cand vine vorba de copiii altora;eu am constiinta impacata caci i tratez pe ceilalti,inclusiv pe cei din situatia prezentata,cu calmul,bucuria,maturitatea...cu care mi-as dori ca ceilalti sa-mi trateze copilul.Cati dintre voi puteti spune sincer asta despre voi?ma rezum cam des la a vedea doar partea buna a lucrurilor.Deci nu ma ating absolut deloc acuzele voastre...caci nu sunt fondate si acordate la lumea reala.![]() ![]() Da,eu ,uite inca un motiv pentru care ma iubesc fara limite de mult...si ma bat usor pe umar singura ori de cate ori am ocazia:pentru ca am curajul sa ma bag singura in gura lupului...caci stiu ca nu sunt digerabila pentru toata lumea..si uite asa,scuipandu-ma lupul ala mare si rau |
Delia, asculta-mi sfatul.

Tu nu crezi nici 10% din ce scrii mai sus.
Simonna spune:
| citat din mesajul lui dako gabi.... copil din flori...sensul folosit de tine, categoric incumba negativul.... da. copil din flori...mie imi place cum suna! un copil din frumusete si dragoste... are si un sinonim, nu? arhaic, ce'i drept..bastard.....nu stiu nimic despre tine, gabi....ma surpinde ca din trei subiecte, un EL, o EA si un copil..te'ai oprit sa etichetezi doar copilul...cel din flori... oare, de ce, gabi? ce'as face eu daca as afla ca tatal copiilor ar mai avea un copil? m'as gandi cum as putea sa fac ca fratii sa se cunoasca intre ei....asta as face, gabi. |
Nu-s unde-a ajuns subiectul da' aflu eu (ca-s numai la pagina 2).
Intre timp insa nu pot sa ma abtin: Ce???????????? (emoticonul ala de-i ies ochii din cap de cinspe metri!!!)
Adica vine barbatu-tau acasa cu un copil facut cu alta, din cite inteleg eu din subiect SI in timp ce era insurat cu tine, si tu te apleci blindut, pupi copilasul si-i strigi pe-ai tai "hai, dragii mamii, sa va cunoasteti noul fratior!"
Ioi, ioi, ioi, ca eu stiu ca ne trebuie idealisti pe lumea asta, da' sa-ti dea DD sa nu treci prin asta ca sa vezi ce chicioare in cur ii tragi lui tata la copilul ala fara vina...
Disclaimer: una bucata barbat, din 92, tocmai am facut al doilea copil, din amor si intimplare, la 10 ani dupa primul...
Edit: la nivel teoretic, da, e frumos tare sa crezi ca o sa te culpabilizezi si pe tine daca el calca in strachini, dar eu cred ca durerea (si dorinta de a-l stringe de git) e muuuult prea mare ca sa-ti treaca prin cap ca ai partea ta de vina ca el, iubindu-te pe tine, s-a dus totusi si a facut sex cu alta.
On topic: nu cred o iota din tot subiectul, domnul ala vine si pleaca cu avionul si intre timp se mustra de constiinta la o fatuca cu 20 de ani mai tinara prin care trimite parfumele la doamna, da' i se rupe de copil, vaduva amu' era activa sexual de rupea locul, amu' face chimioterapie... Well, asa un talmes balmesc...

Simonna
Gabi_K spune:
Simonna

Ma bucur ca nu numai mie mi-au iesit ochii din cap cand am citit raspunsul Deliei.
Delia, ma bucur ca ai constiinta impacata, ai ochelari roz si te iubesti.
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Povestea nasterii: Lili si Robert Locul nostru www.jccoradea.ro" target="_blank"> preferat