Aspirante optimiste > 20 ani (580)
Raspunsuri - Pagina 19
andr@ spune:
si eu tot pe aici 
....nimic nu m-ar bucura mai mult decat niste ochisori mici de
....
curand
bebelu86 spune:
si eu si eu ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
25+ cu
Natalia Maria
cos_minutza spune:
Buna seara!!!
Cixinica imi pare rau ca nu te-a ajutat stimularea!Sper sa vina bebe curand
Walkiria bine ai revenit si te asteptam si pe tine cu vesti bune!
Racheel nu stiu ce sa-ti zic cu HSG-ul,o sa-ti zica medicul ce si cum,oricum se pot desfunda prin laparo din cate stiu
Gogoshica bine ai venit si sedere cat mai scurta ca aspiranta!Scrie vreo 10-12 mesaje sa scapi de moderare si sa te vedem in timp real
Gaby bine ai revenit
Kity daca nu ai avut mucus asta nu inseamna neaparat ca nu ai ovulat,Tb-ul l-ai mai luat?Sunt persoane care nu au avut mucus si totusi au ovulat
Lorena,And@,Bebelu si tuturor multi 
Cosmi,aspiranta optimista viitoare 
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
bellasamoyed spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cixinica eu luna trecuta am facut stimulare cu closibellgyt dar fara rezultatul asteptat. Luna asta am hotarat sa nu am mai fac niciun tratament inainte sa imi fac HSG si sotul spermograma. Fetele care au facut sau urmeaza sa faca HSG - racheel ati facut ceva analize inainte gen papanicolau sau altceva? Eu nu stiu unde sa merg sa fac HSG, inclin catre Victor babes, dar nu stiu, poate ma ajutati voi. ![]() |
bine ai revenit...uite ce mi-a dat mie dr sa fac inainte de hsg(la care nu am aj inca)
in ziua 3 de menstruatie urm analize de sange hormonale:FSH,LH estrogeni,progesteron,prolactina AMH si inhibino B(asta nu stiu daca l-am scris corect ca nu prea inteleg scrisul
mi-a recomandat sa le fac la lab Bios ca cica sunt cei mai buni pe hormonale
aspiranta la bebik
kitty-27 spune:
cosmi 

n-am luat-o...maine dimi o sa o iau..imi cunosc corpul si stiu temp inainte si dupa ovulatie...doar ca e un lucru nou pt mine sa n-am mucus...asta e inca o luna pierduta...

bellasamoyed spune:
fetle a auzit vreuna dintre voi de sonosalpingografie?
e similarul histerosalpingo grafiei doar ca in loc de radiografie se face ecografie si cica ar fi mai buna.
vineri imi intreb si eu dr.
mi-a zis de el tipa care mi-a facut azi eco, mi-a zis ca si ea si-a facut inainte de sarcina si ca nu are nici o contraindicatie cum e la histero,unde cica 3 luni dupa e bine sa nu faci bebe ca cica esti radiat.
nu mai inteleg nimic daca e mai bun sono de ce nu se recomanda?
aspiranta la bebik
cos_minutza spune:
Kity sunt ok,azi am avut un pic de mucus,sper sa fie bine.O sa vad maine daca o sa mai am ceva,ca in seara asta nu l-am observat pe hartie
Bela 
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
cos_minutza spune:
Bela nu stiu ce sa-ti zic,sunt paralela cu astea in afara HSG si laparo nu stiu ce se mai face